aynen sana katılıyorum nazocumm
hayatta 90 dan aşağı atmam beyazlarımı,bazen azsa atarım 60 a
bu beyazlar pis çamaşırlar mecburen 90 da yıkamak gerek hijyen içinn,mikroplar için
hem havlulara başkaları da el sürüyoo ığğğykkk şööle bi 90 görmeden elimi sürmem o havlulara
olsa 100 e de atarım yanii
başak sen beyazları 40 ta yıka annem gör 1-2 ay sonra noluyo o beyazlar....
iyiyimm desemmi bilmem yorgunum karnım ağrıyoove a.s iyiyim sen nasılsın
ama azıcık yatsam uyusammı diye düşünüyorum sabah uyuyamadımda karşımızdaki apartmanda inşiat var gürültüden pek uyuyamadım
selam tatlım nasılsın
oki kankiş yaptım nerdesins en kaç gündür
aa neden kaynatıyo. Beyazlar kolay kolay temiz olmayan kumaşlarmıdır
kız nazo çamaşırları 90 da yıkamak makinenin lastiğini, çab uk eskitir diye biliyorum ben ben renklileri 40 derecede yünlüleri 30 derecede beyazlarıda 60 derecede yıkıyorum.makine ilk suyu aldıktan sonra ikinci su almaya geçince aceyide katıyorum ondan sonra 1,30 dakikada fıstık gibi yıkıyo bembeyaz oluyo inanki
kız nazo çamaşırları 90 da yıkamak makinenin lastiğini, çab uk eskitir diye biliyorum ben ben renklileri 40 derecede yünlüleri 30 derecede beyazlarıda 60 derecede yıkıyorum.makine ilk suyu aldıktan sonra ikinci su almaya geçince aceyide katıyorum ondan sonra 1,30 dakikada fıstık gibi yıkıyo bembeyaz oluyo inanki
iyiyimm desemmi bilmem yorgunum karnım ağrıyoo
ellerim sızlıyo filan işte..
bende şimdik kalktım kestirdim accık
selam sara abla yukarıda anlattım halimi
eh işte ....
ben pzt günü istanbuldaydım ya o akşam kocam evdydi gelemedimmoki kankiş yaptım nerdesins en kaç gündür
nolur kızım sööle o zmaan ne biliyim ben. 40ta mis gibi çıkartıyo:18:
[ı] niye şaşırdın kız sen sor annem bana ben sana anlatarım bunlar seni iflas ettirir[/ı]
aynen sana katılıyorum nazocumm
hayatta 90 dan aşağı atmam beyazlarımı,bazen azsa atarım 60 a
bu beyazlar pis çamaşırlar mecburen 90 da yıkamak gerek hijyen içinn,mikroplar için
hem havlulara başkaları da el sürüyoo ığğğykkk şööle bi 90 görmeden elimi sürmem o havlulara
olsa 100 e de atarım yanii
başak sen beyazları 40 ta yıka annem gör 1-2 ay sonra noluyo o beyazlar....
niye şaşırdın kız sen sor annem bana ben sana anlatarım bunlar seni iflas ettirir
ben pzt günü istanbuldaydım ya o akşam kocam evdydi gelemedimm
dünde kayınannemi doktora götürdümm,hastaneden gelincede koltuk kılıflarımı taktık,kayınannem gidincede mavi suyla derzlerimi fırçaladım
ananemler gelmiş,akşamda annemlere gittim orda kaldım
sabah eve geldim,mutfakımı temizledim (dolaplar,buzdolabı, ekmekdolabı vs)
karnım ağrıdı azcık kestirdim şimdik kalktımm size bakıyım diye
şimdi çıkartır ama sonra grileşir çamaşırların kuzucum beyazlar hijyen ister 60 tan aşağıda yıkama bence
ben hep öyle yıkarım hatta bir önceki makinamı 12 sene kullandım zaten beyaz eşyanın ömrü 10 seneymiş ben yinede iyi kullanmışım hatta yaptırıpta kullanabilirdim daha bir kaç yıl ama ben daha büyük makina istediğim için yaptırmadım yenisini aldım
hem eşimin gömlekleride 60 da istediğim gibi olmuyor anca yakalarını çitileyip atmam lazım onuda ben üşeniyom
hem biz bir önceki makinayı tv den araba çıkmıştı satıp onun parasıyla almıştık yani emekle alınmış bir makina değildi
Saracım makinenein ilk suyunu aldığını nerden anlıyosun
Ayy tüm rahatım keyfim kaçtı haaaaa
En korktuğum ve tiksindiğim şeydir böcekler. Hertaraf açık biyerden girmiş demekki elime bi böcek fırtladı. Nasıl fırladım yerimden
O da kelebekmiymiş neymiş iykkkkk.
Hemen raiddddledim onu üstüne bide yastık koydummm çıkamasın ordan:96:
Off huylandım şimdi yaa. Ben kalkıyımda şu canavarı süpürüyüm
emek yoksa acımakta yokkkk:13::13:ben hep öyle yıkarım hatta bir önceki makinamı 12 sene kullandım zaten beyaz eşyanın ömrü 10 seneymiş ben yinede iyi kullanmışım hatta yaptırıpta kullanabilirdim daha bir kaç yıl ama ben daha büyük makina istediğim için yaptırmadım yenisini aldım
hem eşimin gömlekleride 60 da istediğim gibi olmuyor anca yakalarını çitileyip atmam lazım onuda ben üşeniyom
hem biz bir önceki makinayı tv den araba çıkmıştı satıp onun parasıyla almıştık yani emekle alınmış bir makina değildi
Saracım makinenein ilk suyunu aldığını nerden anlıyosun
geçmiş olsun canım üzülme yeni ay yeni umut bu aymı başlıyon tedaviye
emek yoksa acımakta yokkkk:13::13:
öğreneceksin kuzummm öğreneceksinn
sağol evet yaa adetim bitince öncelikle rahim filmim var yani haftaya
bakalım doktor sen %70 kalırsın filmden snra dedi,umut verdi çookk
bu ay umutluyum o yüzden ama herşey kısmet olmazsa da ramazandan sonra tedaviye geçicezz
renkli iç çamaşırı giymem pek
aLLAH IM BİLMEDİĞİM NE ÇOK ŞEY VAR:96: MAVİ SU NEEEEEE
[ı] vaaaaaaay emekle alınmayınca kıymet bilinmiyor ha nazo
hem maşallah şanslıymışsın hangi proğramdan çıkmıştı araba tızım insan arabayı satıp çamaşır makinesi alırmı[/ı]
[ı] tatlım çamaşırları deterjanı koyup proğramı ayarlayıp makineyi başlattınmı başlıyor su almaya bi iki saniye sonra suyu alıp duruyo ve tekrar su sesi geliyo o zaman deterjan gözüğnü açıp aceyi ekliyorum suyla beraber onuda alıoyo sonra başlıyo yıkamaya bitince yarım saatlik bi ek durulama daha yaptırıyorum deterjandan iyice arınsın diye oda sırf içim rahat etsin diye bembeaz kar gibi çıkyo çamaşırlarım yıllardır böyle yani [/ı]
Emek yoksa acımakta yokkkk:13::13:
öğreneceksin kuzummm öğreneceksinn
sağol evet yaa adetim bitince öncelikle rahim filmim var yani haftaya
bakalım doktor sen %70 kalırsın filmden snra dedi,umut verdi çookk
bu ay umutluyum o yüzden ama herşey kısmet olmazsa da ramazandan sonra tedaviye geçicezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?