akıllı kankamm öğrendin taktiği...
indinmi???? incenmi??
vay ekibe bak beeeeeeeeeeee
sessa cım seni her daim yakalayamıyommm accık dur da sohbet edekkkkk.
börülce köyden gelmiş, kocam didi ki "aşkım ablamın yanına indinmi gel beraber inelim " didi.
ben birden parlıycaktımki sessa yı hatırladım...... dur başak dedim içim dennnnnn
"tamam aşşşkımm" dedimmm.(sanki hacdan geldiiii hediyemizide alsaydık bariiii. alt üstü 1haftalık köy gezmesi yaptı..ki giderken bi Allahaısmarladık bile demedi)
ben mutfaktayken baktımki kociş "aşkım ben gidiyommmm geliyonmu" dedii
ben bir melek edasıyla "aşkım ben bi namaz kılıyım sonra inerim:93: " dedim. bari kocanın kalbini kırmıyak bööle şeyler içinnnn
ben o börülceye daha çokkkkkk "anında sööle rahatla "oyunu oynuycammmmmmm
tamam ben şimdi namaz kılıp geliyom
hayır inmiycem namaz kılıp sohbete gelcemmmmmm.
,sonra inerim didim yaaa kocayaaaa
sonra yanii sonraaa belki yarın belki yarından da yarınnnnnn
oh iyi olmuş canım anlasın azıcıkkuzu bugunun gecmısını okumadım kıyafetlerın yorumunu yapmıstım hatta ne yaptım onuda yazayımgorumcem karsılastık msj gormemıs gıbı yaptım lafı gecmedı eve gelıncede msj attım aa yenı gordum dedım yanı kaynadı anlamıslardır artık
canım çok yanlış yapıyorsun gebelik öncesi dişlerini yaptır bak iltahaplar allah korusun düşüğe bile neden olabiliyorsessa dişimi sormusun cok kotusızlıyo ne yapacm tedavıde olamıyorum
canım zaten ben baştan sonra bütün tahlillerimi baştan yaptırıcam..bilmem şüphen mi var
ne yaptığınızı bilmiyormusunuz??
peki doktor ne diyo 2 sene olduysa artık tedaviye başlarlar,,
bak benimde problemim yk(adet düz.başka) ama olmuyor
üstelik bir tane bebeğim erken doğumla öldü....yani doğal gebelik var,,,
bilmem şüphen mi var
ne yaptığınızı bilmiyormusunuz??
peki doktor ne diyo 2 sene olduysa artık tedaviye başlarlar,,
bak benimde problemim yk(adet düz.başka) ama olmuyor
üstelik bir tane bebeğim erken doğumla öldü....yani doğal gebelik var,,,
oh iyi olmuş canım anlasın azıcıkhep böyle bi bahane bul bakalım belki vazgeçer sonunda:44:
canım çok yanlış yapıyorsun gebelik öncesi dişlerini yaptır bak iltahaplar allah korusun düşüğe bile neden olabiliyor
ya hamileysem diye korkuyorsan da madem
adet döneminde git.. yumurtlayana kadar 14 gün süren var önünde.. o arada hallet canım dişini ihmal etme sakın
canım zaten ben baştan sonra bütün tahlillerimi baştan yaptırıcam..
2 yıl önce bakıldı herşey normal denildi benim de eşimin de:44:
ama bana hiç normal gelmiyor bu iş
oh iyi olmuş canım anlasın azıcıkhep böyle bi bahane bul bakalım belki vazgeçer sonunda:44:
canım çok yanlış yapıyorsun gebelik öncesi dişlerini yaptır bak iltahaplar allah korusun düşüğe bile neden olabiliyor
ya hamileysem diye korkuyorsan da madem
adet döneminde git.. yumurtlayana kadar 14 gün süren var önünde.. o arada hallet canım dişini ihmal etme sakın
canım zaten ben baştan sonra bütün tahlillerimi baştan yaptırıcam..
