abovv seninde işin zorrkocandAN iş yokmu kuzum hiç ilgilenmiyomu. dur şimdi sen kocaya laf ettirmezsin o çalşıyo tamam biliyoruz
ben olişe üzülüyom başına geleceklerden habersizzz annesiiii kuyusunu kazıyooo
kızz sünnet kilotu nasıl oluyo ucu delikmii
oda sevinçti farkı neydikii
kaçırmş oluoyn tabiii tarihi. sen bu ay biterbitmez al. bidahaki ay tutttur tarhi. daha önce tarihe göre almşmıydın
kız kocişin işleri çok yoğun o parayı kazanır bizde harcarıkevin her işine ben bakarım
oliş herşeyin farkında ucunu düzeltecekler dedim
sünnet kilotu canım çükünün geldiği yerde plastik bişi var tas gibi çükü bir yere değmesin diye koruma gibi bişi
geçen ay tarihe göre almıştım daha koltuk altında bir tane bile çıkmadıbacaklar tek tük özel bölge zati az benim öle iştee
o sevincin yazılışı varya o yazılıştan herkeş tanır offf ne çok uzattın
bu arada mektuba bayıldım başak bebeğe ne çok terbiyesizlik yapmışlarrr ama
o doğsun yapacağını bilirçükünüde güç bela saklamış zatiiiiii
kız başak sana bişi soracam şimdi benim oğlan pazartesi sünnet olacak yaaa
evimin işini bitirdim her yer tertemiz neredeyse hiç işim kalmadı alış verişi felanda bitirdim
geçen kaynana oğluma diyorki sünnet olursan gelir sizde kalırım diyorrr
bide onun kaynanası varrr akşam yemeklerinede kayın baba ve kaynımda gelir
ve bu insanlar asla ve asla yerlerinden kımıldamazlar hiç bir işe yaramazlar faydaları yok
iki kaynanada birer kanepeye uzanır ve benden hizmet beklerler oğlumla uğraşmam gerekir benim
bende düşündüm taşındım oğlan sünnet olunca bizim ev sıcak bir kaç gün sizde kalacaz desem
en azından oğlumla ilgilenirim kimseye hizmet etmem kafam çok karışık bir akıl verin bakim
senin kaynana da madem bi yaralı parmağa işemiycek niye o zman oğlan sünnet oluyo diye kalmaya geliyo, nerde burda mantık
bence iyi düşünmüşün bende olsam ööle yaparım sana misafir gelmelerinden çok daha iyidir senin gitmen:13:
sevinç bu karılar bugün nerde yaaa amma boş kaldı bugün topikcan
bak işte gör gözünle ben olmadımmı kimse olmuooo iyi davran hergün burda olayımmm reyting yaptırayımm
Gelldinmi kankaa nerelerdesin kizzz
tellden giriyom yavasim o yuzden
Raitigini sevsinler seninnn face de fink at buraya gelme hayirdir kizzz
yavri gel beraber dedikodu yapak senle kimse görmeden
one nededi bu ne dedi şu neyapmış hepsini konuşalımm geldilermide hiçbişi yokmuş gibi devam edelim okişmi:)))
Cook isterdim canim ama aciiip uykum var sabah cok erken kalktim ve buguncook yoruldum heran pilim bitebilirr
Sorma kizzz hastaneye arabayla goturdum olisi oluyoduk resmen klimada bozulmus yandikkkklütfen bana yetiş öle tın tın mıy mıy yok yazacan mümkünse ne yazdımı tahmin edecen sana gelene kadar cvp hazır olsun bi zahmettt
komşudaydım yimekteydikkk anacım çok sıcak öldük cehennemi hiç üdşünemiom bugünki sıcağa dayanamadıysak orası nasıl biyer tahmin bile edemiomm
sevsinelr benide sevsinlerr sevilmicek hatunmuyum 90+60+90,5 karıyım maşalah miyop gözlükle
Sorma kizzz hastaneye arabayla goturdum olisi oluyoduk resmen klimada bozulmus yandikkkk
kiz o 90+80+120 olmasinnn
ozaman nie çağrıon kıs beni madem döneklik yapçennnnn kimsede yokmuş yavaş yavaş dökülmeyemi başladılar ne ee tabi kokumu aldılarrr
Deli merak ettim facedesin burda yoksun diyeeeeee bben cikiyom iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?