- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
saracım nasılsın bitirdinmi ütülerini
yarısı bitti dantelleri falan ütüledim bi kısmı yarına kaldı belim koptu bi buçuk saattir ütü yapıyorum mahvoldum yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saracım nasılsın bitirdinmi ütülerini
un
sen iğneni oldonmu bakimmmmm
bugün gittiartık gitsin ama bir haftada 3 gün izinmi olurmuş
gerçi pek ekmek yemeyiz biz ama
hatta eşim bazen ekmek parası kazanmam lazım diyince ne gerek var ablam ekmek getiriyo çalışmana gerek yok diyorum![]()
o zaman ben normalimmmmbende esinhergün yıkıyorum balkonları sonrada örtü koyuyorumki toz olunca çırpabileyim diye yoksa günde 3 kez yıkasam yeri
sağol bitanem hangimiz önce bitirirsek öbürü ona yardıma gitsin![]()
yarısı bitti dantelleri falan ütüledim bi kısmı yarına kaldı belim koptu bi buçuk saattir ütü yapıyorum mahvoldum yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
catlama ignesimi kuzum yok daha randevum salı günü 14 gün yanı bakacak gerekirse vurulacam dedi inş gerek kalmaz bide kac tane vuruluyo:26:
catlama ignesimi kuzum yok daha randevum salı günü 14 gün yanı bakacak gerekirse vurulacam dedi inş gerek kalmaz bide kac tane vuruluyo:26:
:112::112::112::112::112::112::112::112:
o zaman ben normalimmmm
bence kaybeden bana gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
bana ne yazıyon len dit sevinçe yaaaz küstüm sana ben sen bana vuyduuun...![]()
1tane vurunuyosun çatlıyo koldan vuruyolar hiç acımıyo
ya illaa gerek varmı bu çatlatma iğnesine acaba yumoşlay kaç milim olunca vuyuyolaay? :26: heyalde işi garantiye almak için vuruyolar dimi :26: hani 18 milim olduğunda falandıy heyalde dimi? aykadaş okadayı bilem bulmuyoki bizimkiii :26::26:catlama ignesimi kuzum yok daha randevum salı günü 14 gün yanı bakacak gerekirse vurulacam dedi inş gerek kalmaz bide kac tane vuruluyo:26:
bir tane vuruluyor bu ay tutmazsa bir sonraki ay yine yumurta çatlama zamanında bir tane daha vuruluyor
aslında o vurma smileyini değilde kahkaha smileyini kullancaktım valla sonrada değiştirmedim . seninde cnın amma kıymetli kuzum yaaa hızlı vurmadımki:101:
hıh yedirtmem sana kendimiii dövemes beni kimse ben onu döveriiim...aslında o vurma smileyini değilde kahkaha smileyini kullancaktım valla sonrada değiştirmedim . seninde cnın amma kıymetli kuzum yaaa hızlı vurmadımki:101:
bir tane vuruluyor bu ay tutmazsa bir sonraki ay yine yumurta çatlama zamanında bir tane daha vuruluyor
aslında o vurma smileyini değilde kahkaha smileyini kullancaktım valla sonrada değiştirmedim . seninde cnın amma kıymetli kuzum yaaa hızlı vurmadımki:101:
hıh yedirtmem sana kendimiii dövemes beni kimse ben onu döveriiim...aslında o vurma smileyini değilde kahkaha smileyini kullancaktım valla sonrada değiştirmedim . seninde cnın amma kıymetli kuzum yaaa hızlı vurmadımki:101:
msj birden fazla gıtmıs
kızlar ben cıkar ütü yapıyım camımı penceremı sonuna kadar acıp yatayımmmmm![]()
göbekden duymustum ve acıyo dıyolardı ay cok korkarımzatı her ay b12 vuruluyom:26::26::26:
ay ütü dedınız bn hergun ertelıyom sıcak dıye hangısı lazımsa onu utu yapıyom esım gomlek ıstedı utuleneck unutmustum![]()
msj birden fazla gıtmıs
kızlar ben cıkar ütü yapıyım camımı penceremı sonuna kadar acıp yatayımmmmm![]()
vay üçkağıtçı karıııbaşağı dileğimiz anne olmak topiğinde buldum bende çıktı sanmıştım![]()