gemıse bakmadım canım ya cok uzundu gozum yemedı
özeti böyle canımm
tamam edepli fırlama olsunŞEY ŞEY BİRAS DA ŞEY OLSUN SESSACIMMM EDEPLİ OLSUNNNNN
HEM FIRLAMA OLSUN HEMDE LAF DİNLESİNNNNNNN
NE BİLİM KIS
BİLMİYODUMKİ.
AYNEN KANKACIM BİZİM Bİ KOMŞUNUN BEBEĞİ VARDI BİZ ONA TOSUNCUK DEĞİL DANACIK DERDİKKK
TOMBALACIK BİŞİDİ. KOCAMAN TOTOSU VARDI. YENİ YÜRÜMEYE BAŞLADIĞI SIRALARDA DOĞAL OLARAK ZIRT ZIRT DÜŞERDİ
AMA HİÇ HİSSETMEDEN GERİ KALKAR KURMALI BEBEK GİBİ YOLUNA DEVAM EDERDİ. ACIMIYODUKİ TOTOSU
AAAAAAAAAAA BEN DAHA ÖNCE ERENAYA TEKLİFMİ ETMİŞİMMMMM
HİÇ HATIRLAMIYORUMMM
HEM SEN NERDEN BİLİYOSUNNNNN
canım üzülme ıns rabbım bu ay sesımizi duyar bizde ıns hayrısıyla bızde gebe kalacaz bende dok gıderken cok gergın oluyorum
offf çok zor yaaa
bide ayda 1 kere gitsek bişey değil ama bu sferki 3. olcak bıkıyo insan
ama bebeğim gelecekse sonunda herşeye değer...
ben de salı gunu gıdecem yumoslarıma bakacak cok heycanlı hatta cok mutluyum ılk defa basladım tedavıye bıde gelısmemısse yumoslar bıda gıtmek ıstermıyım bılmıyorum hevesım kursagımda kalmaz ıns
hemen moraliini bozma bu ay gelişmez bi daha ki ay kendiliğinden gelişir....
oofff ne zor dimi hep bi merak hep bi endişe hep umut hep hayalkırıklığı...
en zoruda hayal kırıklıkları canım ya mesela suan cok umutluyum bıdakı ay bı bakacak kırmızı kartı yemısım sonra toplan toplana bılırsen esım bısey dese hemen yanlıs anlıyorum yada baskası
evet güzelim ama sorun sadeece hamiş olmak değilkiii
hamiş oluncada doğurabilmek sorunn...
bak ben ilk hamileliğimde kendiliğimden hamile kaldımm ama sonu gelemedi maleseff
o yüzden kırmızı kart en küçükk hayalkırıklığı....
canım benim ne güzel zorda kalmış hayvanlara ben de yardım ederim elimden geldiğincecanım bahar temizligimi yaptım 1 haftadır giremedim ellerim parmaklarım maffoldu inan klevyeyi bile ugraştım yazamadın yenei yeni ellerim düzeliyoeşim serçe yavrusu bulmuş ona annelik yapıyorum ne yapayım benim paşayla köpükle anlaşamıyor minnacık şeydem köpükte paşada korkuyo hallerini bir görsen gülmekten yerlere yatarsın minikligine bakmafdan gagalıyo biizmkileri paşayla köpükte çok kıskanıyolar hayırlısıyla bir iyileşsede uçabilse dogaya salıcem serçe yavrusunu
hmmmm:44: ama gene de benimkinden iyidir.. ben hiç öyle birşey görmedim k.valideden.. gene seninki insaflı çıktı birazyorumsuz yanında annemde gelecek
kuşunuz mu kaçtı belinayım.kızlar esım delı gıbı bı kusun pesınde karsı bınaya yan daıreye yan bınaya obur bınbaya kuş nereye esım oraya mah ayagı kaldırdı
sessa sen doktora gidiyormusun???
hiç gebeliğin varmı???
listede yoksunya bakıp öğrenemedim....
canım benim ne güzel zorda kalmış hayvanlara ben de yardım ederim elimden geldiğince
yardım edenlere de saygım sevgim sonsuzdur
hmmmm:44: ama gene de benimkinden iyidir.. ben hiç öyle birşey görmedim k.valideden.. gene seninki insaflı çıktı biraz
kuşunuz mu kaçtı belinayım.
kız sen neden geçmişi hiç okumuyosun?
bak kıyafet diye akıl danıştın akıl verdik..
dişini sorduk, kuşunu(diğer kuş) sorduk hiç birine yanıt gelmedi
ahh canım ıns bıda oyle bırseyle karsılasmazsın gecende bızım yıgenı kaybettık kazadan 2 yasında annesı sımdı tekrar cocuk yapmaya korkuyo bıda basına gelecek dıye
amin canıminşallah kimse karşılaştırmasın,,,
kimsey evlat acısıyla sınamasın ya rabbimm....
allah sabır versin...
yok canım benim:26: biz pekçok sorun (iş, askerlik, maddi sorunlar)yüzünden 5 yıl korunduk..
2 yıldır da deniyoruz ama olmuyor..
bir sorunumuz da yok herşeyimiz normal anlamadım gitti canım:44:
acaba biz bu işi yanlış mı yapıyoruz
vay ekibe bak beeeeeeeeeeee
sessa cım seni her daim yakalayamıyommm accık dur da sohbet edekkkkk.
börülce köyden gelmiş, kocam didi ki "aşkım ablamın yanına indinmi gel beraber inelim " didi.
ben birden parlıycaktımki sessa yı hatırladım...... dur başak dedim içim dennnnnn
"tamam aşşşkımm" dedimmm.(sanki hacdan geldiiii hediyemizide alsaydık bariiii. alt üstü 1haftalık köy gezmesi yaptı..ki giderken bi Allahaısmarladık bile demedi)
ben mutfaktayken baktımki kociş "aşkım ben gidiyommmm geliyonmu" dedii
ben bir melek edasıyla "aşkım ben bi namaz kılıyım sonra inerim:93: " dedim. bari kocanın kalbini kırmıyak bööle şeyler içinnnn
ben o börülceye daha çokkkkkk "anında sööle rahatla "oyunu oynuycammmmmmm
tamam ben şimdi namaz kılıp geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?