Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eşinde sneelik iznemi çıktı ne.

neyse bugün benimkide izinli yırrtın hadi

geçen perşembe kafa izni kullanmış tamda temizliğin ortasında gelmişti sinir olmuştum sonra cumarteside kandildi kandilde eşimin çalıştığı yer kapalı oluyor doğal olarakta izinli oluyor
ama ramazanda 1 ay senelik izinde olacak ozaman memlekete gidicez çok fazla buraya giremem heralde

abovvvvvvv kötü olmş neyse zaman çabuk geçer

ne vuruyon kız hem suçlu hem güçlü hem geçmişi doğru dürüst okuma sonrada bana vur

evet senin dedğinin hatırlıyorum uğurlu gelsinmi ne ööle bişi demiştin bereketli oldu bu ay gibi bişiler demiştinnnnnn. ama adet olduğunu söölediğini hatırlamıyorumbi ara geçmişe gömülekte bulak o mesajınıeğer söölememişsen senin keleni vurduralım

kızlar bu ne sıcaktır böyle yaa adanada ölçülen hava sıcaklığı 61 dereceymiş ölmeden cehennemi yaşıyoruz

bence de kuzumun poposuna kurban olsunlar. ama bebeği şu an hiç merak etmezken onu alıp seveceklerini düşününce sinirleniyorum.hem senin görümcen mmelek değilmiydi kuzum

tatlım benim kaynanam melek evli görümcelerim iyi ama evdeki görümcelerim çatlak anlatabildim mi yani herkesin derdi ayrı da olsa ortak noktamız bir gelinleri çekemiyolar kiminde kaynana kiminde görümce kiminde elti

hatunlar ben gidiyom şimdik kocam bugün evde sonra gelirim

tatlım benim kaynanayla görümcede farklı sayılmaz ben pek gidip gelmiyorum eşimede söledim hamile kaldıktan sonra pek sevinçliler geldiler gittiler ama çok yüz vermiyorum içimden gelmiyo çünkü, bazen diyorum kendime biraz daha esnek olmalısın diye ama bir kez kırıldımı insan bidaha aynısı olmuyo, önceden eşim olmadan iş çıkışı uğrardım ama şimdi onuda kestim, bazen düşünüyorum biz nasıl davranırsak yarın gelinde bize aynı şeyleri yapcak hep aklıma bunlar geliyo ama çok yüz verincede astarını istiyolar o yüzden mesafe en güzeli boşver nasıl yorumlarlarsa yorumlasınlar, keşke onlardan ayrı bi şehirde yaşasaydım süper olurdu:) sana bide bişey diyim eşim mutlu olcak diye psikolojimle oynadım hep onların istediği gibi gittim geldim ama önce ben öenmliyim kimse kusura bakmasın herkes haddini bilcek!!!öpüyorum başakcım

selam sara abla nasılsın?? onlara karşı nasıl davranışşımız biziim karakterimizi ortaya koyuyo aslında ablacım, iyiki çalışıyorum ve bahanem var bide bebeğim oldumu inşallah hayırlısıyla ozaman daha iyi olcak, aslında kendileri bizim böle olmamızı istiyolar insan oğlunun huzurunu bozmaz demi düşünseler keşke!!!

selam arkadaşlar nasılsınız??? bikaç gündür doğru düzgün nete giremiyorum hepiniz iyisinizdir inşalllaaahhhhh....

selam kızlar
herkes de ne dertliymiş kaynanalardan,görümcelerden
ahhhhh ben yazsam sayfalar taşar da,yazmıcam,şu güzel günlerimi stressle geçirmicem beni değerli görmeyen insanlar için kendimi üzerek
ama şu kadarını söyleyim,benim eltilerim çok iyidir,hele büyük eltim,annelik yaptı diyebilirim.yani herkesin bi damarı vardır illaki ama kimse kimsenin damarıyla uğraşmaz bizde eltiler,buna da şükür.
neyseeeee
gelelim dananın kuyruğunun zırtladığı yere
bugün kontrolümüz vardı ve bugün yarın doğurursun,çok yaklaşmış dedi dr umuz,şu an için normal görünüyo,ben normal istediğim için,genel şartlar müsaitmiş,ama tabiki son andaki duruma da bakarlar
dualarınızı bekliyorum,hepiniz de benim dualarımdasınız

ahh cnm bende 3ü 1 arada resmen:))

cnmmmm inşallahh hayırlısıylaa sağlıkla atlatırsın yawrunu kucağına alırsınnnn
şimdiden hayırlı olsunnn allah analı babalı büyütsünnn
öptümm

Son düzenleme:
kızlar hayırlı aksamlar... sevınccımm ve basakcımmmmm kızmayın gıremıyorum dıye laptopum cok ısınıyodu fanı bozulmus servısse verdım beklıyorum 25 ıs gunu gelıcekmıs arkadasıma gelmıstm sıze haber vereyım dedım.. gelınce sık sık gırcem sızle konusmak dertlesmek cok guzel oluyo.. basakcım kendıne cok dıkkat et cok opuyorum senı ben bı daha gırene kadar bebısın cınsıyetı bellı olur ınsallah hayırlı ve saglıklı bıbebek olurrr.. sevınccımm oglusun sunnet olcaktı olmustur sanırım hayırlı olsun.. ve son olarak butun benımn gıbı bebek ısteyen arkadaslara da rabbım en kısa surede bı bebek nasıp etsın ınsallah.. hepınız allaha emnet olun kızlarrrr...

selamlarhepinize...nasılsınız?? herkes iyidir inşaallah.. ben temizliğimi bitirdim sonunda bende bittim fıtıklarım azdı ama ne temizlik yaptım heryer miisss gibi oldu oohh içim açıldı walla...birde annemle ilgilendiğim için giremedim bu ara.. adana resmen yanıyor ççookkkkk sıcak iş yaparken su gibi oluyodum kesin kilo wermişimdir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…