iyiyim canımm ....
buyur içeri o zaman salon sol tarafta, masa hazır sen otur ben çay koyup geliyorumm
çayını nasıl alırsın ??
kırmadan söylemek istiyorsan kuzum"valla sana vere vere bana bişi kalmadı de,abin bişi almıcam diyo,e sende geri getirmiyosunn"diyebilirsin mesela
eğer elbise uygunsa evde kocama giyiyorum dee rahat oluyo de kaynanana
allah kolaylık versinn canımm iç çamaşırlarını bilem istiyolarsa....
inanmıyorum kadının taktiğine bak hem apaçık kıskançlıkta var ortada...hadi verdiklerini boşverde bundan sonrakileri kurtar bari uygun bir dille veremiceğini belli et şakayla karışıkta olsa söyle.. yoksa sende benim gibi kimseye yok diyemeyenlerdenmisin:))
kıslar sabak kahvaltı çağrısı yaptım kimse gelmiyomuş sevinçten başka ...
yoksam menüyümü beğenmediniz:44::44::44::44:
nasılsınız hepinizzzzzzzzz
bişey sorucam sana geçende bir yatak örtüsünden bahsetmiştin ya sen, nasıl kullanışlımı ve resimde gözüktüğü gibimi birde benim yatağım biraz geniş acaba resimdeki gibi yere kadar kapatıyomu her yeri sende varmış ya ondan sordum kuzu...
aynı resimdeki gibi duruyor canım benim yatağım 1.60-2.00 ve 2 taraftanda kapatıyo yatak ucunuda bayağı kapatıyor ama benm yatak ucum çok dar belli olmuyorr
ben memnun kaldımm hemde renkleri de var mor siyah kırmızı
günlük kullanım için idealll bence hem şık hemde kolay kullanımlı...
hemen geliyooorrrroturuyorum canım çayım ne açık ,ne koyu orta kıvamda olsun çok sewerim ben çayı lütfen bildiğimiz klasik cam bardakta olsun
versen bı dert vermesen bı dert
hıc yok dıyemem ya esımde bu yuzden cok kızyo oda sevmez kıyafet vermeyi kzıyo bana yok de dıye allahım ne yapacm hıc ıcımden gelmıyo vermek
acım kahvaltı yapmamdı ben gelırım
iyi o zaman bende sipariş vericemde biraz ikilemde kalmıştım..sağol canım:))
hemen geliyooorrrr
ben misafiri pek severim....
canımm benim dediğim gibi diceksin yada kocan dicekk,,
hmen masaya geç canım ben çayını koyup geliyorumm
hemen geliyooorrrr
ben misafiri pek severim....
canımm benim dediğim gibi diceksin yada kocan dicekk,,
hmen masaya geç canım ben çayını koyup geliyorumm
eross kaca aldnnn kız uygnsa bende gunlugume alyımm
ben cay sevmem meyvasyu varmıs eross
kzılarr tufek haneye gtmıstım ve aklıma ne geldııfermuarı bozukk dıyecem ya vermeyecegımden degıl gıymıoyum ama sureklı yapıyolar sırf sınır oldugumdan vermıyorum
eross kaca aldnnn kız uygnsa bende gunlugume alyımm
olmazmı her çeeşitt,bitki çaylarım var,hertürlü ..ben cay sevmem meyvasyu varmıs eross
kzılarr tufek haneye gtmıstım ve aklıma ne geldııfermuarı bozukk dıyecem ya vermeyecegımden degıl gıymıoyum ama sureklı yapıyolar sırf sınır oldugumdan vermıyorum
tama sonrada kahveye bana gelin öğlenede size kısır yaparım ohh miss adana kısırı heee ekşili ,acılı
olmazmı her çeeşitt,bitki çaylarım var,hertürlü ..
misafire sonsuz ikrammmmm
olurr adresi ver geliyozzz..
ben internetten baktım 65 tl canım.....
ya ne güzel olurdu walla toplansak dertleşsek,gülsek ama herkes başka başka yerlerde...
kuzum tek kişilik olmasın o
bende bakıyom şimdikk ama gg de satışı yokmuşş
s.com da bakıyom 120 tl diyooo
ben mi yanlış bakıyomm acep??:44::44:
dün doğurmuyodum canım,bir iki güne demişti dr ama dün ve bugün iki defa nişan geldi,şimdi bi arıcam dr u,bakalım ne dicekselam aaaaaa sen dün doğurmuyormuydunn:44::44:
kıslar sabak kahvaltı çağrısı yaptım kimse gelmiyomuş sevinçten başka ...
yoksam menüyümü beğenmediniz:44::44::44::44:
nasılsınız hepinizzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?