vay bi sürüde karı varmışşşşşşkızlar bende tam sohbete gelmştimkiiiiii zırrrrrrrrrrrrrrrrrrr telefonum çaldıııııııı
(tabii zırrrrrrrrrr diye çalmadı. o lafın gelişiiii. telefonum gayet modern çaldı)
bi akrabanın düğününe gitcektik, şimdi haber geldi çıkıyomuşuzz. keşkem gitmesek diye dua ediyodum ama neyse kısmet.
sevinç sana ben küsüm seninle konşmadım şu an, şu an sana bişi demedimmm
sende bana küssün ama dır dır konuşuyon. ben sana hiç bişi demedimmmm
beydağlı belinay ve diğer yeni hatunlarrrrraaaşama görüşürükkkkk
Ayyy ben isterim canimmm ben cayida kaaveyide cook severimmmm
Bise kaybetmis degilsin geregi yok torpilci kariii o
Insallah kocaman olmustur yumosun gelsin bebisin disinide ihmal etme daha beter olur sonradişim geceloerı uyutmuyo evet salı gunu allah ızın verırse yumoslarıma bakacak orda soracam dişi ne yapayım diye:26::26:
walla sewinc şu anda yanıyoruz am 2 gündür mesela dün gece çok güzeldi birde yağmur yağdı hemde gökgürültülü ama bence bundan sonra daha da sıcak olur ramazanda ne yapıcaz bakalım..senin randewun temmuzda değilmiydi..
vay bi sürüde karı varmışşşşşşkızlar bende tam sohbete gelmştimkiiiiii zırrrrrrrrrrrrrrrrrrr telefonum çaldıııııııı
(tabii zırrrrrrrrrr diye çalmadı. o lafın gelişiiii. telefonum gayet modern çaldı)
bi akrabanın düğününe gitcektik, şimdi haber geldi çıkıyomuşuzz. keşkem gitmesek diye dua ediyodum ama neyse kısmet.
sevinç sana ben küsüm seninle konşmadım şu an, şu an sana bişi demedimmm
sende bana küssün ama dır dır konuşuyon. ben sana hiç bişi demedimmmm
beydağlı belinay ve diğer yeni hatunlarrrrraaaşama görüşürükkkkk
tabi baş ağrısıda yapar e ne olcak ne zamana kadar çekecen böyle..
Insallah kocaman olmustur yumosun gelsin bebisin disinide ihmal etme daha beter olur sonra
Abooooooooo yandik deseneeee canim temmuzdaki hematoloji bu ebru tarim ile olan randevum
reglım bittiginde hemen gittim tabı ilski olmustu dok yapamam dedi bekle bi ay dedi hamişşende bi ye varmıs oraya git dedi
Insallah kocaman olmustur yumosun gelsin bebisin disinide ihmal etme daha beter olur sonra
Abooooooooo yandik deseneeee canim temmuzdaki hematoloji bu ebru tarim ile olan randevum
walla yandınki ne yandın adananın yazı hiç çekilmiyor yaa.. git bakalım kuzum çok övüyolar bu kadını sana ne dicek bakalım banada yazarsın burdan:))
ayy inş kuzum büyümüşse bile ıgne yapıyolar mı ay nedense ben bu ıgden cok korkuyom:18:
ayy ALLAH yardımcın olsun canım:)) temizliğin bittimi hoş bu durumda nasıl temizlik yapacaksınki..
ayy inş kuzum büyümüşse bile ıgne yapıyolar mı ay nedense ben bu ıgden cok korkuyom:18:
Hee gidek bakalim ne dicek yazarim tabiiii ayyyy yagmur basladi yasasinnnnnn
bu arada TKB acilimini yapiyorum torpilci kari basakbak ne guzel uydu ben zati kusum beydagli sole o kariyaaaaa
başlamadım canımkaynana ıle annem gelecek yoklar ortada zatı halılarım yıkamaya verecm bı camım bide gnullerı olursa duvarlarm sılıneck gırıgımde sılmedık annem de kızıp duruyo kaynan gerek yok dedı fazla ısım yok yanı benım
Canim igneden kimse benim kadar korkamazzz ama hic korkulacak degil bildigin igne degil zatiiiii icu minicik insilun ignesi gibi
oh ne güzel ya inşaallah burda da yağar zaten ben ne zaman temizlik yapsam yağmur yağıyor dün bütün camlarımı geri batırdı yağmur yaa( tüh bilseydim listeye bunuda eklerdim kız..boşver küsme ya sen haklısın da kuzum büyüklük sende kalsın boşver sen uyma o karıya...
oh iyi walla senin yardımcıların varmış ne güzel...
normalde her ay totomdan vuruluyorum korkuym ama bu igne göbüşden vuracaklar diye tırsıyomm ayy allah ım sesımı duyarda bebesım baska tedavılere gerek kalmadan gelır
normalde her ay totomdan vuruluyorum korkuym ama bu igne göbüşden vuracaklar diye tırsıyomm ayy allah ım sesımı duyarda bebesım baska tedavılere gerek kalmadan gelır
Ne uyacam ona allah cifter cifter bebek versin o kariya pokuyla oynasin tilot giyecek vakit bulamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?