• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet yaaa kadın cidden pek suratsızzzzz ama adamında gözü dışarda baksanaaa...

kız gülecektim benn yanlış koymuşum...

kızlar kk güzellik kraliçesini seçiyormuş gördünüzmüüüüüüüü...gerçi adayları hiç beğenmedim ama olsun katıldım oylamayaa:1:

kız yarışmaya katılmak için resimmi yolluyoz oraya naapıyoz bendemi yollasam acaba resimlerimi :9: eminim ordakilerden güzelimdiir :34::9:

nasıl yaa niyekii :53: benim bildiğim adetten sonra ilk hafta hamiş kalınamıyoo üstelik sanırım ben geç yumurtlayan biriyim 33-34 günde bi adet oluyom ayrıca oyüzden 16.günümden sonra yumurtlarım sanırım bu arada dumancım sevinçle yazdıklarınızı gördümde kocişi niye boşamayı düşünüyon kız eşinin süpermenlerinde sorunmu var yoksam? bizimkinede hayla yaptırcaz spermen testini yaa acaba alanyadaki devlet hastanesinde yaparlarmıki bilen varmı arkadaşlar? :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...isma-bas-li-yorrrrrrrrrr-48.html#post23635229 yarışma burda kızlar.ilk sayfada adaylar ama valla hiç beğenmedimmm:19::19:

bengisucum valla canım denedim gördüm adetimin bittiği gün ve sonraki günlerde ilişki oldu ve ben 20-25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim... korunmam bitsin yine aynısını yapcam.... bunu bi yerden okudum ama nerden hatırlamıyorum... ayrıca ben sevinci tanımıyorummm. kocişimi neden boşayımm:43::43: Allah korusun...

duman aldıgı eteklerı gordunmü :60: kız burda hangısı ıyı rolde anlamadım:9::9::9::9::9::9:
görmemmiii zilli kız valla zilliiiii.... suratsız kadın iyi kocasını tutmaya çalışıyo anladı kızın niyetini...

kız yarışmaya katılmak için resimmi yolluyoz oraya naapıyoz bendemi yollasam acaba resimlerimi :9: eminim ordakilerden güzelimdiir :34::9:

katılım bitti canım suan oylamada..valla ben adayları görünce üüzldüm katılmadığıma kesin birinci olurdum:16::16::16:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...isma-bas-li-yorrrrrrrrrr-48.html#post23635229 yarışma burda kızlar.ilk sayfada adaylar ama valla hiç beğenmedimmm:19::19:

bengisucum valla canım denedim gördüm adetimin bittiği gün ve sonraki günlerde ilişki oldu ve ben 20-25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim... korunmam bitsin yine aynısını yapcam.... bunu bi yerden okudum ama nerden hatırlamıyorum... ayrıca ben sevinci tanımıyorummm. kocişimi neden boşayımm:43::43: Allah korusun...

harbiden de ya abi tane göz alıcı bişey olmaz mı hepsii makyajlı..
ayrıca sondaki erkekmi

allah allaah sen diilmiydin kız bu topikte sevinccle yazışan başkasımıydı acabaa şakalaşmışlarda boşarım kocamı yenisini bulup çocuk yaparım falan diyee ondan sorduydum :1: hmm o halde ben şimdiden halvetten sonra yatiim bari yaa bu arada kızlar sizce süt buharı yapiimmi yapcaksamda ne zaman yapiim? :26:

görmemmiii zilli kız valla zilliiiii.... suratsız kadın iyi kocasını tutmaya çalışıyo anladı kızın niyetini...

