Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kardelen canim dualarimiz seninle saglikla al canim bebegini kucagina

beydagli canim kolay gelsin ellerine saglik
kiz hadis adanayla mersin arasindaki tek fark denizzz

basak karisi halvettemi sesi cikmiyor
ceptende olsa takipimdesiniz

belinay canim tedavin sonuc verir insallah. dualarim sizinle
benim olis iyi ama kaprisinden olduk

bırakta nazlı olsun kız babannesı geldımı torunu ile ilgilenıyomu

1tane canim ovitrelle mi neydi ismi yas sinirindan haberim yok ben iki sefer kullandim ikisindede bir sonraki ay hamis kalmistim bu ay olmazsa uzulme tamammi kuzum

umutlanmadım daha kuzum uzlmem yanı salı günü yumurtama bakacak dok bakalım buyuyomu gerekırse ıgne yapacaz dedı bu ıgne göbüşdenmı oluyoo ayy ıns gerek kalamazda bebısım benle olur b

Alti bucukta geldi aksam yemegini yapmistim ben ne ilgilenmesi elinden gelse yatacak gelmisken banada bak dicek hihhhh

Belinay bana musade canim telden zor oluyorrr opuyorum gorusuruz

nasıl kayınvaşlıdeymıs ay ınsan torunun etrafında doner allah dan ordasın bıde sıze geleydı totosunu hec kaldırmazdı

iyi geceler canım tel 2 saat baglantı beklenıyo

umutlanmadım daha kuzum uzlmem yanı salı günü yumurtama bakacak dok bakalım buyuyomu gerekırse ıgne yapacaz dedı bu ıgne göbüşdenmı oluyoo ayy ıns gerek kalamazda bebısım benle olur b

Evet canim gobusten ama hic acimiyorrrr

bu arada bize gelseydi devirip yatardi bende aksam bulasigini yikamadim

eroş catlama ıgnesı vuruldunmu kuzu sen pahalı mı bu ıgneler

belinaycım eğer ovitrelle ise pahalı ben ondan vurunmuştum ama pregnyl ise ucuz muş.

hemde daha etkiliymiş. bana niye ovitrelle vermişti doktor anlamamıştım

zormu kanal tedavı ay ben ıgneden korkuyrm ya dok verdıyse kendı bılmıyo nerde vardır yardımcı olmadımı hangı sehırdı senn
zor değilde mide bulandırıcı ,doktor dedi zaten zor bulunur diye,,bakalım sorduruyozz
inşallah test yaptırdığım gibi haber veririm
bkliyom haberiniiii
Canim benim doktorum rapor cikarttirmisti hic para odemedim yoksa75-80-90 civari diye biliyorum:26:

ilaca göre değişiyo ama ben 2 çeşit vuruldum çatlatma iğnesi
biri 75 tl idi ama rapora yaşım tutmuyodu öbürüde 10 tl gibi bi rakamdı galiba

bencede
cıdden nerdeler yaaa sıkıldım kımsecıkler yok

geldim geldim tezahürata gerek yok yoldaşlarımmmmm sakin olunnnnnnn tilotumun üstüne bi eşofman geçirip kocamla aşşağıya komşuluk yapıp geldik

canım kk arkadaşlarımı dinledimmmmmmmmmm

belinaycım eğer ovitrelle ise pahalı ben ondan vurunmuştum ama pregnyl ise ucuz muş.

hemde daha etkiliymiş. bana niye ovitrelle vermişti doktor anlamamıştım

aynen doğru bilgilerr,ama ovitrell daha risksiz canım ucuz olanı varya ayağım uyuşuyodu onu yaptırınca .....
ovitrell sübkütan zaten kolay o
başak naber kıs???

aynen doğru bilgilerr,ama ovitrell daha risksiz canım ucuz olanı varya ayağım uyuşuyodu onu yaptırınca .....
ovitrell sübkütan zaten kolay o
başak naber kıs???

hmm demek ondan ovitrelle vermiş doktorumseviyom ben bu karıyı yaa

iyilik candostum güzel insankarpus yiyomsenden nbrrrrrrrr

ah canım yaa senin görümceler "evililer ve bekarlar olmak üzere ikiye ayrılıyo"kaç tane var sende
aynen ya çok haklısın bi çekememzlik kesin oluyo böyle gelmiş böyle gider galiba

sağol hayatımmmmm yardımcı oldun banaaaaaherkes mesafe diyor. mesafeden kasıt fazla yüz vermeden ama görevler yerine getirilerrek,demek oluyo galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…