aynen eşim benide alıştırdın bu dizilere diyor
bende her ütü yaptığımda ütüyü niye icat etmişlerki diyorum
ozaman buruşukluk kimsenin dikkatini çekmezdi
ama nefret ettiğim halde perdelerimi güneşliklere varana kadarda ütüleri
sen çıkmamşmydn
hmmm o kadar geçmişini düşünecek kadar takılmadım ama kolum çok ağrıyo ütü yaparken yaaa güç denemesi yapıyo gibi hissediyorum kendimi.... kızzz güneşlikleri nemli asınca ütülü gibi durmuyomu????
kız sen çimmek diyon oleyyyyyyyyyyyy
yok kocam gece 1de geliyo yaşasınnn gece olan olurrrrrrrr
ütü makınası cıksa keske atsak ıcıne cıkınca ütülu cıksa:101::101::101::101:
ben onuda denedim astım sonra birkaç gün sonra çıkardım ütüledim hepsini kat izleri oluyorya onlar rahatsız etti beni
sağol canııım düşünme yeter kıyamam ben sana bırak yapsın kociş ne işe yarıyooAl benden de o kadar:120: yardıma gelemmi?
kesinlikle yüzyılın icadı olurütü makınası cıksa keske atsak ıcıne cıkınca ütülu cıksa:101::101::101::101:
hımmmm tabiii öyle kalmamalıı amaaan hiç de takılmam vallaa evlendim 1 yıl oldu annem tüüüüü bu perdeleri hiç yıkamadınmı sen daha diye kıza kıza çıkarıp yıkamıştıı, ben farketmiyorum öyle ince ayrıntıları yaaa:18::18:ben onuda denedim astım sonra birkaç gün sonra çıkardım ütüledim hepsini kat izleri oluyorya onlar rahatsız etti beni
kız sen çimmek diyon oleyyyyyyyyyyyy
yok kocam gece 1de geliyo yaşasınnn gece olan olurrrrrrrr
ütü makınası cıksa keske atsak ıcıne cıkınca ütülu cıksa:101::101::101::101:
sağol canııım düşünme yeter kıyamam ben sana bırak yapsın kociş ne işe yarıyoo
kesinlikle yüzyılın icadı olur
hımmmm tabiii öyle kalmamalıı amaaan hiç de takılmam vallaa evlendim 1 yıl oldu annem tüüüüü bu perdeleri hiç yıkamadınmı sen daha diye kıza kıza çıkarıp yıkamıştıı, ben farketmiyorum öyle ince ayrıntıları yaaa:18::18:
Canım sen perdeleri kaça atıyorsun ki çok mu kırışıyor acaba?
bide herkes sentetiklere atıyormuş ben hassas ipek'e atıyorum
Sen hangi programa atıyorsun
ayyy çok sevindim yaa tek diilmişim bu dertten muzdarip olan :)bende ütülemıyrum perdeyı cıkınca makınadan dırek asıyrm utulu gıbı duruyooo
keskem ıcat etseler kesın alırdım
cunku utuden nefrettt edıyorum
hımmmm tabiii öyle kalmamalıı amaaan hiç de takılmam vallaa evlendim 1 yıl oldu annem tüüüüü bu perdeleri hiç yıkamadınmı sen daha diye kıza kıza çıkarıp yıkamıştıı, ben farketmiyorum öyle ince ayrıntıları yaaa:18::18:
ayyy çok sevindim yaa tek diilmişim bu dertten muzdarip olan :)
ben kumaş pantolon ütüleyemiyorum yaa 3-4 tane çizgi oluyoEşin ütü mü yapıyor
eşlerinde evde bi görevi olmalı ama dimeeeekumas pantolunu eşım ütülüyoo
gömlegın kolunu eşim ütülüyoo
gerı kalan tısortlerı kot fln utulerım oda zorlaa:84::84::84::84:
ben kumaş pantolon ütüleyemiyorum yaa 3-4 tane çizgi oluyoo da sağolsun benden güzel yapar ütüyü yardım ediyo...
eşlerinde evde bi görevi olmalı ama dimeeee
bende yılda 2 kez yıkıyorum bi ilkbaharda bide sonbaharda
herkes gibi ayda bir yıkamam zaten kirlenmiyo ama yıkadımmı da güzel ütüleyip asarım
eşimde biliyor ütüyü sevmediğimi tvde bitane buharlı ürün görmüş bana anlatıyor heryeri temizliyor askıdaki gömlek ceket buharla ütülü gibi oluyor diye bende dedim zaten biliyorum ben onu
kumas pantolunu eşım ütülüyoo
gömlegın kolunu eşim ütülüyoo
gerı kalan tısortlerı kot fln utulerım oda zorlaa:84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?