Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

süzmüyoruz ama bizde oyle yapıyrz cok güsel oluyo

nazo nasılsın

ben kaynar suyla yıkıyorum süzüyorum çok güzel oluyor süzmeden hiç yapmadım ama başka yerde o şekilde yapanlarınkini yedim hep sulu oluyordu
bende limon sevmediğim için limonlu yiyemiyorum diye bırakıyordum
iyiyim valla banyo yaptım kafamda havlu bi çayımı içip bi sizle yazışıyorum keyfim yerinde ama mutfak dolaplarını silecem kalkabilirsem

bende çok yapcam canım kayınvalideme gitcez börülcede varmış yani kalabalıkız.

bu sıcakda cay nasl ıcıyosunuz ya bana hararet basıyo

eşimde balıga gıdecek gece annemlere gidecemde üşaniyorum

bu sıcakda cay nasl ıcıyosunuz ya bana hararet basıyo

eşimde balıga gıdecek gece annemlere gidecemde üşaniyorum

çay hareti alır sıcaklarda, bende sadece kahvaltıda içiyorum kahvaltımı geç yaptımda hem buraya bakıp hemde kahvaltı yapınca anca bitti çay keyfim

ben mutfakımı düşünüyorum ama
Sanki resmini gormedik ben seni gorursem hemen tanirim istedigin kadar basini kapatt burdanda ilan ederim

sanki degilsinnnnnn

:99: kusum ben sanaaaaaaaaaa
tanıyamazsın nası tanıycan bi kerem bakalım hangi gün olucak hergünmü izliyon sankimmmküssün ama vır vır konuşuyon
he bir sürü karı war sende olsaydın iyi olurdu ama düğüne gidiyormuşsun hadi git bakalım kurtlarını iyice dök dicem ama tabiki yapma sen hamilesiiinnn..
le le le sakineeee niye gittin tütüneeeeeeeeeee

coştum geldimmmmmm
Hee gidek bakalim ne dicek yazarim tabiiii ayyyy yagmur basladi yasasinnnnnn
bu arada TKB acilimini yapiyorum torpilci kari basak bak ne guzel uydu ben zati kusum beydagli sole o kariyaaaaa
torpilci karı başakk cık uymamışşş

Ne uyacam ona allah cifter cifter bebek versin o kariya pokuyla oynasin tilot giyecek vakit bulamasin
tlot giymeye ni fırsat bulamayım AYOLLLL tilotsuz mu geziyim

sevinç karısı tatilemi gidiyomş neeeeeee

ohhhhhh çok üzüldümmmmmmm

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…