Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

men deldiiim bişey diyip ditçem

izine ayrılıp annemlere gidiyorum stres atacam moral depolayacam dahada önemlisi anamı görecem hasret giderecem

çok mutluyum çok sevinçliyim ayaklarım yere basmıyo resmen

izine ayrılıp annemlere gidiyorum stres atacam moral depolayacam dahada önemlisi anamı görecem hasret giderecem

ohh negusel ablammmm annen uzukdamıydıı:44::44: pekı orda net gırebılecenmııı

Seeelaaam ben geldiiim aa ama gene kimseley yook ühü iştee... bugünde pek girememki bidaada kocişim hazır uyuyoken gireyim dediydim bende ne güzel

annemler uzaktalar canım izmirdeler orada net var ama pek girmem heralde dönünce görüşürüz artıkın

gğle güle gt ablacımm ohh annenle hazret gıderr

Seeelaaam ben geldiiim aa ama gene kimseley yook ühü iştee... bugünde pek girememki bidaada kocişim hazır uyuyoken gireyim dediydim bende ne güzel

hosgeldnz kızzz ne yapysnn buarada evın cok guselmıs gul egule otrr

ben pılav yapıp gelyrmm

canım ole dusunme ınss faydası olurrr da hamıs kalırsın sen yap calısmalarınıı

evet dolunay bızı terk edıyoo:18::18:

yok cnm ya artık inandırdım kendimi bişeyin olacağı yok
herzamanki şeylerri yaşayıp yine kırmıxzı kartı yiyip oturucam aşşa hadiii bidaki ay artık diyip durcam böle diye diye 2 seneye yaklaştık artık

evin çok güzel canım sağlıkla ve güle güle otur Allah nazarlardan saklasın sizi ve yuvanızı bir bebişle taçlandırsın

kızz ne umutsuzsun olee kac sene olmayıpdaa tup bebekler denedkden snra normal yolla kalnlar varr uzulme kuzm nasıp kısmet herseyın bı zmanı varr

oh ne güzel cnm annenlerle bol bol hasret gider keyfini çıkar güle güle git, güle güle gel cnm .sana iyi tatiller ne zaman gidiyon kısss?

kızz koca totolu basak bu topıkın sahıbı sen degılmısın artık ev hatunusunda neden hıcc gunduzzz gelmıyosunn hı

kızz koca totolu basak bu topıkın sahıbı sen degılmısın artık ev hatunusunda neden hıcc gunduzzz gelmıyosunn hı

neysem sozumu gerı aldım sımdı aklıma geldı:101::101: sen hastaydın nasıl oldunn kuzumm aksam rezene cay yap mıstım ıctınmı ben sana kocamn bı ıgne yapsam bısıyın kalmaz:94:

herkese selammmmm saracimmm gez guzel guzel hasret gider tadini cikat ohhh cok sevindimmm senin sevincini heyecanini dusuniomda ayni heyecani yasiom walla...

herkese selammmmm saracimmm gez guzel guzel hasret gider tadini cikat ohhh cok sevindimmm senin sevincini heyecanini dusuniomda ayni heyecani yasiom walla...

sağol canım menim çok özlemiştim ailemi bu bana iyi gelecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…