2 yıl önce bakıldı herşey normal denildi benim de eşimin de:44:
ama bana hiç normal gelmiyor bu iş
yarım kaldı yazdıklarım.. evet senin durumunu okumuştum canım daha önce..
allah yardımcın olsun baya da büyükmüş bebeğin doğum gibi düşmüş dimi ne zordur canım..
doğal gebe kalabiliyorsan demek ki şansın yüksek aslında..
nasıl sonra 7 yıldır tutmadı di mi ?
senin durumun da çok garip:26:
canım yenı curudu yenı cıktı 20 lık dişim adet ıken kadın doguma gıdıyoyum o bıttı hemen dıse gıttım dok tedavıye baslamıssın yapamam dedı ne yapacm bılmıoyrum bı yer varmıs oraya gıt celık yelek gıy dedı
az daha sabret ,,dayanılabilecek gibiyse....
yada hamiş olursan ooooo 9 ay bekle...
gitmiş ya bu sessaaaaaaaa
niye beni mi sevmiyo acabaaaa:44:
aman beni sevmeyen biri için ağlamam
ama gitmeyeydi ayydiiii
kocası kızıyo galiba kk da yazışmasına
bugün nazo niye gelmedi yaa kocasnın izin günü de diil kiiii haberi olan varmııı
gitmiş ya bu sessaaaaaaaa
niye beni mi sevmiyo acabaaaa:44:
aman beni sevmeyen biri için ağlamam
ama gitmeyeydi ayydiiii
kocası kızıyo galiba kk da yazışmasına
bugün nazo niye gelmedi yaa kocasnın izin günü de diil kiiii haberi olan varmııı
belinayımm hayatım sen tüp bebişmi yaptırcannnnnnn
bence de koca toto nazoo hergün dışarda yiyoooo maaşallahh sankim anasının evinde de hergün dışardaydııııı şımardı iyiceeeeyıgenlerı varsa gec gelır heralde yada kocısı ıle yemege gıtmıstr
cır cır böceeeeee
ne çok çenen var kız seninn
fatmagülü izliyodurr
ne saçma ilk bölümü komple verdiler yani..
yok kuzum bugun bi estı benımkıler bızımde dava var kazanırsak babacım ıyı para alacak bende dedım ozman cocugum olmasa beklemem tüp bebek yapın dedım
bence de koca toto nazoo hergün dışarda yiyoooo maaşallahh sankim anasının evinde de hergün dışardaydııııı şımardı iyiceeee
Allah tan çenemi duymuyon sadece çenemi okuyonn.
fatmagülüde izlese gelirdiiiiiiiii nazoo topike saygılı biri banyoda yapsa pcnin karşsında yapacak yakında
yok annem daha erken diilmi kuzum hele bi tedavilerini ol bakalım doktorun ne dicek.
çok istiyosun bebeği biliyorum dayanamıyopsunnnn.
ama zamanı gelmediyse tüp bebişte çare diilllllll.
bekli biras sabırsızlık gösterme annem.
yok ben sabredemiyom ddiyosan evini biliyom gelir seni döverimmmmmmmm
bence de koca toto nazoo hergün dışarda yiyoooo maaşallahh sankim anasının evinde de hergün dışardaydııııı şımardı iyiceeee
Allah tan çenemi duymuyon sadece çenemi okuyonn.
fatmagülüde izlese gelirdiiiiiiiii nazoo topike saygılı biri banyoda yapsa pcnin karşsında yapacak yakında
yok annem daha erken diilmi kuzum hele bi tedavilerini ol bakalım doktorun ne dicek.
çok istiyosun bebeği biliyorum dayanamıyopsunnnn.
ama zamanı gelmediyse tüp bebişte çare diilllllll.
bekli biras sabırsızlık gösterme annem.
yok ben sabredemiyom ddiyosan evini biliyom gelir seni döverimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?