Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hanımlaar nasılsınız bakalıım?ay yorulmuşum yaa arkadaşın ev yerleştirmesine yardım ettim geldim bide yarına yemek yaptım geldiiim :26:
tşkler haklısın dr da öle dedi 1 sene normal yola deneyeceğiz 6 ay sonra tekrar semen tesi yapılacak yav 4 yıl oldu 1 sene daha bana çok uzun geliyor çok sabırsız oldum inşallah fazla sürmez gebe kalmam
yok bebeğim ya kaldırmadım mutfağı yerleştirmeye yardım ettim işteea.s hoşgeldin kendini fazla yormasaydın inşallah ağır şeyler kaldırmadın
hoşgeldin bengüsu
sağol canım çokta yarayışlı bişey yemedim sadece kiloya yarayışlı makarna yedim![]()
ımmm o zaman kilo olarak yaramasın vitaaamin olsun sadece![]()
selammmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız bakalım?![]()
ayy allah razı olsun canım yaa ne olur bildiklerini paylaş benimle ben hiç bişi bilmiyorum ne yemem gerekiyor ne imem gerekiyor çok tecrübesizim. Sigara kullanmıyorum tatlım. Bide süt içmeye başladım iyimi sence.
Pekmez üzüm pekmezimi olcak. Yumurta da haşlanmışmı
yeniyim bundan 3 ay önce düştüm topiğinizeama ara ara giriyorum eşim pek fırsat vermiyor bana ben hande istanbulda yaşıyorum kırıkkaleliyim yaşım 27 4 yıllık evliyim ve bebişim yok henüz
a.selam hoşgeldin canım nasılsın karşılaşamıyoruz pek
20 dakka falan cnm uzak sayılır hatta ben kalkıyım yaaa korkarım sonraa
mesajarfına yanıt veremediğim hatunlarıma söölersinizzz yarın devam edicem çok özür dilerim onlardan
benim yazdıklarımı görmedin galibaa kutlamıştım bende seniiiçok sevindim canım yaa neysem süt faydalı evet ama demirle birlikte tüketme en az 2 sat olcak arada mesela vitamin hapınla falanda içme çay ve süt ürünlerini yaani gece yatarken falan içebilirsin meselaa bide keçi sütü daha faydalı onu iç derim ben polen bal karışımıda ye meselaa kahvaltıda falaan hatta balla fındık badem ceviz falanda güzel oluyo hemde çok faydalı çay falan içeceğinde papatya veysa yeşil çay içmeye çalış öle her bitki çayını içme düşük risli oluyo hmm başkaa bol bol kuru uzüm incir falan ye günde bikaç bikaç atabilirsin ağzına ara öğünlerde bide 3 ana 3 ara öğün beslen en az 2- 2 buçuk lt su iç yesilliği her öğünde tüket haftada 1-2 kere balık ye 2-3 kere tavuk 1 kez falanda kırmızı et tüketebilirsin balık önemli ama onu bol bol tüketmeye çalış çokda yağlı şeyler tüketme dikkat et kendine canım pekmez iç keçi boynuzu yada üzüm olabilir
![]()
tanıştığımıza memnun oldum inşallah uğurlu gelir burası
sağol cnm ewwet malesef pek karşılaşamıyoruz ben genelde sabahları giriyorum tatlım sen nassın?![]()
benim yazdıklarımı görmedin galibaa kutlamıştım bende seniiiçok sevindim canım yaa neysem süt faydalı evet ama demirle birlikte tüketme en az 2 sat olcak arada mesela vitamin hapınla falanda içme çay ve süt ürünlerini yaani gece yatarken falan içebilirsin meselaa bide keçi sütü daha faydalı onu iç derim ben polen bal karışımıda ye meselaa kahvaltıda falaan hatta balla fındık badem ceviz falanda güzel oluyo hemde çok faydalı çay falan içeceğinde papatya veysa yeşil çay içmeye çalış öle her bitki çayını içme düşük risli oluyo hmm başkaa bol bol kuru uzüm incir falan ye günde bikaç bikaç atabilirsin ağzına ara öğünlerde bide 3 ana 3 ara öğün beslen en az 2- 2 buçuk lt su iç yesilliği her öğünde tüket haftada 1-2 kere balık ye 2-3 kere tavuk 1 kez falanda kırmızı et tüketebilirsin balık önemli ama onu bol bol tüketmeye çalış çokda yağlı şeyler tüketme dikkat et kendine canım pekmez iç keçi boynuzu yada üzüm olabilir
![]()
bende öğleden sonra yada akşama girebiliyorum
iyiyim canım sağol değişik bişey yok aynı herşey