Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyilik ama sana küsüm(nasıl küssem artık)
sen akşam geldin gördüm seni ama bişi yazmadan totonu sallaya sallaya gittin

e peki biras kaşınıversen nolur.

dün geceden beri elektrikler durmadan kesiliyor kanka yaaa anlamadım neden..
bugün burda trafik lambaları bilem çalışmıyodu ,tam geçmişe bakıyodum elektrik kesildi,bende gecede kesilir diye annemlere geldimm ,olay bundan ibaret
ya sonuç ne olacak göreceğizbakem kaşınıcazmı?yoluncazmı?

inşallah canım yaa allah tüm bebiş isteyenlere versin inşallaaaah
amiiin bakalım benim bu ay umudumda motivasyonumda yüksekk

sonuçların iyi çıkmış sevindim tatlım artık gelsin bebişler

tatlım biliyorum meşguliyetini ama görmeyinede özlüyorum seni napiyim

inşallah artık hepimizi isteklerine kavuştursun aallah

elektirik kesilince korkuyomusun:18:bende devamlı feneri prizde tutuyorum kocam gelene kadar.senin koca gececimi. annenlerde internet varmı. askerden gelen kardeşin napıyo. sorularım bitti

elektirik kesilince korkuyomusun:18:bende devamlı feneri prizde tutuyorum kocam gelene kadar.senin koca gececimi. annenlerde internet varmı. askerden gelen kardeşin napıyo. sorularım bitti

sen çok tatlısın ya

çok tatlısın şekersin şekercimi baban senin

kız bende bulup buraya atacan sanıyodum haa üç kağıtçı seni sankim sen koydun onları orayaa bide bir araya getirdim diyoo sağol canım yaa bende o avatar bölümlerini arıyodum zaten başka sayfada varmı kız edepsiz anam burdakiler öpüşüp duruyolaar halvetten halvete koşan bizi yansıtıyo diyemi seçtin anam sen bunlarııı

korkmuyorum ama kocam 22 de işe gidiyo uyuyamam canım sıkılır karanlıkta,,,
evet gececison gecesi bu akşam,,,
olmaa nasıl gelicem buraya,,
kardeşim çalışıyo kuzum iyi ellerinden öper,
cevaplarım bitti...

selam kızlar
başakcım avatarın süppperrrrr
başka ne var ne yok bakalım
ya kızlar ben bu öksürüğü neyle keserim yaaaa,çok öksürüyorum:2:

selam kızlar
başakcım avatarın süppperrrrr

hoşgeldin sağol kuzum seni görünce çok mutlu oluyommmm
kısa süre sonra baya bi göremicez seniiiii dur hasret gideriyimmmm

selam kızlar
başakcım avatarın süppperrrrrer

kız sen daha doğurmadınmı hala buralarda ne geziyosun

tatlım öksürük için bal ye her öksürdüğünde bi kaşık ye hemen etki ediyo ve boğazın yumuşuyo tecrübeyle sabittir

bi sürü sayfası var onun baksana hep öpüşüp şevişenlere gözünü dikersen ööle olur

karıya bak ya korkmuyoda canı sıkılıyommuş
kanka senle bi ara bi mevzu görüşek özel diil uluorta ama zamana yır bana

sen çok tatlısın ya

çok tatlısın şekersin şekercimi baban senin

valla bende kıskanmaya başlamıştım burdaki karılara iltiftalar falan ballı ekmeğim kaymaklı kaaddayıfım pekmezli çörekim miydi neydi bi sürü bişiler didin

kardelencim sen bebekine müzik dinlettinmi. doktor diyorki sakin bi müzik seçin ve bebği bu müzike alıştırın. doğduktan sonra sakinleşmesini sağlar aynı müzik diyo

hoşgeldin sağol kuzum seni görünce çok mutlu oluyommmm
kısa süre sonra baya bi göremicez seniiiii dur hasret gideriyimmmm
ben gelirim gene arada inşallah,uslu olcak benim oğlum,öyle anlaştık biz
kız sen daha doğurmadınmı hala buralarda ne geziyosun

tatlım öksürük için bal ye her öksürdüğünde bi kaşık ye hemen etki ediyo ve boğazın yumuşuyo tecrübeyle sabittir

saracım o zaman bal kavanozu elimde gezmeliyim,gerçi keşke geçsin de,küp bile gezdiririm inanki
hemen mutfağa gidip bi kaseyle başlıyorum işe

Ayyy canim hemen telaslanma baska bir doktorada gorun bakalim

Ben torpilliyimmm

kızlar çook tşk ederim hepinizee ...yarın sabah kalkar kalkmaz hemen dr.a gidicem incelesin baksın neler dicek bakalımm ..şuanda da sağ kasığım sancılanıyo sağ bacağıma doğru puff çok kötüydüm ama biras daha iyim şimdi sadece kafam kazan gibi

sizler nasılsınızz
başakcm bende bakim awatarımı değiştirmek istiyordum link göndermişsin mersiii

sizler nasılsınızz
başakcm bende bakim awatarımı değiştirmek istiyordum link göndermişsin mersiii
rica ederim
ben kuranı kerim okuyudüm ve bu inanışa inandımp,dinlemesini tercih ediyorum canım

tabiiki bende fakat bebek ağladığında kuranı kerim açamam diye düşündüm o yüzden belli bi müzik seçtim onu dinliyorum

bide yusuf suresini dinliyorum devamlı bebiş güzel olurmuş. hamişken özellikleokunması gerekn sureler nedir biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…