- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
Ay bende bi selülit var bi selülit var anam aynaya bakmaya çekiniyom kendimden tiksincem yakında
deme kızzzzzzzzzz çok muuuuuu ayyyyyyyyyyyy çareside yok dimiiiiiii neden olduki ööle yaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende bi selülit var bi selülit var anam aynaya bakmaya çekiniyom kendimden tiksincem yakında
sen niye korktun bebeğim sana hiç bişii yaparmıyım ben
yok anladı zaten oda baktı kaç aydır olmuyo alıştı tedaviyle olcağına :26:
Hadi ben kaçıyorum valla baya geç oldu hepinize iyi geceler
Allaha emanet olun.datlıı rüyalarrr![]()
dimi yaa saat 3ken birden 4 oldu
sohbetimiz de yarıda kesildi neyse çıkak barim hep beraber. bengiyide kovaalamzsak sabaha kadar oturur burda valla
sonra gelsinn doğalgaz faturaları![]()
inşallah canım yaa umarım çıkarsınızda rahat edersin
ev işi duruyor cnm eşimden bişiler bekliyorum inşallah beni yanıltmaz. çünkü tekrar o eve girmek istemiyorum inşallah Rabbim nasib ederde bitirir evi
haklısın valla kim olsa rahat edemez hele ben hiç edemem helede eşim olmadaan bi başıma kaynanamlarda naapardıım :18::18:ıstemyrm cnm orda kalmak rahat edemyrmm gorumcemın gormek kocam yokken aglam gelıyo ıcımde off bıdakı ay gece ne yapacaksamm![]()
bendede var o bebeğim yıllardır yaa çok sık kilo alıp vermeden oldu sanırsam baldırlarımın üst kısımlayında vay hepAy bende bi selülit var bi selülit var anam aynaya bakmaya çekiniyom kendimden tiksincem yakında
bende demiştim amaa ileri alındığınııı niye bana demediinBelinaysuuu canım ben,im yaaa bitanesin sen iyiki hatırlattınn
yoksa kociş işe geç kalacaktı sabah![]()
ne tırsıyon len cidden bişi yapcak halimiz yok yaaTamam anlaştık ortakk:18:
kız cidden çok mu ciddi durumun ay insan o kadar yiye yiye tiksinir beeeeeeee
kızım selülit diyom sanaaaaaaaa kesik yoğurt diyommmmmmmmmmmmmmm
kocanda magazin programlarında selülitsiz bacaklara bakar adam hep kesik yoğurt görmekten sıkılır![]()
olsun bebeğim ne kadar erken başlarsak o kadar iyiiaslında tedavi için erken kuzum 1 sene gçmesi geerekiyor diyo doktorlar ama
dimi yaa saat 3ken birden 4 oldu
sohbetimiz de yarıda kesildi neyse çıkak barim hep beraber. bengiyide kovaalamzsak sabaha kadar oturur burda valla
sonra gelsinn doğalgaz faturaları![]()
bengisu annem seni ayrı öpüyom bide seni seviyom tamam mı![]()
hic oylesinene oldu kızz:26::26::26::26::26:
iyiyimmm dolaniyordum oyle sen nasilsinhoş geldin kız piskopatnaapan nassın canım ?
Tiwim niye sırıtıuon öyle pis pis:)
uff ya herkeesin elini arı ısırdı kimse yaazmıyo bende çıktım işte hadi başbaş
yaz saatiiiiiiii uygulaması hepimize hayırlı uğurlu olsun![]()
birdahaki sefere saatler geriye alınmayacakmış.
bengii canım bana acilen kurabiye tarifi lazım
bide kremalı pasta gibi profiterol gibi basit şık ve lezzetli bişilerrrrrr
yarına misafirim var bişiler yapıyorum ama değişik tariflere ihtiyacım vaaaarrr![]()
tatlım sana profiterol tarifi vereyyimi bir kere yapmştım hakikaten hazır gibi olduve kolaydı.
başak selam canım ver ver :))))))))
kız bende senin mesajını görünce orda. bizim sevncinde kırışıklıkları varmış demekki demiştim baktım ki bana yazmışınnn
ama benim kırışıkım yok haaa yanlış anlama![]()