Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dema kızz valla bende çok sakarım da kendime değil çok şükür hiç düşmedim zaten düşsem bidaha kalkamama koca totomu göbüşümü kaldıramam hamiş kalsam sanırım beni kavanoza koyar sen fanuslu mu olcenn şimdi

kuzumm yaa dikkat ett....birimize bişey olsa bizimde burda canımız yanıyo yaa....çok geçmiş olsun..
bu arada aylardır konuşmuyoduk be ttalım...özlemişimmm seniii

canım ilk yıl borçları falan bahane ediyordu...ee bende deli gibi çocuk istiyorum ama yinede hakveriyodum enazından evlilik otursun diye bekliyodum..

sonradan tartışmaya dönüştü artık bebek olayı..borçların bitmesine yıllar var yani 7yıl beklicekmiyiz?
masrafı yok bebeğin yapalım dedim..biraz sıcak bakar gibi oldu ama enson yüzgöz olduk iyice...ben iyi bir anne olamazmışım ona göre...ayrılırmışız falan çocuk ortada kalırmış..bu sözleri çok yaralıyordu beni..
onunla boşanma düşüncesi bile ürkütürdü beni oysa...
bana göre ise o, baba olmaktan korkuyor..çünkü ailesi tarafından iyi yetiştirilmiş biri değil..
kadın doğurup salmış çayıra..ilgi alaka sıfır yanii..tabi biz evlenince birden kıymetli oldu oğulları..
babası sürekli bak kızım oğlum sana emanet ,ona iyi bak falan diye
şaka yollu sinir ederdi beni..

tatlım benim hiç arkadaşım yok..evi ve işi arasında mekik dokuyan bir tiptim ben..
tek sosyalliğim annemleri ziyaret etmek arada alışveriş yapmaktı..
eşim işi gereği gezdirip tozduramıyordu beni,ona bile eyvallah diyordum,biz böyle gördük ne bileyim..

eşimizi hep listenin başına koyduk..koymaz olaydım

şimdide annemlerleyim..açıkçası onlar bana yetiyor..tabi 1-2 görüşebileceğim arkadaşım olsa iyi olurdu ama iyiyim böyle...zamanı gelince yeni biriyle gezer tozar zitires atarız ama şuanda dışarıya açılacak moralde değilim..huzuru annemlerin yanında buluyorum..

hadi sana kolay gelsin dikkat et ......
çok çok ta geçmiş olsun.....

evet öyle diyo benim kocamm
aman benimki ne sakarlık ne sakarlıkkk sormaaaa.....
nasıl bu yaşa geldm ben bu sakarlıkla.....

allahım yardımcın olsunn
sende arkadaşlar edin senin karakterindeki bi insanı havada kaparlar kuzumm
hayatını yaşa sende ,bu zamana kdar yaşayamadıklarını yaşa....
üzülme kaderinde bunu yaşamak varmış de geç...
gülşenin şarkısı varya "boş artık esaret parmağı"diyorr
sende boşalttın parmağını...
rahatla önüne bak,,,allah karşına daha iyilerini çıkaracak....
allah annenle babanla mutlu mutlu yaşa
ayy valla çok özledim seniiiiiii

dolunay gelmiş
pişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşt kız
ay ne çok özledim ben seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anacım dinlicem o şarkıyı merak ettim..şunada sibel candan mucizeler zor diyorları dinliyorum...

ayol kısmetli garıyımdır vessealamda bakalımm nasıl güvenecem bu adamlara...insanın bikere güvendiği dağlarına kar yağmışsa işi zor..

gülşen yeni biri şarkının adı.....
allahım kısmetini gönderdimi güvenirsin merak etme kuzumm....

bende çoook özledim erenayımm...

Allahımm tez vakitte senınde gobusunu doldursun..
Sağlıkla al kucağına bebışını inşallahhh...
Allahımmm benım hakkımıda erenaya ver
:13:

Son düzenleme:
bende çoook özledim erenayımm...

Allahımm tez vakitte senınde gobusunu doldursun..
Sağlıkla al kucağına bebışını inşallahhh...
Allahımmm benım hakkımıda erenaya ver
:13:

ayy canım benim yaaa
allahım hayallerini yaşamyı nasip etsin hepimize
amin kuzum aminn
bende yarın rahim filmi çekileceğimm
kısmet ..
doktorumm büyük ihtimalle hamiş kalırsın dediii
tahlillerimde güzel çıktı...
umut her zaman varrrrrr
ama allahım hayırlısını versin hakkımızda.....

gülşen yeni biri şarkının adı.....
allahım kısmetini gönderdimi güvenirsin merak etme kuzumm....

aslına bakarsan tekrar evlilik fikri bile canımı yakıyor ama bebeğim olması için tek yol bu..
bakalım kaçabildiğim yere kadar kaçıcam artık...:26: en iyisi evlatlık alayım benn...
çok seviyorum çocukları...bebeğimle neler yapacağım listesi bile var
ona kavuşunca hayatım anlam kazanacak..bende böyle manyağım iştee

[video=youtube;zwFbvo0G03g]http://www.youtube.com/watch?v=zwFbvo0G03g[/video]

anammm bu şarkı beni anlatıyoooo yaaa....

sağol erenayımmm...bak nasılda bana uygun şarkıyı buluyoo yaaa yirimm yirim seniii

sana bişey diyimmi aynı düşüncedeyimmm
bebeğimin çorap modelleri bile aklımda ...
allahım hayırlı insanları çıkarsın karşına hemen sende annelik hayallerine devam edersin....
aslına bakarsan korkmakta çok haklısın ben (allah korusun)eşimden ayrılsam odamdan çıkamam herhalde....
sen çok dirençli çok güçlüsünn...
allah bir daha kötü günler yaşatmasın...
gönlündekini sana hayırlı kılsın,hayırlısınada gönlünü razı etsinn....

