Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tabii bebğin kıyafetlerini ayrı olarak yıkamalı ve onlara ayrı bebek deterjanı kullanmalı. ve ütülemeliiiidoğrumu bildim.

peki şu an iç çamşırlarınızı ütülüyomusun

doğru bilgi ..............
şu an yalnızız ve gerek duymuyorum ,ama beraber oturuken mutlaka ütülerdim,ama yastıkalarımı mutlaka ütülerim yüzümü koyamam yoksa

aynen yaaa bebekim evdeyken gülücükler saçarken uyurken karnı acıkmışken belkide ilk kelimesinin sööliycekken ben neden dışarda oliyim

Tabii Allah mecbur bırakmasın. mecburiyetten çalışanlarda var

mecburiyet ayrı bi durum ama etrafımda 3-4 aylık bebeklerini bırakıp çalışanlar var hemde
ihtiyacı olmayan,eşi çalışan ama bebeğini el ellerine bırakanlar var sinir oluyorumm

valla biz çok benziyoruz ikimizinde mor nevresimi var

tabii bebğin kıyafetlerini ayrı olarak yıkamalı ve onlara ayrı bebek deterjanı kullanmalı. ve ütülemeliiiidoğrumu bildim.

peki şu an iç çamşırlarınızı ütülüyomusun

ben ütülemiyorum zaten 90 da yıkanıyo mikrop falan kalmıyo

nazom gerçekten çok benziyozz,, allahım kaderimizide benzetsin bize bol bol bebişler göndersin,
nazom bak ne dicem ben en az 3 tane çocuk istiyom biliyonmu?
allah verirse,yaşım tutarsa niyetim böölee

amin inşallah evli mutlu çocuklu oluruz bende 2 tane tek olmasını istemem
bakabilirsem ve sağlığımda yerinde olursa 3te olabilir birbirilerine destek olurlar ne kadar çok kardeş okadar iyi tabi abartısız çok derken 5..6 değil tabiki

amiiinnnnn,zaten bu tabloda tek eksiğimiz çocukkk allah en kısa sürede gönderir inşallahh onuda...
aynen bende o fikirdeyim çok yalnızım çünküü
biz 3 kardeşiz ama ben evliyim,abim almanyada evli kardeşimin işi yoğun çok az görüşüyozz ,hasretim onlara
o yüzden becerebilirsem an az 3 tane yaparım herhalde...

mecburiyet ayrı bi durum ama etrafımda 3-4 aylık bebeklerini bırakıp çalışanlar var hemde
ihtiyacı olmayan,eşi çalışan ama bebeğini el ellerine bırakanlar var sinir oluyorumm

onlar keyiflerinden çalışıyo.neymişş evde duramıyolarmışş. çalışmaya alışmışlar

onlar keyiflerinden çalışıyo.neymişş evde duramıyolarmışş. çalışmaya alışmışlar
vah vah ....... uyuz oluyom bebeğini büyüt yine çalışş ama o çocuğu anneden mahrum etme değilmi ama????
başka neleriniz benziyo acaba

kocalarımıza verdiğimiz önem,,onlarla vakit geçirme tarzımız filaaaaan filan....

bizde 7 taneyiz bursada 3 kardeşiz memlekete gidiyorum ordada ablam var antalyada ablam var malatyada küçüğüm var bir tanede almanyada var heryere yayılmışız maşallah
ama iyi oluyor canımız sıkılsa kardeşlerdn birine gidiyoruz
mesala bu yaz gidebilirsek antalyaya gitmeyi düşünüyoruz ablam olmasa oralara gidemem
ama baheyle hem gezmiş hemde ziyaret etmiş oluyoruz
inşallah sende dileğine kavuşursun istermisin üçüz birden olsun tedavi olurken

üçüz olmasını istemem nazom ya
allah verirse olur boyun eğerim ama ,,,ben her çocuğumun ayrı ayrı hamileliğini doğumunu ilk anlarını hatırlamak isterim,,
rahat rahat bakmak isterimm, tek bebeğe bakmakla 3 çocuk aynı olamaz....
neyse kısmet olsunda varsın 2-3 üz olsunn
yeterki çocuğum olsun

valla biz çok benziyoruz ikimizinde mor nevresimi var

kız başak süpürdünmü böcükünü....

süpürdüm süpürdümelim değmişken heryere el attım. sabahtan beri sıcaktan bişi yapasım gelmiyodu. bu ca:navar yaptırdı bana.

eroş senn kocan ve kaynananın yerini kimse tutmaz amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim düşüncemde aynı mesala ikiz olsa güzel olur ama kaliteli zaman geçirmek zor olur sürekli birşeylere yetişmeye çalışmak insanı yıpratır
ama tek olsa herşey daha kolay onun için bende tek tek istiyorum
erkekseniz tek tek gelintabi kızsanızda tek tek gelin:18:uğraştırmayın beni

aynen kankaaaaaaaaaaaaaa

süper slogan tek tek gelinn

aynen nazocumm kıymetli karılarız biz dimi???

kıymetliyiz valla

benim kocamda çok iyi maşallah nazar değmesin
ablamlar kaynanamıda çok iyiymiş diyolar iyi olmasa erkenden göçüp gitmezdi diyolar tabiki şakasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…