katılım bitti canım suan oylamada..valla ben adayları görünce üüzldüm katılmadığıma kesin birinci olurdum:16::16::16:

saf bırıne benzıyo abılerım falan dıyo ya:44::44::44: bırıde cok suratsız bırı cıvık hızmetcı dedıkoducu anne saıt zıbıdı namık gözu dısarda daha hangısı ıyı nıyetlı cozemedım:1::1::1:

allah allaah sen diilmiydin kız bu topikte sevinccle yazışan başkasımıydı acabaa şakalaşmışlarda boşarım kocamı yenisini bulup çocuk yaparım falan diyee ondan sorduydum :1: hmm o halde ben şimdiden halvetten sonra yatiim bari yaa bu arada kızlar sizce süt buharı yapiimmi yapcaksamda ne zaman yapiim? :26:
başkasıdır o zanımmm valla bizde amaç çocuk olsaydı kociş beni boşardı kesinn:1::1:

ben nu ay adetım bıtıgı 5 gunu u 6 gunumu neydı 1 dafa yaptımm bakalım nasipp:17::17::17::17:

saf bırıne benzıyo abılerım falan dıyo ya:44::44::44: bırıde cok suratsız bırı cıvık hızmetcı dedıkoducu anne saıt zıbıdı namık gözu dısarda daha hangısı ıyı nıyetlı cozemedım:1::1::1:
valla 15-20 dk izledim tek anladığım o kızın zilli olduğu:) küçük olan oğlan cidden hoşlanıyo amaaa

ben nu ay adetım bıtıgı 5 gunu u 6 gunumu neydı 1 dafa yaptımm bakalım nasipp:17::17::17::17:
canım bittikten 5-6 gün sonramı yaptın yani? ozaman yumurtlama zamanına yakın oluyo dimi? :26:
başkasıdır o zanımmm valla bizde amaç çocuk olsaydı kociş beni boşardı kesinn:1::1:
niyeki kız? :53:
bende bilemedim erkekmi diilmi:))

hee yaa bende çok güldüm onu görünce nelerine güvenipte katılmışki kimii 2-3 tane güzel vardı sadece 6 ve 10 numara güzeldi ikisinden biri seçilir nasılsa :1:

canım bittikten 5-6 gün sonramı yaptın yani? ozaman yumurtlama zamanına yakın oluyo dimi? :26:

niyeki kız? :53:

hee yaa bende çok güldüm onu görünce nelerine güvenipte katılmışki kimii 2-3 tane güzel vardı sadece 6 ve 10 numara güzeldi ikisinden biri seçilir nasılsa :1:

bizim bebişler benden kaynaklı düşüyo canım yaa ondan malesef:43::43:

yaa bence kk nın asıl güzel hatunları katılmamış.... albümlerde bi kız görmüştüm bayılmıştım onaaa...

bengisu annem adetın bıttıgı 5 gunu baslıyosun 5 .6.7 3 gun yapıp ilişkiye giriyosun dedıler ben korktugum icin adetım bıttı gun dusumu aldım yaptım dogru halvet sonra ertesi gün dus aldım ayagımı sıcak tuttum yeterlı anlattımı:44::44::44::44:

kızlaar benim uykum geldi bu aralar havalardanmıdır nedir sabah çok zor uyanıyorum :( çıkayım ben artıkın iyi geceler öpüyorum hepiniz....:54::54:

ben bi 8 numarayı beğendim doğal bi güzelliği var... ama valla güzel kızlar katılmamış yaa onun dışındakileri beğenemedim.
evet doğal kızdı ondan onada puan verdim zaten :34:
evet bengi 10 güzel cidden
ben 10a 8 puan
6ya 10 puan
8.yede 6 puanmı ne verdiydim verisini yazmaya bile değer görmedim :1:
ben kaçıyorummm yarınn görüşürüz çok uykummm geldiiii
tamam kuzum iyi uykular öpüldünüz :21:
bizim bebişler benden kaynaklı düşüyo canım yaa ondan malesef:43::43:

yaa bence kk nın asıl güzel hatunları katılmamış.... albümlerde bi kız görmüştüm bayılmıştım onaaa...

evet mesela ben ondan katılmadım deşifre olmayım diyee sevimliliğimde döverdim onlarıı :60:

Back
X