iyilik ama sana küsüm(nasıl küssem artık)
sen akşam geldin gördüm seni ama bişi yazmadan totonu sallaya sallaya gittin
e peki biras kaşınıversen nolur.
amiiin bakalım benim bu ay umudumda motivasyonumda yüksekkinşallah canım yaa allah tüm bebiş isteyenlere versin inşallaaaah
sonuçların iyi çıkmış sevindim tatlım artık gelsin bebişler
tatlım biliyorum meşguliyetini ama görmeyinede özlüyorum seni napiyim
dün geceden beri elektrikler durmadan kesiliyor kanka yaaa anlamadım neden..
bugün burda trafik lambaları bilem çalışmıyodu ,tam geçmişe bakıyodum elektrik kesildi,bende gecede kesilir diye annemlere geldimm ,olay bundan ibaret
ya sonuç ne olacak göreceğizbakem kaşınıcazmı?yoluncazmı?
elektirik kesilince korkuyomusun:18:bende devamlı feneri prizde tutuyorum kocam gelene kadar.senin koca gececimi. annenlerde internet varmı. askerden gelen kardeşin napıyo. sorularım bitti
kız bende bulup buraya atacan sanıyodum haa üç kağıtçı seni sankim sen koydun onları orayaa bide bir araya getirdim diyoohttp://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/386110-ask-sevgi-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
bengicim sana yüzlerce avtar tek tek araştırdım bir araya getirdim off çok yoruldummmm.
bak ben bu kadar uğraşmışken birini beğenip koymazsan külahları değişirik haaa
elektirik kesilince korkuyomusun:18:bende devamlı feneri prizde tutuyorum kocam gelene kadar.senin koca gececimi. annenlerde internet varmı. askerden gelen kardeşin napıyo. sorularım bitti
selam kızlar
başakcım avatarın süppperrrrr
başka ne var ne yok bakalım
ya kızlar ben bu öksürüğü neyle keserim yaaaa,çok öksürüyorum:2:
selam kızlar
başakcım avatarın süppperrrrrer
başka ne var ne yok bakalım
ya kızlar ben bu öksürüğü neyle keserim yaaaa,çok öksürüyorum:2:
bi sürü sayfası var onun baksana hep öpüşüp şevişenlere gözünü dikersen ööle olurkız bende bulup buraya atacan sanıyodum haa üç kağıtçı seni sankim sen koydun onları orayaa bide bir araya getirdim diyoosağol canım yaa bende o avatar bölümlerini arıyodum zaten başka sayfada varmı kız edepsiz anam burdakiler öpüşüp duruyolaar halvetten halvete koşan bizi yansıtıyo diyemi seçtin anam sen bunlarııı
korkmuyorum ama kocam 22 de işe gidiyo uyuyamam canım sıkılır karanlıkta,,,
evet gececison gecesi bu akşam,,,
olmaa nasıl gelicem buraya,,
kardeşim çalışıyo kuzum iyi ellerinden öper,
cevaplarım bitti...
sen çok tatlısın ya
çok tatlısın şekersin şekercimi baban senin
ben gelirim gene arada inşallah,uslu olcak benim oğlum,öyle anlaştık bizhoşgeldin sağol kuzum seni görünce çok mutlu oluyommmm
kısa süre sonra baya bi göremicez seniiiii dur hasret gideriyimmmm
kız sen daha doğurmadınmı hala buralarda ne geziyosun
tatlım öksürük için bal ye her öksürdüğünde bi kaşık ye hemen etki ediyo ve boğazın yumuşuyo tecrübeyle sabittir
slm kızlar mood çok üzgünn yardımcı oluunnn moodddd canımmmm lütfen üzme kendini tahlil yapmadan bebek düşüğü belli olurmu bilmiomki cahilim ama bilenler varsa yardım edin kızlarr inş adetin son sökülmesidir
küçük başak mı
herşey yolunca canım cinsiyetimiz belli olmadı. aslında belli ama biz bilmiyoz
ttalım lina ne anlamadım:26:sende mi yumurtluyamıyodun
ayy cnm benim ya sen adet olmştun ama nasıl bebek olabilir anlamadım ben. tüh tatlım Allah sabır versin. listey baktım ama senin bebiş olmama nedenini yazmamışız. neydi tatlım??
reklamı yapan senin kankan ben hiç bilmem ibo saraçoğlunuayrıca o soğanın suyu kadar elaaakk tadında bişuruba rastlamadım ben
sen öölemi yapıyonnnnnhadiskodan al tembellik tüyolarını
Ayyy canim hemen telaslanma baska bir doktorada gorun bakalim
Ben torpilliyimmm
ay hadi yaaa cidden bebişmiydi acaba o düşeeenpıhtımı geliyodu arada senden neden acabaa bende pek olmazda o :26: eğer bebişse o pıhtı dediğin üzülme canım yaa inşallah tez zamanda sağlıklı bebişinde gelecektir demekki artıkın bebişin olabilicek hamile kalma şansın var ne güzel en kısa zamanda bebişinin geleceğine eminim canım üzülme sen noolur demekki sağlıklı diilmişki tutunamamışki bebişin ondan olmuş üzülme noolur
moodd canımmm geçmiş olsun ama tam olarak dr gidip düşük olduğunu öğrenmeden üzme kendini
saram balımmm canım eşimin kontrolleri var onun için koşuşturma içindeymmmm gün içinde fırsat bulunca kk geliyorum ama pek kimse olmuyorrrr
kardelencim sen bebekine müzik dinlettinmi. doktor diyorki sakin bi müzik seçin ve bebği bu müzike alıştırın. doğduktan sonra sakinleşmesini sağlar aynı müzik diyo
ben gelirim gene arada inşallah,uslu olcak benim oğlum,öyle anlaştık biz
saracım o zaman bal kavanozu elimde gezmeliyim,gerçi keşke geçsin de,küp bile gezdiririm inanki
hemen mutfağa gidip bi kaseyle başlıyorum işe
rica ederimsizler nasılsınızz
başakcm bende bakim awatarımı değiştirmek istiyordum link göndermişsin mersiii
ben kuranı kerim okuyudüm ve bu inanışa inandımp,dinlemesini tercih ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?