Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

özellikle şu sure diye bildiğim yok canım ama k k in hangi ayetini ne niyetle okursan,ona vesile olur,şifa olur diye biliyorum

kız başka sayfalayada baktım fenaa şeyley yok bakalım duy atayımda seçelim bana biy avatay

Ya bunlay nasıl :26:

Eklentiler

• $00al.gif
    38 KB · Görüntüleme: 27
  • $00as.gif
    45,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $0aae.gif
    52,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $00a.gif
    61 KB · Görüntüleme: 22
  • $0aa.gif
    25,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $589226gkpor3lo4ssk3jv8.gif
    19,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $00a0a0.gif
    55,5 KB · Görüntüleme: 23
moodcum,eskiden benden de öyle parçalı gelirdi canım yaaa,illa düşük demek değil ama ben pıhtılaşma çıktıktan sonra,acaba ondan mı oluyodu diye düşünmedim değil
çünkü kan sulandırıcılardan sonra olmadı öyle parçalar bi daha
bengisu,ben de bir ikisini kopyaladım canım,lazım olcak inşallah

çarptınmı kız hemencecik feda olsun kuzum bende çıkıyorum kociş uyandı bilgisayarı istedi rüyasındamı gördü nedir hadi hoşçakalıın

valla bende kıskanmaya başlamıştım burdaki karılara iltiftalar falan ballı ekmeğim kaymaklı kaaddayıfım pekmezli çörekim miydi neydi bi sürü bişiler didin

amanda aman kıskanırmış hemende kıskanma annem sen menim ballı lokumumsun dondurmalı sütlü kadayıfımsın yaaaaaaa

günaydın kızlar cumanız hayırlı olsun kardelen maşallah ne güzel son güne kadar dayandı bakalım ben nolcam birden habr alamazsanız bilki doğurdum ben

ALLAH’ım! Bu günün başlangıcını Rahmet, ortasını fani ve günahlı şeylerden uzaklık, sonunu ise lütuf ve ikram eyle !HAYIRLI CUMLARRRR
»» AMİN ««

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…