kukiş ne kızzzzzzzzzzz
küçükken annem bize ona "cükko" demeyi öğretmiştiiiiii.
sonra büyüdükçe adı pamuk oldu, sonra kutu oldu devamlı değişiyoooo
e senin de kaynana gıcık galiba sevinçHeee heee alti aydan sonra gorurum seniiiiiiiii
Heeee heeee ne demezsinnnnnnn iki gundur disardan hazir geliyor en son ben yaptim
ayrıca bebeğim geçen gün bana ne güzel akılar verdin yaaaaaa
şakayla karışık laf sokma oyunu oyna diyeeeee. sende mi yapamıyodun bunuuuuu
ama gerçekten çok mantıklı bir davranış. sonre kendini yiyosun keşkem sööleseydim diyeee
ayrıca konu geçtikten sonra kapak lafı söölemediğime bin pişman olmak benim en çok yaptığım şey.
nefret ediyorum bu huyumdan. ortamdanken ayrıldıktan sonra bi işle uğraşırken
o kapak lafı söölediğimi hayal eder dururummmmm. buda beni iyice sinir ederrrrr.
buna bi çözüm bulsakkkkk
yoks BENDE Mİ dur bi dakka diyim topike geliyim kapak laf öğreniyim gidiyim sööliyim rahatlıyım. hemde kadının beklediğine değer yaniii
çok güzel sözdür ben de severim çok doğru yerde kullanmışsınHER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR AMMA ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE ne güzel söylemiş hazreti mevlana.. bu felsefeyi çok uyguladım birde zaten SENİN ANLATTIĞIN ANCAK KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...biz hep ayıp diye çoğu zaman sustuk ama onlarda ne değerde olduklarını gösterdiler kuzum....
ay canım dikkat et geçmiş olsun..allah korusun banyoda düşmekten çok korkarım ben allah korumuş gene bir yerini de kırabilirdin
off doğru söylüyosun canım yaaaa... paraladım kendimi ama hep terslikler de beni buldu, bi halta yaramadı hala çok iş var :26:
haftaya randevum var bebişimlee belli olcak inşallahhh.
aslında 12. haftada doktor kız olabilir dedi ama. kesin söylemiyorum dedi.
canım ben gene eskisi gibi değilim..biraz söylüyorum şakayla karışık..
eskiden hele hiç ağzımı açamazdım k.valideme
hep "aman ben söylemeyim tatsızlık olmasın" modundaydım..
şimdi böyle tatlılıkla şakayla söylüyorum hemen anında..
yani sana verdiğim tavsiyeleri kendime de uygulamaya çalışıyorum..
sahiden çok işe yarıyor görüyorum..
benim derdim hala böyle şaka yaparlar ya pat diye söylerler tam kapak olur
o lafları o an söylemeyi beceremiyorum.. hep senin gibi sonradan aklıma geliyor..
ama gittikçe düzeliyor insan.. bir de 1-2 kez yapınca cesaretin artıyor
ohhh beee ne güzelmiş ne rahatladım iyikide söyledim diyosun ve
içinde biriktirmediğin için kin düşmanlık ta olmuyor, için temiz kalıyor
bir bakıma karakter ve ruhumuz için de iyi bir yöntem aslında..
sen de kapak lafları beceremesen de, benim gibi o anda tatlılıkla gülerek söylemeyi uygula..
hiç söylemeyip susmaktan emin ol bin kat daha iyiymiş.. ben bunu evliliğimin 5. yılında keşfettim
yavrilerrr napıonuzzz başakkkk kızzz kaç gündür gelemedim özledin dimi annem
ayy canım benim yaaa.. kız sizin banyo tırtıklı yüzey miallahtan bir yerimi vurmadımmm
çok korkarım bir yerim kırılıcak diye allah korudu
soyuldu kollarım bacaklarım hepp
yarın rahim filmim var
doktor bu kadını kim sürükledi demez inşallahh
kıpkırmızı kollarımm
ama hakettim kurumadan gezindim banyonun içinde ne zorum vardı bilmem
benimde hiç belli değildi ama 10 günden beri birden çıktı göbüşümmm. herkes anlıyo artık hamile olduğumu
geçmş olsn cnm benm bol bol su iççç tüfekhaneye çıkkkızlar sabah kalktım idrar yollarımı üşütmüşüm
çoookk ağrım vardı sabah bu saate kadar çorap giydim, sıcak çay içiyorum, işleri yapamıyorum ağrıdan..
biraz hafifledi şimdi bakalım biraz daha bekleyeyim de kalkarım mecbur yapmak zorundayım..
kızzzz dimi haklısın ya bunu bende düşündümmmm
ya ben de çok istiyordum özellikle son 2-3 yıldır hayalimdi ama beceremedim ayol:26:
alışmışım günlük işlerimi akşam gelince alelecele yapmaya..
temizliği de pazar günü eşimle beraber gene çabucak yapıp bitirmeye..
