bende yılda 2 kez yıkıyorum bi ilkbaharda bide sonbaharda
herkes gibi ayda bir yıkamam zaten kirlenmiyo ama yıkadımmı da güzel ütüleyip asarım
eşimde biliyor ütüyü sevmediğimi tvde bitane buharlı ürün görmüş bana anlatıyor heryeri temizliyor askıdaki gömlek ceket buharla ütülü gibi oluyor diye bende dedim zaten biliyorum ben onu
neyse kızlar ben yatayım artıkk yarın cuma inş. geç saatlere kadar durabilirim yarında aynı performansı bekliyorum hepinizden olurmuuiyi geceleeeerrr
gömlek ütüledim bi dolu pantolonlara gelince artık yeteeerr diye bağırdım sağolsun kocicim devraldı ütüyü ziraa pantolon ütüleyemiyorum bennbende fırsattan istifade geldim iştee gideyimmi??
ben kumaş pantolon ütüleyemiyorum yaa 3-4 tane çizgi oluyoo da sağolsun benden güzel yapar ütüyü yardım ediyo...
eşlerinde evde bi görevi olmalı ama dimeeee
ütüyü sevıyomusun
sizle r çok sanslısınız hatunlar kendi ütünüz ve masanızla eşiniz ve kendi eşyalarınızı huzurla ütülüyorsunuz.
bense kaynanamın eski ütüsü ve kırıldı kırılacak masasyla zar zor
kayınpederin gömlerklerini ütülüyorum.
keşkem ayrı evim olsaydı da eşimin kıyafetlerini donuna kadar ütüleseydim
sizle r çok sanslısınız hatunlar kendi ütünüz ve masanızla eşiniz ve kendi eşyalarınızı huzurla ütülüyorsunuz.
İuyi geceler canımmneyse kızlar ben yatayım artıkk yarın cuma inş. geç saatlere kadar durabilirim yarında aynı performansı bekliyorum hepinizden olurmuuiyi geceleeeerrr
canımmm balımmm öyle deme herkesin bi sıkıntısı var biz kendi evimizdeyiz belki ama senin mutlu olduğun bi konuda da ben mutsuzumdur bilemeyizki onuhalimize şükredelim inşallah kendi evine çıkınca kolun ağrıyana kadar ütü yaparsın perdeleri donları falan.... kıyamam sanaaaaaaaaaaa
iyi geceleeeeerrrrr
keşke bizimde olsa öyle ütümüzzz
ayy kıyamam sana canım yaa
igrenc bi duygudurrr
rabbım sana cok güsel bı ev huzurlı saglıklı ıcınde bebısın esın oldugu vı ev nasıp etsınnn
yok ne sevmesi en nefret ettiğim şeylerin başında ütüdür sevmediğimi bilir yazdım ben orda
halı ve koltuk silmektende nefret ederim hep makinayada yıkanan şeyleri tercih ederim
Öyle deme canım benim yaaa valla vicdanımın telini sızlattın
şimdi utanın dediklrinizden
napiyim ne güzel anlatıyosunuz kimi tül ütülüyo kimi pantolon kimi gömlek
halbuki hepsi size ait şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?