Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ütü makınası cıksa keske atsak ıcıne cıkınca ütülu cıksa:101::101::101::101:

ben onuda denedim astım sonra birkaç gün sonra çıkardım ütüledim hepsini kat izleri oluyorya onlar rahatsız etti beni

ben onuda denedim astım sonra birkaç gün sonra çıkardım ütüledim hepsini kat izleri oluyorya onlar rahatsız etti beni

Canım sen perdeleri kaça atıyorsun ki çok mu kırışıyor acaba?
bide herkes sentetiklere atıyormuş ben hassas ipek'e atıyorum
Sen hangi programa atıyorsun

Al benden de o kadar:120: yardıma gelemmi?
sağol canııım düşünme yeter kıyamam ben sana bırak yapsın kociş ne işe yarıyoo

ütü makınası cıksa keske atsak ıcıne cıkınca ütülu cıksa:101::101::101::101:
kesinlikle yüzyılın icadı olur

hımmmm tabiii öyle kalmamalıı amaaan hiç de takılmam vallaa evlendim 1 yıl oldu annem tüüüüü bu perdeleri hiç yıkamadınmı sen daha diye kıza kıza çıkarıp yıkamıştıı, ben farketmiyorum öyle ince ayrıntıları yaaa:18::18:

bende ütülemıyrum perdeyı cıkınca makınadan dırek asıyrm utulu gıbı duruyooo

keskem ıcat etseler kesın alırdım
cunku utuden nefrettt edıyorum

Canım sen perdeleri kaça atıyorsun ki çok mu kırışıyor acaba?
bide herkes sentetiklere atıyormuş ben hassas ipek'e atıyorum
Sen hangi programa atıyorsun

ben tül programında yıkıyorum buruşturmuyor ama kat izleri oluyor gerçi daha yeni makinamda yıkamadım perde, onda nasıl yıkancak görecez bundada hassas yıkama var onda yıkarım

Eşin ütü mü yapıyor

Eşin ütü mü yapıyor
ben kumaş pantolon ütüleyemiyorum yaa 3-4 tane çizgi oluyo o da sağolsun benden güzel yapar ütüyü yardım ediyo...

kumas pantolunu eşım ütülüyoo
gömlegın kolunu eşim ütülüyoo

gerı kalan tısortlerı kot fln utulerım oda zorlaa:84::84::84::84:
eşlerinde evde bi görevi olmalı ama dimeeee

bende yılda 2 kez yıkıyorum bi ilkbaharda bide sonbaharda
herkes gibi ayda bir yıkamam zaten kirlenmiyo ama yıkadımmı da güzel ütüleyip asarım
eşimde biliyor ütüyü sevmediğimi tvde bitane buharlı ürün görmüş bana anlatıyor heryeri temizliyor askıdaki gömlek ceket buharla ütülü gibi oluyor diye bende dedim zaten biliyorum ben onu

neyse kızlar ben yatayım artıkk yarın cuma inş. geç saatlere kadar durabilirim yarında aynı performansı bekliyorum hepinizden olurmuuiyi geceleeeerrr

ütüyü sevıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…