şimdi sanki çoooookkk vaktim varmış gibi geliyor, sonra bi bakıyorum akşam olmuş hiç birşey yapılmamış
ben çalışırken daha hamarattım galiba:44:
kanka geçmş olsun koca toto olmak kötü bişi işte dğüşnce feci oluyooooooçok iş yaptın bu aralar normaldir
dikkat et kendine sessa,kaş yapayım derken göz çıkarma en fazla bi kadın çağırırsın olur biter...
bende banyomu temizlerken düştümm kollarım soyuldu bacağım morardı ve çok acıyorrr...
alllahım ne kadar sakarım... mahvoldum heryerim yara oldu offf
abovvvvvvvvvv bide dayak yidiklistede isim yokken yazmanın yasak oluğunu bilmiyordum
baştan söyleseydiniz gelmezdik
şaka bi yana başakcım ben ilk geldiğimde kendimi tanıtmıştım, sonrasında da
kendimden zırtp pırt bahsettim zaten sen yazmadın ki bebeğim sen madem yazsaydın ya
demekki, daha erken ben acele ediyorum. ben zati 2. aydan sonra çıkıcak sanıyodum başlardaaman yağlanmayı unutmaaa
yeşilcim hamilelerin yazın sıcaklığı normal insanlara göre 10-12 derece daha yüksek hissettiklerini okumuştumevet bende çok istiyordum şimdi aynanın karşısına geçip karnıma bakıyorum durmadan çok hoşuma gidiyor böle top gibi bişiama çok tatlı :) tamam canım gelirse çıkarsın istanbul serinmiş canımyine annemler orda hava serin diyordu buralar yanıyor yanıyor kaçgündür klimalı odada yatıyoruz çok terliyorum ben yaaa hiç böle terlediğimi bilmem hamilelikten heralde sizdede öyle oluyormu?
kapıya tutunayım dedim,o sırada düşünce kollarım kapı pervazlarına sürttüüüüüüü....ayy canım benim yaaa.. kız sizin banyo tırtıklı yüzey minasıl oldu da soyuldu derilerin offff çok canın yanmıştır..
geçmş olsn cnm benm bol bol su iççç tüfekhaneye çıkk
iltihap çok kötü bişi çok korkuyom ben:18::18:
işten gelip fırt fırt iş yapmak daha güzel ve verimli gibiii.
evde olunca tembelmi oluyo insan ne:44::44:
bi şeyi daha farkettim seninle düşüncelerimiz ne çok benziyo evlensemiydik acaba seninle:127::127::127:
kanka geçmş olsun koca toto olmak kötü bişi işte dğüşnce feci oluyoooooodikkat et hamiş kalsan napcan sakarrrrr
abovvvvvvvvvv bide dayak yidikbis öyle kimseyi habersiz izinsizzz listeye eklemiyos ayıppp
kıslar kocam geldi benm çıkmam gerek sohbet etmeyi çok isterdim.
normalde bu saatte gelmez benmki ama evden ayrılamıyo bırakmıyo peşimiçok seviyo beni galibaaaaaaaaaa
geçmş olsn cnm benm bol bol su iççç tüfekhaneye çıkk
iltihap çok kötü bişi çok korkuyom ben:18::18:
işten gelip fırt fırt iş yapmak daha güzel ve verimli gibiii.
evde olunca tembelmi oluyo insan ne:44::44:
bi şeyi daha farkettim seninle düşüncelerimiz ne çok benziyo evlensemiydik acaba seninle:127::127::127:
kanka geçmş olsun koca toto olmak kötü bişi işte dğüşnce feci oluyoooooodikkat et hamiş kalsan napcan sakarrrrr
abovvvvvvvvvv bide dayak yidikbis öyle kimseyi habersiz izinsizzz listeye eklemiyos ayıppp
kıslar kocam geldi benm çıkmam gerek sohbet etmeyi çok isterdim.
normalde bu saatte gelmez benmki ama evden ayrılamıyo bırakmıyo peşimiçok seviyo beni galibaaaaaaaaaa
canım tek çözüm anında iğneleyici laf sölemekben artık öle yapıorum görümc ene zamanki bi laf edio aynısını geri iade alıo mesela dünnnn görümce hanımmm komşudayızzz çaa gittik oda beni mbilmedim biişiyi önüme sürdü kadında görümcemde pipiriklik var die elini sürmek istemedi bu ne abla dedim ilk defa gördüm hiç yapmadı tuttturamam felan dedim nese attım elimi yoğurdum elde sıkmaya geldi yavaş yavaş yapıom ilkkez yapıom dedim ben nese görümc eorda oturmuş sürekli yenge şöle yap böle yap iki elinle yapsana kalktım ver sen çocuğu bana al yap çok biliosun nie oturuosun dedim şok oldu komşu tebessüm etti bi sen hakkıdnan gelion dedi ukala densiz saygısızzz iştee ama haddini bilecekkk
voooovvvvbir yandan dantel örüyomm
bir yandan laf yetiştiriyomm
bir yandan tv izliyomm
bir yandan meyve yiyom
pek hamaratım....
he unutmadan arada bir de düşüyom...
evet canım Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda geçircez hamileliğioyyyyyy çokmu tatlı bişi yaaaaaaaaaevet cnm hamişlikte daha fazla terliyomş insan. normalsin yaniiiii.bu arada istanbul püfür püfür çok şükürrrrrrrrrrrr
dolunayım canım benim hakkında en iyisi en güzeli olsun inşallahhherenayım başağım kardelenim yeşilim veeeee tabiki canyoldaşım moodummm...sizleri çok özledim ben..
bu aralar buraya uğrayamazsam bana darılmayın olurmu?
menepozlu karılar gibiyim bir anım bir anıma uymuyor..
bişeyler okuyarak kafamı dağıtıyorum...sürekli kendi hayatımdan bahsederek sizide sıkmak istemiyorum..hem banada iyi gelmiyor..
tabiki size son dakika gelişmelerini aktarırım ama eskisi gibi aranızda olmayabilirim..
hepinizi çok seviyorum ben..hakkınızı helal edin..
çok güzellll canım adıbu arada dün eşimle karar verdik bebişimin çağlar...
evet canım aynen öyle valla şimdi yağmur yağıyor burda ama ben su gibi terliyorum
yeşilcim hamilelerin yazın sıcaklığı normal insanlara göre 10-12 derece daha yüksek hissettiklerini okumuştum
yani 30 derece havada siz 40 derece gibi hissediyorsunuz canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?