Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yaaa kadın cidden pek suratsızzzzz ama adamında gözü dışarda baksanaaa...
kız gülecektim benn yanlış koymuşum...
kızlar kk güzellik kraliçesini seçiyormuş gördünüzmüüüüüüüü...gerçi adayları hiç beğenmedim ama olsun katıldım oylamayaa![]()
nasıl yaa niyekiibenim bildiğim adetten sonra ilk hafta hamiş kalınamıyoo üstelik sanırım ben geç yumurtlayan biriyim 33-34 günde bi adet oluyom ayrıca oyüzden 16.günümden sonra yumurtlarım sanırım bu arada dumancım sevinçle yazdıklarınızı gördümde kocişi niye boşamayı düşünüyon kız eşinin süpermenlerinde sorunmu var yoksam? bizimkinede hayla yaptırcaz spermen testini yaa acaba alanyadaki devlet hastanesinde yaparlarmıki bilen varmı arkadaşlar? :26:
görmemmiii zilli kız valla zilliiiii.... suratsız kadın iyi kocasını tutmaya çalışıyo anladı kızın niyetini...duman aldıgı eteklerı gordunmükız burda hangısı ıyı rolde anlamadım
![]()
kız yarışmaya katılmak için resimmi yolluyoz oraya naapıyoz bendemi yollasam acaba resimlerimieminim ordakilerden güzelimdiir
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...isma-bas-li-yorrrrrrrrrr-48.html#post23635229 yarışma burda kızlar.ilk sayfada adaylar ama valla hiç beğenmedimmm
bengisucum valla canım denedim gördüm adetimin bittiği gün ve sonraki günlerde ilişki oldu ve ben 20-25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim... korunmam bitsin yine aynısını yapcam.... bunu bi yerden okudum ama nerden hatırlamıyorum... ayrıca ben sevinci tanımıyorummm. kocişimi neden boşayımmAllah korusun...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...isma-bas-li-yorrrrrrrrrr-48.html#post23635229 yarışma burda kızlar.ilk sayfada adaylar ama valla hiç beğenmedimmm
bengisucum valla canım denedim gördüm adetimin bittiği gün ve sonraki günlerde ilişki oldu ve ben 20-25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim... korunmam bitsin yine aynısını yapcam.... bunu bi yerden okudum ama nerden hatırlamıyorum... ayrıca ben sevinci tanımıyorummm. kocişimi neden boşayımmAllah korusun...
harbiden de ya abi tane göz alıcı bişey olmaz mı hepsii makyajlı..
ayrıca sondaki erkekmi
görmemmiii zilli kız valla zilliiiii.... suratsız kadın iyi kocasını tutmaya çalışıyo anladı kızın niyetini...
katılım bitti canım suan oylamada..valla ben adayları görünce üüzldüm katılmadığıma kesin birinci olurdum![]()
başkasıdır o zanımmm valla bizde amaç çocuk olsaydı kociş beni boşardı kesinnallah allaah sen diilmiydin kız bu topikte sevinccle yazışan başkasımıydı acabaa şakalaşmışlarda boşarım kocamı yenisini bulup çocuk yaparım falan diyee ondan sorduydumhmm o halde ben şimdiden halvetten sonra yatiim bari yaa bu arada kızlar sizce süt buharı yapiimmi yapcaksamda ne zaman yapiim? :26:
allah allaah sen diilmiydin kız bu topikte sevinccle yazışan başkasımıydı acabaa şakalaşmışlarda boşarım kocamı yenisini bulup çocuk yaparım falan diyee ondan sorduydumhmm o halde ben şimdiden halvetten sonra yatiim bari yaa bu arada kızlar sizce süt buharı yapiimmi yapcaksamda ne zaman yapiim? :26:
valla 15-20 dk izledim tek anladığım o kızın zilli olduğu:) küçük olan oğlan cidden hoşlanıyo amaaasaf bırıne benzıyo abılerım falan dıyo ya:44::44::44: bırıde cok suratsız bırı cıvık hızmetcı dedıkoducu anne saıt zıbıdı namık gözu dısarda daha hangısı ıyı nıyetlı cozemedım![]()
kız 6 8 ve 10 numara güzelmiş yav katılmıycam ben yarışmaya seçilemem onlay vayken![]()
ben bi 8 numarayı beğendim doğal bi güzelliği var... ama valla güzel kızlar katılmamış yaa onun dışındakileri beğenemedim.
canım bittikten 5-6 gün sonramı yaptın yani? ozaman yumurtlama zamanına yakın oluyo dimi? :26:ben nu ay adetım bıtıgı 5 gunu u 6 gunumu neydı 1 dafa yaptımm bakalım nasipp![]()
niyeki kız?başkasıdır o zanımmm valla bizde amaç çocuk olsaydı kociş beni boşardı kesinn![]()
bende bilemedim erkekmi diilmi:))
canım bittikten 5-6 gün sonramı yaptın yani? ozaman yumurtlama zamanına yakın oluyo dimi? :26:
niyeki kız?![]()
hee yaa bende çok güldüm onu görünce nelerine güvenipte katılmışki kimii 2-3 tane güzel vardı sadece 6 ve 10 numara güzeldi ikisinden biri seçilir nasılsa![]()
evet doğal kızdı ondan onada puan verdim zatenben bi 8 numarayı beğendim doğal bi güzelliği var... ama valla güzel kızlar katılmamış yaa onun dışındakileri beğenemedim.
ben 10a 8 puanevet bengi 10 güzel cidden
tamam kuzum iyi uykular öpüldünüzben kaçıyorummm yarınn görüşürüz çok uykummm geldiiii
bizim bebişler benden kaynaklı düşüyo canım yaa ondan malesef
yaa bence kk nın asıl güzel hatunları katılmamış.... albümlerde bi kız görmüştüm bayılmıştım onaaa...