Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

güle güle kullan canım yatak örtün çok güzel eminim klozet takımında güzeldir
erenaycım çok tatlı konuşuyosun yaaaaaaa :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48: bi o kadar doğru :46::46::46::46::46::46::46::46::46:
sağol sara ablacımm
gelde beraber eskitelimm,,
ayy ağzımdan bal damlıyorr dimi???
cnm güle güle kirlet we kullann ...
sağolasınn moodcummm gelinde kurabiye, çayla beraber kirletek...
erenaycım ilacı bulabildiniz mi canım?
amin canım inşallah.. bak rahim filminden sonra çok hamile kalan var inşallah gelir bebeğin sağlıkla canım:16:

[valla bravo diyorum.. keşke herkes böyle erdemli davranabilse ama çok zor seni tebrik ederim..
ben olsam o sabrı gösteremezdim heralde:26:

ohhhh mis gibi olmuştur şimdi ne güzel.. güle güle kirlet canım:16: benimki hafiften yamulmaya başladı bile :1::1::1:

ay eranay şakası bile kötü... sen bu ilaca alerjim var dersen göz göregöre o riske girmez herhalde doktor
:53:
amin canım.. atlatırsın tabiki de korkma sakın ilaç varsa bulunur elbet..
tek tek cevaplıyomm canımm
ilacı bulamadıkk,sağlık bakalığını aradık,onlardan da bişi çıkmadı, eczacılar birliğini aradık onlarda en az 3 hafta gerekir haber vermek için dedi,doktora dedim cuma günü bakarız dedi..
inşallah faydası olur da emeklerimize değer yavrularımız için herşey....
evet herkes davranamaz ,karakter çok önemli bu konularda ben herşey hep iyi olsun isterim ve ona uyguun davranmaya çalışırımm:42:
gelinde beraber kirletek evimi...çay kurabiyede var..
doktora söyledim o yüzden ilacı arıyozz bu ilaç o kadar dokunmazmışş..bakalımm yaa nolcak...
korkuyom ama ilaç yok bakalım doktor nasıl yapacak...

erenay sana bişey sorcam..
senin söylediğin günden beri mavi su aramadığımız açık deterjancı market kalmadı bulamadık ayol:26:

geçen gün bi tek teksende bulmuş kociş o da 400 ml. si 12 milyonmuş:53:tel açtı alma dedim..
eee en azından 4 şişe almak lazım 50 tl tutacak tüm evin fayansları için.. ben de bi hesapladım:26:

üstüne 20 lira daha koyar yardımcı çağırır derz aralarını cifle ovdurur,
sonra da tüm evi bi daha temizletirim dedim o paraya.. o ne ya:53::53:
açık deterjancıya muadilini sor bakalım dedim.. gitmiş mavi değil de yeşil su var demişler..:1::1:
lt. si 2,5 tl.. ama ben deneme yaptım bi köşeye damlattım anında bembeyaz yaptı sonra onu biraz yaydım..
yaydığım yerlerde hiçbir değişiklik yok temizlenmedi:26:
şimdi ben bunu heryere direk mi sıkıcam yoksa sulandırıp mı silicem sen nasıl yapıyorsun kuzum?
yaydığım yerlerde etkili olmayınca emin olamadım? bir de heryere direk dökünce zehirlemesin beni
:53:
benim evin heryeri seramik çünkü tüm eve lazım?
kuzum buralarda mavi su diye satılıyor,yerler kuru olacak döktüğünde
evet lt 2,5 tl ben az az döküyomm temizliyomm sonra bi daha döküyomm
ben spreyli şişeye döküyomm fıslatıp fıslatıp temizliyom ama uyarayım yerler kuru olacak...
varyaa deli gibi temizliğin ardından keyif yapmak paha biçilemez bişiii

bunu yaşamayan bilemez:16::16::16: Ne zmaan sordun görmedimmmm:53: Bende bugün ufaktan temizliğimi yaptım
balkonları yıkadım evi sildim süpürdüm:21:şimdi keyif yapıyom:7:
Kıs ben hergün balkonları yıkamak istiyom . Deli miyim yoksam normal davranışmı:26:

resimde hanımhanımcık duruyon:19:

katılıyorum kanka emeğini görüyorsun...
heryer parlıyor...
benim bildiğim balkon hergün yıkaır hatta gerekirse 2 kere ve ben önce deterjanlı suyla yıkarım sonra durularımm bendedemi sorun var acaba?..
tozlanıyo balkonlar ve kapı açık olunca hoop içeri mecbur her sabak yıkamak gerekeiyoo

