Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cevap yazdım yukarıya bak

Mantik ne arasin ayol sende onlar oyle yikilacak yer ararlar ama kusura bakmasin bu defada kendi bana hizmet etsin
tamam o zman kararlısın sen gidip kalcaksın orda
topic basi karisi sizi beklemekten sikilmis kaynana topicinde fink atiiiiii
deli kari sunnet kilodunun onu kafes gibi korumali plastik alan var oglun olursa gorursun

evet sende kaçtın gittin napim. bide kendi kaynanandan bahsedince benimkini aklıma getirdin özleyiverdimde kaynana topikine bakıyım didim. senin kanka niye sana akıl vermiyoo kaynanan konusunda bu nası bi kanka

sevinç benim bugün hiçkeyfim yok. dişlerimde ağrı var. bu ağrı başıma vuruyo.gidiyom ben belkim gelmem arkamdan laf etme

sende az hamarat değilsin ben hamaratlıkta senin eline su dökemem hem çalışıp hemde evle uğraşıyorsun
ben evdeyken bitiremiyom işlermi valla akşam üstü işlerimi bitirmeden azıcık yatayım dedim sonra uyumuşum benim hamaratlığımda bu kadar

sevinç bu karılar bugün nerde yaaa amma boş kaldı bugün topikcan

iş güç sonra birazcık uyudum sonra koltuklarımın minderlerini taktım
sonra tam kk yi açtım dur önce bi ablamı arayım doğum gününü kutlıyım dedim tabii 1 saat konuşmuşum:102:
sonracıma bir tencere vardı onu yıkayıp geleyim dedim sonra çaydanlığı sonra fırını derken
baktım mutfağı temizlemeye başlamışım kızım nazemir kaç kurtar kendini yoksa hiç çıkamayacan dedim kaçtım geldim yoksa sabaha anca çıkardım

sanada hayırlı cumalar hadiyecim nasılsın
saol bebem alla hrazı olsun iyiyim sıcaklar hariç
cevap yazdım yukarıya bak
gördüm gördüm ama çıkmadan önce yoktu zilli

ben dedikoduyu sevmem hem gelin kaynana arasına da girmem akıl alcak yaştamımış ki sevinç maşallah eli maşalı bişiye benzio akıl alması ve örnek alması gerekende benim ayrıcana

sevinç benim bugün hiçkeyfim yok. dişlerimde ağrı var. bu ağrı başıma vuruyo.gidiyom ben belkim gelmem arkamdan laf etme

az konuşşş ozaman arkamdaan çok konuşuonn zaarrr oda dişine vuruo iki dkka çeneni kapat bakim nasıl geçicek:)))ehuehu kız sen çıkıcakkkk melekkk çok fena olucağa benziooo kızza çok zilli bişi olucak erkekse çapkınnnn bişi olurrr anasınabakkkk...3 lerin olur inşallah al buda benden sana en iyi beddua:)))

hadi yaa kistmiymiiş kist öyle düşüyomuymuşkineee... şimdi bu kist düşürmen iyimi kötümü anlamadım kistin gitmiş diye sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaahuu? çok geçmiş olsun canım

kız o ağda tarihlerinin olduğu linki versene yaa kaydedeyim kaybediyom çünkü habire o sayfayııı :26: hemde kuzum her seferinde yayınlasana duyursana sende buydan şu şu tarihler arsı ağda zamanı diyee bizde nasipleneeek ne biçem topik başkanısııın yarın bitcekmiş daha yeni diyooon

bencede öyle yap canım önemli olan oğluşun bencede git kaynana o sizle ilgilensin sende oğlunla çok iyi düşünmüşsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…