[video=youtube;zwFbvo0G03g]http://www.youtube.com/watch?v=zwFbvo0G03g[/video]

anammm bu şarkı beni anlatıyoooo yaaa....

sağol erenayımmm...bak nasılda bana uygun şarkıyı buluyoo yaaa yirimm yirim seniii

biliyozda yazıyoz kuzummmmm

pınar 5 -6 aylık filan olmuştur herhalde...
başak ta 4 aylık hamiş olduuuu
eee geriye biz kaldık dolunayımm...
allahım bizede nasip eylesin ..
kız ben sana koca bulayımmı??
kızma tamammı??bende çöpçatanlık konusunda bi kötüyümki bir bilsen

canım ben her işe başlarken Allahımdan hayırlısını dilerim..bebek bile isterken..Allahım hayırlısıysa ver derdim..
ve her işte bir hayır olduğuna inananlardanım..boşanma aklımdan geçerdi tabi ama hep tırsardım..
ayy yok ben onsuz nefes bile alamam canım kocam derdim..asla bunu yapacak cesaretim yoktu..
Allahımda evliliğim süresince bebek nasip etmedi...ve boşanmayı ilk isteyen evi terkedip gidende eşimdi..
düşünüyorumda Allahımmm daha bana ne yapsın yani...baktıki benim bıoşayacağım yok bu adamı..ona verdi bu deli cesaretini...ilk zamanlarda alışana kadar zorlandım konuştum eşimle uzlaşalım bile dedim ama yanaşmadı..daha doğrusu kabul edemeyeceğim şartlar sundu...düşünmedim bile şartları..hayatımı karartacak şeylerdi çünkü...işimden çıkmamı ve onunla varoşlarda yaşamamı reva görüyordu...annemlerden deçok uzakta olacaktım ayrıca..seviyosam kabul edermişim..pehhh..

neyse tatlım..şuanda bu kararın nekadar doğru olduğunu görüyorum ve Allahım bana güç versin sonuna kadarda böyle düşüneceğim...ellerimle kararttığım bu hayatı neyseki boşanma denen o kurtarıcıyla tekrardan kuracağım..

ben evlenerek kötü bişey yapmadım..alnımın akıyla evlendim..ama yanlış bir seçim miş..
taaa ilk günlerde anlamıştım..ama artık ölene kadar bu adamla yaşayacağım diye sözüm vardı kendime..

ne zorum varsa yani...boşveriyorum Erenayım...Allah istedi oldu..Allah istedi bozuldu...bu işten en karlı ben çıkacağım...hayallerimi yaşama şansım olacak enazından...ama o kendi kendine bir yaşam kurdu...

bir daha karşısına dolunay gibi biri çıkar sanıyor..40 yıl beklerse belki çıkar
neyse tatlım benim çıkmam lazım yine şişirdim kafanızı,helal edin

ben Allahıma sığınıyorum...son zamanlarda öyle şeyler yaşıyorumki...sanırım bana güzel sürprizleri var..hissediyorum...bukadar üzüntünün üztüne bir güneş doğar artık...

kız dur önce bi boşanak:)bide eş adayının spermiyogram testinide göreyim ona göre düşünürük

iyi akşamlarr...SİZİ SEVİYORUM YAA ÇATLAK KARULARRR

kendi hayatına yapılabilecek en güzel yorumu yaptınn....
bize diyecek söz kalmadıı...

senin derdini paylaşmak benim için zevk,ne kafa şişirmesi......
bencede her gecenin sonu tertemiz mis gibi sabaha çıkıyor,senin gün doğumun yakındır inşallah...

yine söylüyorum çok güçlüsünn,kaybedenler üzülsün...

kız dur önce bi boşanak:)bide eş adayının spermiyogram testinide göreyim ona göre düşünürük

iyi akşamlarr...SİZİ SEVİYORUM YAA ÇATLAK KARULARRR

bencede nasıl ki ciğerfilmi istiyolar nikahtan önce artık spermiogram testi de istenmeli

bizde seni seviyoss dolunayyy

sen imzayı atınca haber et ,bulayım sana yeni biir koca.....

kankeytoooooooobistersen bu soruları soracağına git kardeloşun profiline bak buraya gelmediği zamanlarda ben hep başka topikte yakalaıyp haber aldım ondan. eeğr doğurmadıysa ordadırr..

dolunaymı gelmiş neeee kızzzzz hoş geldinn ana kucağınaa eski yuvanaaaaaa

gel yavrum gellllll bağrıma basim seniiiiiiiiiiiiiiii

bence artık doğurmuşturr
acep onun hamilelik takvimi bittimi kız???
evet dolunay burdaydı,accık dertleştik,,,
bakiim bakem

ayy evet yaaaaaa çaki yuvaya döndü dimiiiii:18::18:artık laf yetiştiriri durur bize

başakçım özel mesajımı okudunmu annem????
gebelik takvimi bitmiş kardeleninn...
nasılsınn kızzz??
kolum ağrıyo biliyonmu??
çok ta acıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…