Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız kocişin işleri çok yoğun o parayı kazanır bizde harcarık evin her işine ben bakarım
oliş herşeyin farkında ucunu düzeltecekler dedim
sünnet kilotu canım çükünün geldiği yerde plastik bişi var tas gibi çükü bir yere değmesin diye koruma gibi bişi

oda sevinçti farkı neydikii

kaçırmş oluoyn tabiii tarihi. sen bu ay biterbitmez al. bidahaki ay tutttur tarhi. daha önce tarihe göre almşmıydın

geçen ay tarihe göre almıştım daha koltuk altında bir tane bile çıkmadı bacaklar tek tük özel bölge zati az benim öle iştee
o sevincin yazılışı varya o yazılıştan herkeş tanır offf ne çok uzattın

bu arada mektuba bayıldım başak bebeğe ne çok terbiyesizlik yapmışlarrr ama
o doğsun yapacağını bilir çükünüde güç bela saklamış zatiiiiii

merak ettim ne var uzadıysa accık üstüme gelme hamişim ben
şu sünnet kilotu iyice mrakımı celbetti tas gibi bişimi

bu arada mektuba bayıldım başak bebeğe ne çok terbiyesizlik yapmışlarrr ama
o doğsun yapacağını bilir çükünüde güç bela saklamış zatiiiiii

Son düzenleme:

senin kaynana da madem bi yaralı parmağa işemiycek niye o zman oğlan sünnet oluyo diye kalmaya geliyo, nerde burda mantık

bence iyi düşünmüşün bende olsam ööle yaparım sana misafir gelmelerinden çok daha iyidir senin gitmen:13:

beydağlı ne oldu kızzzzzmerak ettim şimdik. En son temizlikle buğuşuyorduuuu

bencee temizliğe yenildi temizlik onu boğdu

Son düzenleme:

Mantik ne arasin ayol sende onlar oyle yikilacak yer ararlar ama kusura bakmasin bu defada kendi bana hizmet etsin

topic basi karisi sizi beklemekten sikilmis kaynana topicinde fink atiiiiii
deli kari sunnet kilodunun onu kafes gibi korumali plastik alan var oglun olursa gorursun

yavri gel beraber dedikodu yapak senle kimse görmeden
one nededi bu ne dedi şu neyapmış hepsini konuşalımm geldilermide hiçbişi yokmuş gibi devam edelim okişmi:)))

Gelldinmi kankaa nerelerdesin kizzz
tellden giriyom yavasim o yuzden

lütfen bana yetiş öle tın tın mıy mıy yok yazacan mümkünse ne yazdımı tahmin edecen sana gelene kadar cvp hazır olsun bi zahmettt
komşudaydım yimekteydikkk anacım çok sıcak öldük cehennemi hiç üdşünemiom bugünki sıcağa dayanamadıysak orası nasıl biyer tahmin bile edemiomm

yavri gel beraber dedikodu yapak senle kimse görmeden
one nededi bu ne dedi şu neyapmış hepsini konuşalımm geldilermide hiçbişi yokmuş gibi devam edelim okişmi:)))

Cook isterdim canim ama aciiip uykum var sabah cok erken kalktim ve bugun cook yoruldum heran pilim bitebilirr

Sorma kizzz hastaneye arabayla goturdum olisi oluyoduk resmen klimada bozulmus yandikkkk
sevsinelr benide sevsinlerr sevilmicek hatunmuyum 90+60+90,5 karıyım maşalah miyop gözlükle

kiz o 90+80+120 olmasinnn

Sorma kizzz hastaneye arabayla goturdum olisi oluyoduk resmen klimada bozulmus yandikkkk

kiz o 90+80+120 olmasinnn

canım benimmm serin tut çocğun başını kendinindeee dikkat edin sıcaklara

o öle olmuo bak şimdiii benim popo 90,5 bel zati incecik 58 de 60 diom olsun okadar fazla mal göz çıkarmazz memikler 90 yalanım batsın baaaaaa

Deli merak ettim facedesin burda yoksun diyeeeeee bben cikiyom iyi gecelerrrr

kaybol gözüm görmesin zati sarada cvp yazmadı bugün beğenilmedik bende çıkam bari topik rahat etsin çene çene herzaman bidaha lüten çıkmıcan zaman bana huhu de yooksaaa oğluşunun pipisini ben keserim bamyalıktan çıktımı şimdi oooo oyyy oyyy sevsinlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…