Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nikocum bi yorumda bana yapsan mesela bebeğim ne zaman gelecek falan kızmı erkekmi olacak :26::26::26::26::26::26:

sağol canım iyiyim temizlik yapıyodum yeğen gidince azıcık bakayımda devam edeyim dedim geçmişe bakıyodum dün pek bakamadımda
sen nasılsın

iyiyim canım sağol bende temizliği daha bitiremedim ama az kaldı hafta sonu biter galiba dün akşam kaynanama gittim bu akşam kınaya yarın akşamda düğüne gidecem gezmeden fırsat bulmuyorumki iş yapayım

günaydın kızlar....beni hatırlayan el kaldırsın...parmak kaldırmayın oyarımmm hee

canım sen unutulacak kadınmısın daha 3 gün önce profilinden bakmıştım en son 1 ay önce girmişin son yazdıklarına bakmıştım

canım benim birazcıkda olsa iyi olmana sevindim inşallah daha iyi olacaksın ve istediğin hakettiğin güzel hayatı yaşayacaksın

oh gez toz iş dediğin her zaman yapılır

evet nikocum normal doğum yapmış kardeloş

ayyyyy çokkk sevindimmm inş bende normal doğum yaparım.

nikocum bi yorumda bana yapsan mesela bebeğim ne zaman gelecek falan kızmı erkekmi olacak :26::26::26::26::26::26:

sende farklı bişiy var çözemediğim bebeğin olmuyo diye hayatı kendine zindan etmişin herşeyden çok çabuk sıkılıyo ve çok çabuk bunalıyosun. sevmediğin birini sevmezsin insanlarlar fazla laobali olmayı sevmiyosun.etrafında saygı duyulan birisin her zaman oturaklı ve ağırsın bi konuda yorum yaptığın zamanda sözün geçer diye tahminlerde bulundum. bilmem doğru bulundummu. bebeğe gelince ne zaman kafan rahatlarsa işte o zaman kızın olacak....

kızlar bu ne sıcak yaa icim yanıyo resmen

nazo sen bu sene amasrya gidecenmi

evet canım ramazanda eşim 1 aylık izine ayrılıyor memlekete gidicez en az 3..4 kez gideriz zaten bizim köye çok uzak değil sabah gidip akşama döneriz sende gidicenmi

bende isterim benle ilgili düşüncelerini merak ettim

sağol canım vakit ayırıp ilgilendiğin için genel anlamda doğru tahminde bulunmuşsun sadece bebek için hayatı kendime zindan etmiyorum ama olmasınıda çok istiyorum o ayrı ha bide bugüne kadar bana fal bakan yada yorum yapan erkes oğlum olacağını söyledi ilk defa sen kızın olacak dedin ve beni çok mutlu ettin gerçi kız erkek farketmez yeterrki sağlıklı akıllı hayırlı olsun veee ikizlerim olsun bir kız bir erkek ben böyle istiyorum aslında

inşallah sende normal yolla bi avazda kurtulursun canım

canım bende kıymet bilmeyene eşyamı vermeyi sevmem ama kıymet bilen olursa ve verdiğim gibi geri alırsam her eşyamı verebilirim
bende 17 yaşlarındayken komşunun kızı vardı bir kez benim streç pantolonumu istedi ve adetliydi bende dedimki ben adetliyken pantolon giymiyorum veremem dedim
çünkü aldığını gezmeye giderken giyip gelince çıkarmazdı hatta yatarken gündüz gezdiği kıyafetle yatardı
hatta köyde bahçeyede giderdi önemsemezdi kendi kıyafatine önemsemediği gibi aldığınıda önemsemezdi ve bir daha benden kıyafetimi isteyemedi
sende bi şekilde rahatsızlığını bildir bahaneler bildir bir süre sonra umarım anlar

bende isterim benle ilgili düşüncelerini merak ettim

nazocum aslında aklıma hiç bişi gelmiyo ama geleleri yazayım sen çok temiz saf bi kalbin var. kim sana kötülük bile yapsa onu seviyosun yani insanları hiç kıramıyosun.ama bazen insanlara çok geğer vermekten sen üzülüyosun çünkü haketmediğin şeyler yaşıyosun. eşin tarafından çok seviliyosun. aslında ben analiz yaptığım insanın yüzünü gördüğüm zaman yorum yapabiliyorum seninki tuttumu bilmem:44:

aslında doğrusunu söylemek gerekirse ilk aklıma gelen bi kız bi oğlandı senin galiba tüp bebek tutacak ve ikiz olacak oda bi kız bi oğlan olacak.

yok nazo anlmazlar ya sımdı aklıma geldı bıde abıye cantamı 2 sene once almıstı yok daha gelmedı ya ne yapacaksam kırmak ıstemıyorum ya bı de hersey karsılıklı ben bırsey almıyom sızde ıstemeyın demı yanı

bayram da gıdecez bızde 3 .falan kalacaz denize gırmesem catları

başakkkk karısııııı aklımaaa ne geldiiiii sen geçen gün hastaneye gidecektin cinsiyet öğrenmeye ne oldu öğrenemedinmi daha?

aaaaaaaa tesadüfe bakkkkkkk

insan bari söylemezz görmedim diyeeee

sms buda güzel hissetmişsin bence:13:

yalanmı söyliyim ben doğruyu söylemeyi tercih ederim

ayyyyyy ben tlf konşmasına dalmşım.

eroş niye habersiz çıktıysa

oda habersiz çıkmazdı ama elektrkler falanmı kesildiki

aynı bizde yemek yer hemen geliriz sanki acelemiz neyse öyle diyincede evde olmak daha güzelmiş herkes evine uğramazmış o da eve gelmek için can atıyomuş

ağzından bal damlıyo nikocum çok sağol Allah duysun sesimizi bebeklerimizi kucaklarımıza alalım

tekrardan hoşgeldin aramıza

ananız geri geldi ....çekil başak kenara sıkışayım

hoşgeldin canım nerelerdesin sen
ne güzel topik eskisi gibi bir arada

kızlar kardelen iki gün önce doğurmuş kendiside bebeğide iyiymiş çok şükür

maşallah ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bir evlat olsun

3.istemiyon heralde daha çok küçükler

valla başkalarını düşünmekten bazen kendimi ikinci plana atıyorum bazen kendimi düşünecem sadece diyorum eşimde biz ikimizde aynıyız değişemeyiz diyor
yani bukadar cuk oturur söylediklerin
anca resmimi görmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…