Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam aaaaaa sen dün doğurmuyormuydunn:44::44:
dün doğurmuyodum canım,bir iki güne demişti dr ama dün ve bugün iki defa nişan geldi,şimdi bi arıcam dr u,bakalım ne dicek
kıslar sabak kahvaltı çağrısı yaptım kimse gelmiyomuş sevinçten başka ...
yoksam menüyümü beğenmediniz:44::44::44::44:

nasılsınız hepinizzzzzzzzz

menüyü görseydim belki gelirdim ama kafam karıştı,okuyamadım geçmişi
ebeyi aradım git dr a diyo,ama nette acele etmenize gerek yok diyo,bilemedim

göbekden duymustum ve acıyo dıyolardı ay cok korkarım zatı her ay b12 vuruluyom:26::26::26:
belinaycım hiççççç korkutma kendini ovitrelle yi koldan vurulmştum ben. iğne vurulurken yanımdaki hemşirenin elini rica ettim.
ben iğne vurulurken birinin elini sıkmalıyım verirmisiniz,diye

oda sağolsun vermişti. ama ben elini sıkamadan iğne bitmiş meğer. belki vuranlada ilgilidir

Son düzenleme:
kızlar tam 8,5 aydır kendime iğne vuruyorum,insan zorda kalınca neler yapmıyo ki
neyinden korkarsınız küçücük iğnenin
ay yaaaaaa bugün burda şehit töreni var,çok iç acıtıcı

ay hadi ara çok heyecanlı walla.. dün başak doğuruyo diye yazmıştı ben ondan öle sandım...

noldu kıs????
dolunay geldi başakçımmmm....
çok sevinçlendim ben

gördüm ama ben üzüntülendimalnının teriyle aldığı eşyaları hayrına vermek zorunda kalmışevimizin yuvamıızn kıymetini bilek eroş neler var neler

Allah yardımcısı olsunn dolunayımında

gel gel son son rahat rahat kahvaltı yap...
kız sen internete bakma ara dokturu bakalım ne dicekk
sancın varmı kuzum,dikkatli ol bir anda suyun gelebilir ,allahım hayırlısıyla kavuştursun bebeğine

kuzum ovitrelle sübkütan zaten anlamazsın kiii incecikk iğnesi var

kızlar tam 8,5 aydır kendime iğne vuruyorum,insan zorda kalınca neler yapmıyo ki

ah gerçekten çok acı ya kaç ailenin canını yaktılar RABBİM sabır versin...sendemi benim gibi pıhtılısın ondanmı iğne yaptın hergün..

slm böcüküm seni hep başla topiklerde takip ettim meraktan. Topiğin birine de güzel dileklerde bulundum 1kişi bile ne cevap vermiş nede beğenmiş mesajımı senin dışında.acaba karınlarından göremedilermi mesajııı

sende şekermi varrrr

acaba senin hamişlik takvimi günü bitince ne yazacakk

neye şaşırdın kız sen

bidaha baktım kuzum tek kişilik 65 çift kişilik 75 miş.. ben tek kişiliğe bakmışım....
hmm olabilirr bende tek kişiliği 65 okumuştumm
bitti artık kardelencimm kavuşacaksın bebeğine tüm sorunlar bitecek...
allahım mekanlarını cennet etsin inşallah...
gerçekten insanın içi sızlıyorr....
evet yaa ne kadar zor
ama dolunay atlatmışş sayılır (yinede içi sızlıyodur ama)
aynen kocamızın ,evimizin değerini bilmeliyikkkk

hangi smileyle gireceğimi bilemedim bunu seçtim patlak gözzzbalkon yıkadınmı durumlar nedir. Dün habersiz sıvıştın

hımmm..kuzum dün net gitti birden yaa yoksa çıkıyorum derdim yani,ben işlerimi bitirdim yiwrum rahat rahat oturuyom şimdi,yarında halılarımı veriyorum yıkamaya,onlarda mis gibi olsun zaten adanada yazın halılar açılmıyo kışa seriyoruz...

başağı dileğimiz anne olmak topiğinde buldum bende çıktı sanmıştım
kardeloşu takip ediyodum nazocummmmmm:18::18::18:
vay üçkağıtçı karııı Hıh çıkalım bizde didelim baari baksanıza hatun bizle sohbet etmek istemiyoki ditmiş başka yeyleyeee

orda buldum ama şimdi çıkmış insan bi gidyorum der ama demi
sonrda kocam aldı pcyi kapatmş kk yı

sancım gece vardı ama şu an yokkkkkkkkkkkkkk
ah gerçekten çok acı ya kaç ailenin canını yaktılar RABBİM sabır versin...sendemi benim gibi pıhtılısın ondanmı iğne yaptın hergün..
evet canım,pıhtılaşma var bende,c677t heterozigotum
evet,orda öyle,bazen bizimkini bile görmüyolar ama ben genede bilgi edinmek için girip okuyorum
sende şekermi varrrr

acaba senin hamişlik takvimi günü bitince ne yazacakk

kız başaaaaaak,yüz kerem yazdım pıhtılaşma diye,şeker mi,rabbim korusun

o neden yasakmı

bende de 677 heterizogot var canım aynısı yani(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…