Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nolur kızım sööle o zmaan ne biliyim ben. 40ta mis gibi çıkartıyo:18:

ve a.s iyiyim sen nasılsın
ama azıcık yatsam uyusammı diye düşünüyorum sabah uyuyamadımda karşımızdaki apartmanda inşiat var gürültüden pek uyuyamadım
iyiyimm desemmi bilmem yorgunum karnım ağrıyoo
ellerim sızlıyo filan işte..
bende şimdik kalktım kestirdim accık
selam tatlım nasılsın

selam sara abla yukarıda anlattım halimi
eh işte ....

Ayy tüm rahatım keyfim kaçtı haaaaa

En korktuğum ve tiksindiğim şeydir böcekler. Hertaraf açık biyerden girmiş demekki elime bi böcek fırtladı. Nasıl fırladım yerimden

O da kelebekmiymiş neymiş iykkkkk.

Hemen raiddddledim onu üstüne bide yastık koydummm çıkamasın ordan:96:

Off huylandım şimdi yaa. Ben kalkıyımda şu canavarı süpürüyüm

ben hep öyle yıkarım hatta bir önceki makinamı 12 sene kullandım zaten beyaz eşyanın ömrü 10 seneymiş ben yinede iyi kullanmışım hatta yaptırıpta kullanabilirdim daha bir kaç yıl ama ben daha büyük makina istediğim için yaptırmadım yenisini aldım
hem eşimin gömlekleride 60 da istediğim gibi olmuyor anca yakalarını çitileyip atmam lazım onuda ben üşeniyom
hem biz bir önceki makinayı tv den araba çıkmıştı satıp onun parasıyla almıştık yani emekle alınmış bir makina değildi

ben hep öyle yıkarım hatta bir önceki makinamı 12 sene kullandım zaten beyaz eşyanın ömrü 10 seneymiş ben yinede iyi kullanmışım hatta yaptırıpta kullanabilirdim daha bir kaç yıl ama ben daha büyük makina istediğim için yaptırmadım yenisini aldım
hem eşimin gömlekleride 60 da istediğim gibi olmuyor anca yakalarını çitileyip atmam lazım onuda ben üşeniyom
hem biz bir önceki makinayı tv den araba çıkmıştı satıp onun parasıyla almıştık yani emekle alınmış bir makina değildi

iyiyimm desemmi bilmem yorgunum karnım ağrıyoo
ellerim sızlıyo filan işte..
bende şimdik kalktım kestirdim accık

selam sara abla yukarıda anlattım halimi
eh işte ....

geçmiş olsun canım üzülme yeni ay yeni umut bu aymı başlıyon tedaviye

oki kankiş yaptım nerdesins en kaç gündür

aa neden kaynatıyo. Beyazlar kolay kolay temiz olmayan kumaşlarmıdır

ben pzt günü istanbuldaydım ya o akşam kocam evdydi gelemedimm
dünde kayınannemi doktora götürdümm,hastaneden gelincede koltuk kılıflarımı taktık,kayınannem gidincede mavi suyla derzlerimi fırçaladım
ananemler gelmiş,akşamda annemlere gittim orda kaldım
sabah eve geldim,mutfakımı temizledim (dolaplar,buzdolabı, ekmekdolabı vs)
karnım ağrıdı azcık kestirdim şimdik kalktımm size bakıyım diye

nolur kızım sööle o zmaan ne biliyim ben. 40ta mis gibi çıkartıyo:18:

şimdi çıkartır ama sonra grileşir çamaşırların kuzucum beyazlar hijyen ister 60 tan aşağıda yıkama bence

[ı] niye şaşırdın kız sen sor annem bana ben sana anlatarım bunlar seni iflas ettirir[/ı]

bence de anam yaa 90 felan diyolar. Ben tasarruf nasıl yapuılır diye arartırırken hemde

