Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah üstesinden gelirim canım...evin hem erkeği hem kadını ola ola bebeğiminde hem annesi
hem babası olurum diye düşünüyordum ama çok yanlış bir düşüncedeymişim..

hem bebeğimin hayatını karartacaktım hemde kendimin..

benden çocuk bile istemiyor kocam!evin borcu varmış,para yokmuş çocuk için..pehhh..sigarasına para hep var ama!!neyse yaşımızı kullanarak ikna etmiştim...para konusunu düşünme dedim..nekadarlık masrafı olurki..dedim..zaten ana sütüyle besleyecektim onu....iki tane bez de alabiliriz yani okadarda ölmedik derdim..senin için geç değil belki ama benim için zaman işliyor diye konuşurdum...herşeye rağmen bebeğimi kollarıma almak istiyordum..
bu hakkımı bile gasp etti...başından beri çocuk istemiyordu...haa belki bi 10sene sonra olurdu!!
ne diyeyim Allaha havale ediyorum onuda borcunuz var diye beynimizi yiyen anasınıda babasınıda halasınıda...

yok canım borç onların bahanesiymiş benim abam ev aldı kredi ödüyo ama eniştemde oda çok istiyo onlarınki olmuyo tabi 7 sene oldu bizimde durumumuz çok iyi diil ben çalışmasam bebek için biraz zor geçiniriz eşim dediki çalışma olsun ben iki iş yaparım bakarım dedi. yani herkes nasibiyle gelirmiş dünyaya onunda yiyecek bi ekmeği olurdu tabiki üzme aşkım kendini hiç anne olmayacaksın diye bi kanun yok zaman ne gösterir kimse bilemez senin için herşeyin hayırlısı olsun bitanem.

inşallah ablanlarada hayırlı bir evlat nasip olur:)
benim eşim 2.işte çalışmayı bırak şuanki işini bile zor kaldırıyor:)ben 2.bi işte çalışayım desem havada karada kabul eder..

hatta bikeresinde cumartesileride işe gitsem iyi mesaii alırım demiştim de gidebilirsen git demişti..
bende gitmedim tabi..insan bi düşünür bu kadın hafta içi çalışıyor akşam bide evde yemek temizlik yoruluyor dimi?

normalde cumarteside pazarda çalışabilecek kadar fedakarım gocunmam ama değmez buna..

dedim ya evin erkeğide kadınıda benim..

neyse ben kaçtımgrşrüz bekliyolar beni tel durmadan çalıyo nerde kaldın diolar öptüm seni cnm bayyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar bugünlerde umutsuz ev kadınlarından beterim buyüzden başka topişlerde kafa dağıtmak istiyorum
habire sizi üzmeye hakkım yok..kocayı boşiyimm yenisini alıyım
yine gelirim aranıza...sonuç olarak bu saatten sonra neşe içinde yumurtlasam nolucak yumurtlamasam nolucak..

hakkınızı helal edin..

kuzucumm bu topıkde bıtek bebek konusmuyrz kıı tamam basak yerlere gt ama burdandan ayrılma konusr kafanı dagıtrsın rabbım yardımcın olsun guc versınn

merhaba kızlar nasılsınız gelemedim bi kaçgün
bugün doktora gittim yumoş takibi için reglimin 18.günü we sağ owerde 31mm yumoşum oluşmuş ama yeni çatlamış dedi dr.aşağıya doğru başlamış süzülmeye çalışmalara başla dedi duphaston ilaç wermişti daha önce bana onu içersin dedi ...sanırım bu ayda foss çıkıcak bana hakkkımızda hayırlısı olur inşallahhh

dolunaycım sende terketme bizleriiii

canım ole dusunme ınss faydası olurrr da hamıs kalırsın sen yap calısmalarınıı

evet dolunay bızı terk edıyoo:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…