sraacım nasılsın tatlım hoşgeldin bebem hayırlı cumalar geç oldu ama
kaybol gözüm görmesin zati sarada cvp yazmadı bugün beğenilmedik bende çıkam bari topik rahat etsin çene çene herzaman bidaha lüten çıkmıcan zaman bana huhu de yooksaaa oğluşunun pipisini ben keserim bamyalıktan çıktımı şimdi oooo oyyy oyyy sevsinlerrrr
tamam o zman kararlısın sen gidip kalcaksın ordaMantik ne arasin ayol sende onlar oyle yikilacak yer ararlar ama kusura bakmasin bu defada kendi bana hizmet etsin
topic basi karisi sizi beklemekten sikilmis kaynana topicinde fink atiiiiii
deli kari sunnet kilodunun onu kafes gibi korumali plastik alan var oglun olursa gorursun
geçmiş olsun canım inşallah rahimin temizlenmiştir bebeğin artık gelebilir
hamarat bacım menim kolay gelsin bende dün balkonumu temizledim bugünde ütülerimi yapacam hafta sonunda ne yaparsam artık gezmeden fırsat bulursam tabiacelem yoksa nasılsa bu aralar pek bi tembelim işi gücü boşverdim bi rahatlık çöktü sanki :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
hadi hayırlı uğurlu olsun
yumurtanın sarısı gitti oğluşunun yarısı :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
sevinç benim bugün hiçkeyfim yok. dişlerimde ağrı var. bu ağrı başıma vuruyo.gidiyom ben belkim gelmem arkamdan laf etme
Iyi geceler kızlar kimse kalmamış
sevinç bu karılar bugün nerde yaaa amma boş kaldı bugün topikcan
abovv seninde işin zorrkocandAN iş yokmu kuzum hiç ilgilenmiyomu. dur şimdi sen kocaya laf ettirmezsin o çalşıyo tamam biliyoruz
ben olişe üzülüyom başına geleceklerden habersizzz annesiiii kuyusunu kazıyooo
kızz sünnet kilotu nasıl oluyo ucu delikmii
saol bebem alla hrazı olsun iyiyim sıcaklar hariçsanada hayırlı cumalar hadiyecim nasılsın
gördüm gördüm ama çıkmadan önce yoktu zillicevap yazdım yukarıya bak
tamam o zman kararlısın sen gidip kalcaksın orda
evet sende kaçtın gittin napim. bide kendi kaynanandan bahsedince benimkini aklıma getirdin özleyiverdimde kaynana topikine bakıyım didim. senin kanka niye sana akıl vermiyoo kaynanan konusunda bu nası bi kanka
sevinç benim bugün hiçkeyfim yok. dişlerimde ağrı var. bu ağrı başıma vuruyo.gidiyom ben belkim gelmem arkamdan laf etme
nazom iyi geceelr nasılsın cnaım
hadi yaa kistmiymiişinşallahh çıkmaz cnm merak etme
hayırlı cumalar kızlarrrr rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.....
sabah gittim dr.a burdaki hast.de 4.5 cnm lik kistim oluşmuş we rahim kalınlaşmış dedi yine tutunamamış bebeğin dedi ....rahim içinde hala kan war dedi sadece dinlen kanaman olmasın dedi ilaç werdi 3 tane
artık nezaman regli olcağımı beklicem we maçlara dewamm:2::2:
​geçmişi okuyodum canım ilk defa bu saatte geldim ablamlardayımda ondan sen nasılsın canım bu arada sen soğan kürü nasıl yapıdığını biliyomusun?nikolay mood selam kızlarne işlee çeviriyiniz siz neden yazmıyonuuuz?
kız o ağda tarihlerinin olduğu linki versene yaa kaydedeyim kaybediyom çünkü habire o sayfayııı :26: hemde kuzum her seferinde yayınlasana duyursana sende buydan şu şu tarihler arsı ağda zamanı diyee bizde nasipleneeek ne biçem topik başkanısııın yarın bitcekmiş daha yeni diyooonkarılar bugün hava ohh püfür püfür esiyo . bende atağa geçtim kakılmış kıyafetlerimi kuşandımevi elden geçirdim. şimdide ağda yapcam bugün epilasyon günüüüüü hadi epilasyonaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bencede öyle yap canım önemli olan oğluşun bencede git kaynana o sizle ilgilensin sende oğlunla çok iyi düşünmüşsün canımkız başak sana bişi soracam şimdi benim oğlan pazartesi sünnet olacak yaaa
evimin işini bitirdim her yer tertemiz neredeyse hiç işim kalmadı alış verişi felanda bitirdim
geçen kaynana oğluma diyorki sünnet olursan gelir sizde kalırım diyorrr
bide onun kaynanası varrr akşam yemeklerinede kayın baba ve kaynımda gelir
ve bu insanlar asla ve asla yerlerinden kımıldamazlar hiç bir işe yaramazlar faydaları yok
iki kaynanada birer kanepeye uzanır ve benden hizmet beklerler oğlumla uğraşmam gerekir benim
bende düşündüm taşındım oğlan sünnet olunca bizim ev sıcak bir kaç gün sizde kalacaz desem
en azından oğlumla ilgilenirim kimseye hizmet etmem kafam çok karışık bir akıl verin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?