kızlar çayı koydumm,birazdan kapımdan simitçi geçer,pattis kızartıyom,biber kızartıyom yumurta var
ellerimle yaptığım reçeller var peynir zeytin artık allah ne verdiyse ..
buyrun bu sabah kahvaltılar benden:56::56::56::56:

ziyaretçi deliğinden bakıyodum. girmiycektim aslında işim var ama bu karının hakaretlerine diline dudağına dayanamıyom artık yaaaaaa:95::95::95::95::95::95:

her fırsatta tilotum a laf söylüyo. halbuki tilotumla totomun uyumunu bi görseeeee dibi düşecek amaaaaaaaa:51:hala konuşuyoo

:51::51:sakızımla boğarım seni sevinç

Deli kari tilotunla toto uyumundan banane tocan ilgilensin onunlaaaaaaa
catlak patlak yusyuvarlak sakiziyla bogarmis deliiiiiii

erenay o saatta napiyordun canim

günaydın kızlar

sağlık mutluluk huzur ve enerjik bi gün olsun hepimiz için ve tabi serin ılık ılık esen rüzgar olsun

aa benmde haftaya kontrolüm varrrrrr:16::16::16:cinsiyet öğrencez inşallahhhh
. sen niye alttan baktırıyon kuzummmm:26:

kardeloş dün girmişti tatlım daha doğurmamış ama ha doğurdu ha doğuracaksın demiş doktor.:30::30::30::30::30::30:

kızzzzz sütsüz krepi denedim olmuyomuş:60: sen sakın deneme:60::60:

34 haftalarda alttan bakıyolarmış açılma varmı diye? ay ne güzel bebişin cinsiyetini öğrencez:16:

günaydın kızlar....beni hatırlayan el kaldırsın...parmak kaldırmayın oyarımmm hee:60: :60: :60: :60:

aaaaaaaa deliiiiiiiiiiii nerelerdesin sen kaçak seni o kadar merak ettimki hep baktım profilinden ama girmemişsin uzun zamandır

nasılsın neler yaptın eşinle barıştınmı anlat çıbığ

naaaaannn unuttunuzmu beniii..kurutulmuş güller gibi:43::43::43:

başaaakkk erenayy saraaa nikoooomm sevincimm leylammm pelinim moodum nazomm hurremim karacalımm ve bi tonnn sevdiğim hatunn kırıcam bajaklarınızı...benimmm yaa dolunayyyy alooo:53:

34 haftalarda alttan bakıyolarmış açılma varmı diye? ay ne güzel bebişin cinsiyetini öğrencez:16:

tatlım şimdiye kadar cinsiyetini öğrenmedinizmi :26::26::26::26::26::26:

pardon sen söyledin sandım nikocum başaka söylemişsin

Son düzenleme:
aaaaaaaa deliiiiiiiiiiii nerelerdesin sen kaçak seni o kadar merak ettimki hep baktım profilinden ama girmemişsin uzun zamandır

nasılsın neler yaptın eşinle barıştınmı anlat çıbığ

annemmm yaa senelik iznede çıktım 2 hafta ordan yoktum yani..bide bunalındaydım girmedim siteye..

sen nasılsın hayırlı havadisler varmııı bebişimmm?:16::16:

ne barışması yaff evi taşıdık şimdi boş ve satılmak üzere..satılınca tek celseyle boşancaz inşallah..

biraz biraz açıldımda geldim buraya hakikaten zormuş Saracım..neysee biri gider biri gelir diyoruz
biizm amacımız anne olmak yani parolamız "bana bebek verecek adam lazım":9:

ondan bırak baba olmayı bi cacık olmayacağını artık tüm topik anladı...bende sonunda anadım yani:46:

naaaaannn unuttunuzmu beniii..kurutulmuş güller gibi:43::43::43:

başaaakkk erenayy saraaa nikoooomm sevincimm leylammm pelinim moodum nazomm hurremim karacalımm ve bi tonnn sevdiğim hatunn kırıcam bajaklarınızı...benimmm yaa dolunayyyy alooo:53:

dolunayyyyyy 3999 yada 4000 olması lazım sayfaya bakarsan görürsün tam yeni seni sormuştum ne yapıyosun canım eşinle ne yaptın?

:nazar::nazar:oyy kuzummm yeğenimiz büyümüş..teyzesinin boncuğu o yerim onuuuu:emir_bebek::emir_bebek:

nasıl gidiyor canım?umarım rahat bi hamişlik geçiriyorsundur..bide cinsiyeti öğrenmedinzmi daha?

Back
X