evet canım biliyorum daa bende adet olduktan sonra içcem önümüzdeki ay 3-5 gün bişii kaldı adetime bakalım ne zaman başlasam kararsıızım ibrahim saraçoğlununki gibimi başlasam acabaa bende okudum canım geçmişi bitti benimki 9 sayfa bişiiiydi zaten​geçmişi okuyodum canım ilk defa bu saatte geldim ablamlardayımda ondan sen nasılsın canım bu arada sen soğan kürü nasıl yapıdığını biliyomusun?
saol canım yok ya ablamı buraya kayıt yapmaya çalışıyodum.SOĞAN KÜRÜ
Klorsuz iki bardak suyu kaynatın. Orta boy 1 adet kuru soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyunuz. Daha sonra 4e veya 6a bölerek kaynayan suyun içine atınız. 5 dakika ağzı kapalı olmak şartıyla kaynatınız. Sonrasında ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz. Ilındaktan sonra süzerek, öğle yemeğinden 10 dakika önce bir su bardağı içiniz. Akşam yemeğinden önce de aynı şekilde taze olarak hazırlayarak içiniz. Kuru soğan kürünün uygulanması süresi 15 gündür. Kür bittikten sonra tekrar uygulanmaz. Önemli Noktalar: Kuru soğan kürü için kırmızı veya mor soğan kullanmayınız. Kürü taze olarak hazırlamalı
Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.
Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
slm tatlım bende geçmişi okuyodum senin sonucu daha anlamadım onu okuycaktım. bebişmiymiş düşen:26::26:
bu arada sünnet kimin
iyim bende canım sağol sen bence onu hiç bebek diye düşünüp canını sıkma..düşük yapsan çok ağrılı olurdu canım... geçmiş olsun tekrardann.
tşk ederim kızlarr sewiyorum hepiniziihadi yaa kistmiymiişkist öyle düşüyomuymuşkineee... şimdi bu kist düşürmen iyimi kötümü anlamadım kistin gitmiş diye sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaahuu? çok geçmiş olsun canım
Eki Görüntüle 445712 kızlarrr buda benim akşam şekerimmm :))
maşallah maşallah,rabbim nazarlardan korusun
zaman ne çabuk geçti yaaaaa
ay daha 5 buçuk ayda nasılda belli yüzü yaa yanaklaya bak ton ton seniii yirim beeenay maaşallah yaa bende istiyom yaa pöff
aman allahımmmmm
rabbim nazarlardan korusunnn cnmmm maşallahh
kız kocaman olmuş ya buu zilliii
Uyuyor sanırımm
inşallah kistin gitmiştir canım yaa üzülmeeetşk ederim kızlarr sewiyorum hepinizii
cnm düşen kist deeğilmiş ama kesin bebek diilde demiyor tam acıklama yapmadı aslında burdaki dr.
4.5 cnm sağ owerde kist oluşmuş dedi rahim kalınlaşmış we içinde kan dolu heran kanama olabilir bolbol dinlen dedi ilaç werdi yine kanaman olursa mutlaka gel olmassa 2 hafta sonra kontrole çağırdı ....
neyse bebek olsada olmasa da zaten giden gitti yapcak bişeyim yokk
ama nezaman regli olucam allah bilirr
bu arada sünnet eşimin amcasının torunu olduu hayata inat gittim kurtlarımı döktürdüm geldimmm
ayy kızlar ilişkiye girmeye korkuyorum acaba kanama olurmu die bi fikri olan warmıı:26:
HERKEZİN MÜBAREK MİRAÇ KANDİLİ KUTLARIMMM TÜM DULARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAHHH
yaa ben dünden beri kafayı yiycemmm aklımdan çıkmıyo görüntüsüüü. senden önce ben yiycem onu :)) en kısa zamanda isteyen herkesin olsun canımmm. dualarım hep sizinle
evet kocaman olmuş bizde görünce çok şaşırdıkk. bildiğin bebiş olmuşş. uyuyodu bebişimmm arada ağzını açıp kapatıyoduuuu
Ahh ben zaten bebek hastasıyımdır her gördüğüm bebeğe atlarım resmen
hatta bi çok kez inşallah senin ikizin olurda doya doya sewersin onları die dualar almışımdır bekarken
Ama şimdi atlayamıyorum çünkü farklı gözlerle bakıyolar gibi geliyo bana bende uzaktan sewerken rabbime dualar ediyorum banada bi meleğini nasip etsin die
Bi çok arkadaşımın bebeği oldu bi onları sewdim bu aralar düşüncesizce
yaa bak yine kzıyorum kendimee hani hasret dolu sözler söylemicektim artık aa olmaz ama
Bugün eşime dedimki artık bebiş düşünmeyelim biz nasılsa olmuyo die ayy çok kırıldı bana demekki içinden gelmiyomuş hemen pes ediyorsun dedii ...yok aşkım dedim istek hep kalbimizde ama aklımızdan silmek istiyorum dedimmoda anladı bunaldığımı artık haftaya istanbuldayımm bolbolll gezicem inşallahhh kafamı dağıtıcam birazzz
inşallah canım yaa inşallah bizde görcez o günleriiii1 senede ben bile nasıl yanıp tutuşuyom bebek için ssorma yaa kesecem bende bu gidişle ümidi zaten :26: Neyse hadi ben kaçtım canım hoşçakaaal
Saol bengicim isin icinden cikamadimdi buna karar verdim napayi2-3 gun katlanacambencede öyle yap canım önemli olan oğluşun bencede git kaynana o sizle ilgilensin sende oğlunla çok iyi düşünmüşsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?