- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
dün doğurmuyodum canım,bir iki güne demişti dr ama dün ve bugün iki defa nişan geldi,şimdi bi arıcam dr u,bakalım ne dicekselam aaaaaa sen dün doğurmuyormuydunn:44::44:
kıslar sabak kahvaltı çağrısı yaptım kimse gelmiyomuş sevinçten başka ...
yoksam menüyümü beğenmediniz:44::44::44::44:
nasılsınız hepinizzzzzzzzz
belinaycım hiççççç korkutma kendini ovitrelle yi koldan vurulmştum ben. iğne vurulurken yanımdaki hemşirenin elini rica ettim.göbekden duymustum ve acıyo dıyolardı ay cok korkarımzatı her ay b12 vuruluyom:26::26::26:
neye şaşırdın kız sen
kuzum tek kişilik olmasın o
bende bakıyom şimdikk ama gg de satışı yokmuşş
s.com da bakıyom 120 tl diyooo
ben mi yanlış bakıyomm acep??:44::44:
dün doğurmuyodum canım,bir iki güne demişti dr ama dün ve bugün iki defa nişan geldi,şimdi bi arıcam dr u,bakalım ne dicek
menüyü görseydim belki gelirdim ama kafam karıştı,okuyamadım geçmişi
ebeyi aradım git dr a diyo,ama nette acele etmenize gerek yok diyo,bilemedim
noldu kıs????
dolunay geldi başakçımmmm....
çok sevinçlendim ben
gel gel son son rahat rahat kahvaltı yap...dün doğurmuyodum canım,bir iki güne demişti dr ama dün ve bugün iki defa nişan geldi,şimdi bi arıcam dr u,bakalım ne dicek
umdanbelinaycım hiççççç korkutma kendini ovitrelle yi koldan vurulmştum ben. iğne vurulurken yanımdaki hemşirenin elini rica ettim.
ben iğne vurulurken birinin elini sıkmalıyım verirmisiniz,diye
oda sağolsun vermişti. ama ben elini sıkamadan iğne bitmiş meğer. belki vuranlada ilgilidir
kızlar tam 8,5 aydır kendime iğne vuruyorum,insan zorda kalınca neler yapmıyo ki
neyinden korkarsınız küçücük iğnenin
ay yaaaaaa bugün burda şehit töreni var,çok iç acıtıcı
dün doğurmuyodum canım,bir iki güne demişti dr ama dün ve bugün iki defa nişan geldi,şimdi bi arıcam dr u,bakalım ne dicek
kızlar tam 8,5 aydır kendime iğne vuruyorum,insan zorda kalınca neler yapmıyo ki
hmm olabilirr bende tek kişiliği 65 okumuştummneye şaşırdın kız sen
bidaha baktım kuzum tek kişilik 65 çift kişilik 75 miş.. ben tek kişiliğe bakmışım....
bitti artık kardelencimm kavuşacaksın bebeğine tüm sorunlar bitecek...kızlar tam 8,5 aydır kendime iğne vuruyorum,insan zorda kalınca neler yapmıyo ki
evet yaa ne kadar zorgördüm ama ben üzüntülendimalnının teriyle aldığı eşyaları hayrına vermek zorunda kalmış evimizin yuvamıızn kıymetini bilek eroş neler var neler
Allah yardımcısı olsunn dolunayımında
neye şaşırdın kız sen
hangi smileyle gireceğimi bilemedim bunu seçtim patlak gözzzbalkon yıkadınmı durumlar nedir. Dün habersiz sıvıştın
kardeloşu takip ediyodum nazocummmmmm:18::18::18:başağı dileğimiz anne olmak topiğinde buldum bende çıktı sanmıştım
vay üçkağıtçı karıııHıh çıkalım bizde didelim baari baksanıza hatun bizle sohbet etmek istemiyoki ditmiş başka yeyleyeee
sonrda kocam aldı pcyi kapatmş kk yıorda buldum ama şimdi çıkmış insan bi gidyorum der ama demi
sancım gece vardı ama şu an yokkkkkkkkkkkkkkgel gel son son rahat rahat kahvaltı yap...
kız sen internete bakma ara dokturu bakalım ne dicekk
sancın varmı kuzum,dikkatli ol bir anda suyun gelebilir ,allahım hayırlısıyla kavuştursun bebeğine
kuzum ovitrelle sübkütan zaten anlamazsın kiii incecikk iğnesi var
evet canım,pıhtılaşma var bende,c677t heterozigotumah gerçekten çok acı ya kaç ailenin canını yaktılar RABBİM sabır versin...sendemi benim gibi pıhtılısın ondanmı iğne yaptın hergün..
evet,orda öyle,bazen bizimkini bile görmüyolar ama ben genede bilgi edinmek için girip okuyorumslm böcükümseni hep başla topiklerde takip ettim meraktan. Topiğin birine de güzel dileklerde bulundum 1kişi bile ne cevap vermiş nede beğenmiş mesajımı senin dışında. acaba karınlarından göremedilermi mesajııı
sende şekermi varrrr
acaba senin hamişlik takvimi günü bitince ne yazacakk
hımmm..kuzum dün net gitti birden yaa yoksa çıkıyorum derdim yani,ben işlerimi bitirdim yiwrum rahat rahat oturuyom şimdi,yarında halılarımı veriyorum yıkamaya,onlarda mis gibi olsun zaten adanada yazın halılar açılmıyo kışa seriyoruz...
o neden yasakmı
offf offffffffffffffffffff
sizi bunalıma sokayımm ilacı bulamadıkk
ve cuma günü nolucakk izleyip görcez...
sancım gece vardı ama şu an yokkkkkkkkkkkkkk
evet canım,pıhtılaşma var bende,c677t heterozigotum
evet,orda öyle,bazen bizimkini bile görmüyolar ama ben genede bilgi edinmek için girip okuyorum
kız başaaaaaak,yüz kerem yazdım pıhtılaşma diye,şeker mi,rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?