eşinde sneelik iznemi çıktı ne.
neyse bugün benimkide izinli yırrtın hadi
geçen perşembe kafa izni kullanmış tamda temizliğin ortasında gelmişti sinir olmuştum sonra cumarteside kandildi kandilde eşimin çalıştığı yer kapalı oluyor doğal olarakta izinli oluyor
ama ramazanda 1 ay senelik izinde olacak ozaman memlekete gidicez çok fazla buraya giremem heralde
ne vuruyon kız hem suçlu hem güçlü hem geçmişi doğru dürüst okuma sonrada bana vur
bence de kuzumun poposuna kurban olsunlar. ama bebeği şu an hiç merak etmezken onu alıp seveceklerini düşününce sinirleniyorum. hem senin görümcen mmelek değilmiydi kuzum
hatunlar ben gidiyom şimdik kocam bugün evde sonra gelirim
tatlım benim kaynanam melek evli görümcelerim iyi ama evdeki görümcelerim çatlak anlatabildim mi yani herkesin derdi ayrı da olsa ortak noktamız bir gelinleri çekemiyolar kiminde kaynana kiminde görümce kiminde elti
selam arkadaşlar nasılsınız??? bikaç gündür doğru düzgün nete giremiyorum hepiniz iyisinizdir inşalllaaahhhhh....
slm canım ıyız sen naıslsın
iyim bende cnm tosunlarrr gibi yatıyorum :))
Evet duzelttiler coook yakisikli olduuuuuuusevinçççç huhuhuh cadı gittimi oğluşunun yarısı düzelttilermi pipişiniii.):))
kızlar bu ne sıcaktır böyle yaa adanada ölçülen hava sıcaklığı 61 dereceymiş ölmeden cehennemi yaşıyoruz
ahh cnm bende 3ü 1 arada resmen:))tatlım benim kaynanam melek evli görümcelerim iyi ama evdeki görümcelerim çatlak anlatabildim mi yani herkesin derdi ayrı da olsa ortak noktamız bir gelinleri çekemiyolar kiminde kaynana kiminde görümce kiminde elti
selam kızlar
herkes de ne dertliymiş kaynanalardan,görümcelerden
ahhhhh ben yazsam sayfalar taşar da,yazmıcam,şu güzel günlerimi stressle geçirmicem beni değerli görmeyen insanlar için kendimi üzerek
ama şu kadarını söyleyim,benim eltilerim çok iyidir,hele büyük eltim,annelik yaptı diyebilirim.yani herkesin bi damarı vardır illaki ama kimse kimsenin damarıyla uğraşmaz bizde eltiler,buna da şükür.
neyseeeee
gelelim dananın kuyruğunun zırtladığı yere
bugün kontrolümüz vardı ve bugün yarın doğurursun,çok yaklaşmış dedi dr umuz,şu an için normal görünüyo,ben normal istediğim için,genel şartlar müsaitmiş,ama tabiki son andaki duruma da bakarlar
dualarınızı bekliyorum,hepiniz de benim dualarımdasınız
kızlar bu ne sıcaktır böyle yaa adanada ölçülen hava sıcaklığı 61 dereceymiş ölmeden cehennemi yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?