Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bugün gitti:9:artık gitsin ama bir haftada 3 gün izinmi olurmuş
gerçi pek ekmek yemeyiz biz ama
hatta eşim bazen ekmek parası kazanmam lazım diyince ne gerek var ablam ekmek getiriyo çalışmana gerek yok diyorum:1:
:60::112::112::112::112::112::112::112::112:
bende esinhergün yıkıyorum balkonları sonrada örtü koyuyorumki toz olunca çırpabileyim diye yoksa günde 3 kez yıkasam yeri
o zaman ben normalimmmm:28::28::28::28::28::28::28::28:
sağol bitanem hangimiz önce bitirirsek öbürü ona yardıma gitsin:34::34::34::34::34::34::34:

bence kaybeden bana gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52:

yarısı bitti dantelleri falan ütüledim bi kısmı yarına kaldı belim koptu bi buçuk saattir ütü yapıyorum mahvoldum yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bende senin bitirmeni bekliyodum onun için başlamadımki bana yardıma gelesin diye:1:

catlama ignesimi kuzum yok daha randevum salı günü 14 gün yanı bakacak gerekirse vurulacam dedi inş gerek kalmaz bide kac tane vuruluyo:26:

bir tane vuruluyor bu ay tutmazsa bir sonraki ay yine yumurta çatlama zamanında bir tane daha vuruluyor

bana ne yazıyon len dit sevinçe yaaaz küstüm sana ben sen bana vuyduuun... :14::19::19::63:

aslında o vurma smileyini değilde kahkaha smileyini kullancaktım valla sonrada değiştirmedim . seninde cnın amma kıymetli kuzum yaaa hızlı vurmadımki:101:

1tane vurunuyosun çatlıyo koldan vuruyolar hiç acımıyo

göbekden duymustum ve acıyo dıyolardı ay cok korkarım:5::5: zatı her ay b12 vuruluyom:26::26::26:

ay ütü dedınız bn hergun ertelıyom sıcak dıye hangısı lazımsa onu utu yapıyom esım gomlek ıstedı utuleneck unutmustum:36:

catlama ignesimi kuzum yok daha randevum salı günü 14 gün yanı bakacak gerekirse vurulacam dedi inş gerek kalmaz bide kac tane vuruluyo:26:
ya illaa gerek varmı bu çatlatma iğnesine acaba yumoşlay kaç milim olunca vuyuyolaay? :26: heyalde işi garantiye almak için vuruyolar dimi :26: hani 18 milim olduğunda falandıy heyalde dimi? aykadaş okadayı bilem bulmuyoki bizimkiii :26::26:

bir tane vuruluyor bu ay tutmazsa bir sonraki ay yine yumurta çatlama zamanında bir tane daha vuruluyor

ayy abla inş gerek kalmaz dua edınnn ne olurr:16::16:

aslında o vurma smileyini değilde kahkaha smileyini kullancaktım valla sonrada değiştirmedim . seninde cnın amma kıymetli kuzum yaaa hızlı vurmadımki:101:

:1::1::1::1: kız basak nasıl kıvırıyonn:1::1::1::1::9::9::9:

hıh yedirtmem sana kendimiii dövemes beni kimse ben onu döveriiim...:41::41: düzeltseydin aykideş sende ne yanlış anlamaya mahal veyiyooon :20::19::63:

hıh yedirtmem sana kendimiii dövemes beni kimse ben onu döveriiim...:41::41: düzeltseydin aykideş sende ne yanlış anlamaya mahal veyiyooon :20::19::63:

msj birden fazla gıtmıs:25::25::25::25:

kızlar ben cıkar ütü yapıyım camımı penceremı sonuna kadar acıp yatayımmmmm :16::16::16::16::16:

kızlar ben cıkar ütü yapıyım camımı penceremı sonuna kadar acıp yatayımmmmm :16::16::16::16::16:

valla bizim o camlar pencereler kapılar hiç kapanmıyo ama gene sıcak gene sıcaaak :50::50: pişiyom valla yaa benimde ütü yapmam lazım daha kocişin üniformalarının ütülenmesi lazım 3 gömlek 1 pantalon ooof off bu sıcaktada çekilmiyokiii :50::50:

göbekden duymustum ve acıyo dıyolardı ay cok korkarım:5::5: zatı her ay b12 vuruluyom:26::26::26:

ay ütü dedınız bn hergun ertelıyom sıcak dıye hangısı lazımsa onu utu yapıyom esım gomlek ıstedı utuleneck unutmustum:36:

yap tabi ne zamana kadar erteliyecen ütün bitince girersin soğuk duşun altına oh mis gibi uyursun
hem bir kerede yap 10 gün rahat et hergün hergün ütü derdin olmaz:34:

Back
X