Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohhhh karacalım sayfalar arasında bulcam diye gözüm pörtledi

sonunda buldm taa nisan ayında yazmşm bunu. Kızlar taktik istemşti de benden

niko seninde az kaldı tatlım çok yorma kendini

evet canım yaa bi ağrı girdi dün tam mutfağa su almaya gidiyodum ayakta kaldım yürüyemedim ağrıdan yok kendimi yormuyorum bu arada 4039 sayfadaki senin hakkında yaptığım analizi nasıl buldun doğrumu?

gecmıs olsun tatlım hamıs olsamda benımde sancım olsa

bende evı topladım mutfaga grmeden bı sıze bakayım dedım

inş canım ALLAH büyüktür bütün isteyenlere versin.

canım görsen kıyamazsın daha göbeginde kafasınıda tüyü çıkmamış allah ne verdiyse besliyorum sabah 7 kalktım mamasını yaptım yedirdim hayde yattım ama uyuyamadım öle uçuyo ötüyo biraz kucagıma aldım öptüm annesi sanıcan elime alınca uyudu kıyamadımuyanana kadar bekledim durdum rabbim dedim sen ne güzellikler yaratıyosun1.5 saatte doyuruyorum dahada erkende olabiliyor ötünce anblıyorumki acıkmış bebekler nasıl meme diye agşıyor emince susuyo allahım bunlarda ötüyo karnnını doyurunca ötmeelreri bitiyo işallah biraz daha büyüsün adam gibi uçmaya başlasın dogaya salıcam eşim ilk getirdiginde çok agladım doyuruken ah dedim anacın ne yapmıştır aramıştır kesin neticede hayvanda olsa bilr degilmi hem yedirdim hem agladım dedim benim bebeklrim öldü senin anne yok ben bebeksiz sen annesiz ben sana anne oluurm dedim ama işin kötüsü çok laıştım bıcırıga nasıl ayrılırım bilemicemeşime dedim ben evde yokken uçur

kız beydaglı benimi kıskandın kız temizlige benim çıkmam lazım gene acıktı ötüyo gidiyimde doyuruyum sıpamı bu arada çok mutluyum ablam 8.30 yola çıktı memleketten buruya geliyo yaşasın anneme gidicem kalmaya giremem bu aralar haberiniz olsun hepinize hayırlı cumalar diliyourm bebeler k.i.b

ben de arada deliririm arada salaklığım tutar kör topal idare ederim işte

teşekkür ederim cnm

ben de bi özet geçeyim

27 yaşımdayım 7,5 yıllık evliyim

6 yaşında bi oğlum ve 16 aylık bi kızım var

istanbuldan katılıyorum

pek boş vaktim olmuyo ama
arada bir uğrarım matrak bi yere benziyo

Son düzenleme:

teş ederim canım görmedende bu kadar biliyosun vala bide görsen nasıl olur bilmiorum ama bu ara çok duygusalım hamileliktenmidir bilmiyorum normalde üzülüp takmıycam şeyleri bile takıp ağlıyorum

teş ederim canım görmedende bu kadar biliyosun vala bide görsen nasıl olur bilmiorum ama bu ara çok duygusalım hamileliktenmidir bilmiyorum normalde üzülüp takmıycam şeyleri bile takıp ağlıyorum

tabi canım hamilelikten bende duygusalım eşim bişi diyo hemen ağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…