Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam hanımlaar nasılsınız bakalıım? :3: ay yorulmuşum yaa arkadaşın ev yerleştirmesine yardım ettim geldim bide yarına yemek yaptım geldiiim :26:

tşkler haklısın dr da öle dedi 1 sene normal yola deneyeceğiz 6 ay sonra tekrar semen tesi yapılacak yav 4 yıl oldu 1 sene daha bana çok uzun geliyor çok sabırsız oldum inşallah fazla sürmez gebe kalmam

tşkler haklısın dr da öle dedi 1 sene normal yola deneyeceğiz 6 ay sonra tekrar semen tesi yapılacak yav 4 yıl oldu 1 sene daha bana çok uzun geliyor çok sabırsız oldum inşallah fazla sürmez gebe kalmam

canım valla ne kadar çabuk olsun istiyorsak okadar uzuyor sanki
banada dış gebelikten sonra 1 sene korun dediklerinde ALLAH ım nasıl geçer bisene demiştim hatta 10. ayında bırakmıştım korunmayı ama 6 buçuk sene geçti 1 sene bekleyemem derken

a.s hoşgeldin kendini fazla yormasaydın inşallah ağır şeyler kaldırmadın
yok bebeğim ya kaldırmadım mutfağı yerleştirmeye yardım ettim iştee :34: kaldırırmıyım kız hiiç küçük müçükde olsa ihtimal var yaani :20:
hoşgeldin bengüsu

hoşbulduk canım tanışmadık seninle sanırım hiç dimi? yenimi düştün sen topiğe bakiim hee? :60::60:

yeniyim bundan 3 ay önce düştüm topiğinize :46: ama ara ara giriyorum eşim pek fırsat vermiyor bana ben hande istanbulda yaşıyorum kırıkkaleliyim yaşım 27 4 yıllık evliyim ve bebişim yok henüz

ayy allah razı olsun canım yaa ne olur bildiklerini paylaş benimle ben hiç bişi bilmiyorum ne yemem gerekiyor ne imem gerekiyor çok tecrübesizim. Sigara kullanmıyorum tatlım. Bide süt içmeye başladım iyimi sence.

Pekmez üzüm pekmezimi olcak. Yumurta da haşlanmışmı

benim yazdıklarımı görmedin galibaa kutlamıştım bende seniii :17: çok sevindim canım yaa neysem süt faydalı evet ama demirle birlikte tüketme en az 2 sat olcak arada mesela vitamin hapınla falanda içme çay ve süt ürünlerini yaani gece yatarken falan içebilirsin meselaa bide keçi sütü daha faydalı onu iç derim ben polen bal karışımıda ye meselaa kahvaltıda falaan hatta balla fındık badem ceviz falanda güzel oluyo hemde çok faydalı çay falan içeceğinde papatya falan içmeye çalış öle her bitki çayını içme düşük risli oluyo hmm başkaa bol bol kuru uzüm incir falan ye günde bikaç bikaç atabilirsin ağzına ara öğünlerde bide 3 ana 3 ara öğün beslen en az 2- 2 buçuk lt su iç yesilliği her öğünde tüket haftada 1-2 kere balık ye 2-3 kere tavuk 1 kez falanda kırmızı et tüketebilirsin balık önemli ama onu bol bol tüketmeye çalış çokda yağlı şeyler tüketme dikkat et kendine canım pekmez iç keçi boynuzu yada üzüm olabilir :34:

Son düzenleme:
yeniyim bundan 3 ay önce düştüm topiğinize :46: ama ara ara giriyorum eşim pek fırsat vermiyor bana ben hande istanbulda yaşıyorum kırıkkaleliyim yaşım 27 4 yıllık evliyim ve bebişim yok henüz

tanıştığımıza memnun oldum inşallah uğurlu gelir burası

20 dakka falan cnm uzak sayılır hatta ben kalkıyım yaaa korkarım sonraa

mesajarfına yanıt veremediğim hatunlarıma söölersinizzz yarın devam edicem çok özür dilerim onlardan

benim yazdıklarımı görmedin galibaa kutlamıştım bende seniii :17: çok sevindim canım yaa neysem süt faydalı evet ama demirle birlikte tüketme en az 2 sat olcak arada mesela vitamin hapınla falanda içme çay ve süt ürünlerini yaani gece yatarken falan içebilirsin meselaa bide keçi sütü daha faydalı onu iç derim ben polen bal karışımıda ye meselaa kahvaltıda falaan hatta balla fındık badem ceviz falanda güzel oluyo hemde çok faydalı çay falan içeceğinde papatya veysa yeşil çay içmeye çalış öle her bitki çayını içme düşük risli oluyo hmm başkaa bol bol kuru uzüm incir falan ye günde bikaç bikaç atabilirsin ağzına ara öğünlerde bide 3 ana 3 ara öğün beslen en az 2- 2 buçuk lt su iç yesilliği her öğünde tüket haftada 1-2 kere balık ye 2-3 kere tavuk 1 kez falanda kırmızı et tüketebilirsin balık önemli ama onu bol bol tüketmeye çalış çokda yağlı şeyler tüketme dikkat et kendine canım pekmez iç keçi boynuzu yada üzüm olabilir :34:

:40::40::40::40::40:

aşk olsun kızlar size bengisu ve sewince diyorum okadar selam nassınız dedik bi cvp yok:50:

benim yazdıklarımı görmedin galibaa kutlamıştım bende seniii :17: çok sevindim canım yaa neysem süt faydalı evet ama demirle birlikte tüketme en az 2 sat olcak arada mesela vitamin hapınla falanda içme çay ve süt ürünlerini yaani gece yatarken falan içebilirsin meselaa bide keçi sütü daha faydalı onu iç derim ben polen bal karışımıda ye meselaa kahvaltıda falaan hatta balla fındık badem ceviz falanda güzel oluyo hemde çok faydalı çay falan içeceğinde papatya veysa yeşil çay içmeye çalış öle her bitki çayını içme düşük risli oluyo hmm başkaa bol bol kuru uzüm incir falan ye günde bikaç bikaç atabilirsin ağzına ara öğünlerde bide 3 ana 3 ara öğün beslen en az 2- 2 buçuk lt su iç yesilliği her öğünde tüket haftada 1-2 kere balık ye 2-3 kere tavuk 1 kez falanda kırmızı et tüketebilirsin balık önemli ama onu bol bol tüketmeye çalış çokda yağlı şeyler tüketme dikkat et kendine canım pekmez iç keçi boynuzu yada üzüm olabilir :34:

canım çok güzel anlatmışsın ama önemli bi uyarı yeşil çay sakın hee içmesin, hani bağımlısıysa günde 1 bardak en fazla...yeşil çay bebişde kalp rahatsızlıklarına neden oluyo ve nerdeyse tüm bitki çayları zararlı...

Back
X