Elektirik tasrrufu için öneerilerde renklilere 30beyazlara ise 40yeterlidir. Yüksek dereceler gereksizdir diyo

ben öyle alıştım şimdide düşük derecede temiz gelmiyor sanki grileşiyormuş gibi geliyor
hem ben havlularımı bile hep 90 a atabileceğim renklerde kullanıyorum
iç çamaşırlarımıda hep beyaz yada 90 a atacağım şekilde seçiyorum
renkli iç çamaşırı giymem pek giysemde beyazların suyunu alır sıcak kaynar suyla yıkarım
hatta çok misafir geldiyse havlularımın içine çamaşır suyuda katarım ama her zaman koymuyorum ben

oki kankiş yaptım nerdesins en kaç gündür

aa neden kaynatıyo. Beyazlar kolay kolay temiz olmayan kumaşlarmıdır

ablamda ayrı bir titizdir içine sinmez onun illaki kaynatacak

niye şaşırdın kız sen sor annem bana ben sana anlatarım bunlar seni iflas ettirir

aLLAH IM BİLMEDİĞİM NE ÇOK ŞEY VAR:96: MAVİ SU NEEEEEE

vaaaaaaay emekle alınmayınca kıymet bilinmiyor ha nazo

hem maşallah şanslıymışsın hangi proğramdan çıkmıştı araba tızım insan arabayı satıp çamaşır makinesi alırmı

Saracım makinenein ilk suyunu aldığını nerden anlıyosun

tatlım çamaşırları deterjanı koyup proğramı ayarlayıp makineyi başlattınmı başlıyor su almaya bi iki saniye sonra suyu alıp duruyo ve tekrar su sesi geliyo o zaman deterjan gözüğnü açıp aceyi ekliyorum suyla beraber onuda alıoyo sonra başlıyo yıkamaya bitince yarım saatlik bi ek durulama daha yaptırıyorum deterjandan iyice arınsın diye oda sırf içim rahat etsin diye bembeaz kar gibi çıkyo çamaşırlarım yıllardır böyle yani

emek yoksa acımakta yokkkk:13::13:
Saracım makinenein ilk suyunu aldığını nerden anlıyosun

öğreneceksin kuzummm öğreneceksinn
geçmiş olsun canım üzülme yeni ay yeni umut bu aymı başlıyon tedaviye

sağol evet yaa adetim bitince öncelikle rahim filmim var yani haftaya
bakalım doktor sen %70 kalırsın filmden snra dedi,umut verdi çookk
bu ay umutluyum o yüzden ama herşey kısmet olmazsa da ramazandan sonra tedaviye geçicezz

hayırlısı canım evet rahim filminden sonra bir iki ay i,çinde hamile kalan çok var biriside benim iki ay sonra hamile kalmıştım

aLLAH IM BİLMEDİĞİM NE ÇOK ŞEY VAR:96: MAVİ SU NEEEEEE

deterjan kankacım derzleri çok güzel temizliyo ben aldım deterjancıdan,spreyli şişeye döktüm sıkıyorum 5 dk bekletiyom(eğer çok kirliyse fırçalıyom)sonra suyla siliyom yada yıkıyomm
mis gibi uğraştırmadan temizliyo ben bu eve taşınırken yapmıştımm,anca kirlendi şimdik gene ovdum 1-2 sene mis gibi durur(fazla kirlenmiyo benim 2 günde bir mutlaka çamaşırsuyuyla silerim)
öğren bunları açık deterjancılarda satılıyo mavi su dersen verirler,hemde çok ucuz

ayy ne güzel bende deneyim bakalım. Tşk ederim cnm

Saracım emekle alınanlar başka oluyo aynen. Ben mesela kendimiz aldığımız ev aletlerine saygı gösteriyorum. Sabahları günaydın diyorum.

Elektirikli süpürgeyi kulağında tutup ordan oraya çekmiyorum. önce teklif ediyorum benimle gelmek istermisin diyeee. Eğer isterse götürüyorum öbür odalara

zamanı geldiyse olur kankam korkmaaa doktorunu değiştirdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…