Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Birinci defada sonuç alınamazsa üç kere veya yedi defa tekrarlanabilinir.

Sammi olarak yapıldığı takdirde, kalbe doğuş olabilir, istihare sonucu bir ferahlık ve rahatlık olursa o işin hayırlı olacağına, sıkıntı ve darlık olursa olumsuz olacağına işaret edilir. Gündüz yapılacağı gibi, iyice konsantre olunabilmesi için geceleyin yatmadan hemen önce yapılması tavsiye edilir. İstihare için uykuya yatma ve rüya bekleme şartı olmadığıda unutulmasın. Allah bunu samimi olarak isteyenlere bir işaret veya ipucu verir.

O kapısına geleni geri çevirmez. O'nun kapısı umutsuzluk kapısı değildir.

eroş senın ıcın inşallah abah gusel haber verırım ıcın rahatlar

uyuması iyi olmuş yoksa illaki bişey sorardı
çok sağol canım hamile kalırsam zaten benim için dua edenlerin sayesinde olacak
bende dua ederken hep tanıdığım tanımadığım anne baba olmak isteyen herkese dua ediyorum inşallah kabul olur

valla dinlemez sonrada zaten heves kalmaz sonrada soğukluk girer araya bu kadın niye beni geri çeviriyo diye

Ey Allahım, ilmine güvenerek senden hakkımda hayırlısını istiyorum, gücüme güç katmanı istiyorum. Sınırsız lütfünden bana ihsan etmeni istiyorum, gücüme güç katmanı istiyorum. Ben bilmiyorum, ama sen biliyorsun, ben güç yetiremem ama sen güç yetirirsin. Ey Allahım! Yapmayı düşündüğüm bu iş, benim dinim, dünyam ve geleceğim açısından hayırlı olacaksa, bu işi benim hakkımda takdir buyur, onu bana kolaylaştır, uğurlu ve bereketli eyle. yok eğer benim, dünyam ve geleceğim için kötü ise, onu benden, beni ondan uzaklaştır. Ve hayırlı olan her ne ise sen onu takdir et ve beni hoşnut ve mutlu eyle!" (2)

bu duayı edeyım senın ıcın bakıyorumda
kafurun suresını bılmyrm ıns fatıha yanında ıhlası kabul eder rabbım

baskasının duası daha etkılıymıs canım oyuzden tanıdıgım herkeze dua edıyorum ozellıkle sızlere

aynı bizde ölee
ne demek istedi derrrr,,ne konuştunuz anlamadım der
bak sana ne yazıcamm

doktor:rahim filmini ben serumla çekicemm..doçent izin vermedi ilaca,,,,
ben :tamam ne zaman
doktor: birazdan çağıracak hemşire senii
ben :ee rahim filmi gibi işe yarayacakmı?tüpleri açıcakmı?
doktor:işe yararmı bilmem ama aen azından tıkalımı açıkmı görürüz...
ben : tıkalıysa histereskopimi yapıcaz..?
doktor: evet öyle olcakk
eşimm: o ne ?
ben eki hangisinden yumurtalıkların üzerinden delik açılarakmı?
doktor:evet:44::44::44::44:
ben : hmmm anestezili işlem sanırımm
doktor:araştırmışızzz:44::44:
eşimin bakışı :44: ne konuşuyo bunlar der gibi....

filan filan oluyor.....

aynen sanki tenis maçı izler gibi bi bana bi doktora bakıyor
çıkıncada ben açıklamaları yapıyorum

iyim bende çok şükür klasik tatil sendromu mutluyum gereksiz yere

neden gereksiz olsun insan çalışırken cumaları çok seviyorkeşke hep cuma olsa demi

inşallah canımm allahım sana bu ay çifter çifter bebkler göndersin inşallahhhh
sen başkalrı için 1 kelime dua ediyosun ya allah sana 100,000,000 katını yazsın ...
amiin bende ediyom kızlar ya inanınki biri dua etse bile allahım kkdaki arkadaşlarımında başına diyomm
valla dinlemez sonrada zaten heves kalmaz sonrada soğukluk girer araya bu kadın niye beni geri çeviriyo diye
evett her erkek böyle anlarr ...sonra evlilikkk tehlikeye girer
selam kızlaaaaaaarrrrr..nasılsınız bu güzel cuma gecesindeee
hoşşgeldinnnn naber kız??

iyim bende çok şükür klasik tatil sendromu mutluyum gereksiz yere

mutlu ol zatiii ohhh tatil güsel şey valla heleki çalışan hatunlar içinn

kızlar kocam bugün 1 çanta bisküvi getirmiş dağıttı çocuklara...
içim rahatladı biras

ALLAH kabul etsin
bizde kandillerde dağıtıyoruz, aslında herzaman dağıtsakya sevindirsek çocukları

iyi tatlım senden nbr??? valla 2 güncük bile olsa enerji depoluyorum süper bişey tatilll:)

basarıyla tamalanmıstır görevım dusumu bılem aldım uykumun gelmesını beklıyrm yatrsıyı kılıp sizlere duedıp eros ıcın namaz kılıp yatacagım

tamam o zamannn hadi gazanız mübarek olsun:)

QUOTE=belinaysu;25310135]basarıyla tamalanmıstır görevım dusumu bılem aldım uykumun gelmesını beklıyrm yatrsıyı kılıp sizlere duedıp eros ıcın namaz kılıp yatacagım[/QUOTE]

ahh o görevlerr benim kocayı mahvettim bugünnn
sabah 05,30 da işe gitti akşam 17,30 da geldi
22,00 de işe gidip yarın sabah 09,30 da gelecekk
biz o kısacık 3,5 saate sırayla yemek halvet banyo uyku çay keyfi sıkıştırdıkk

stihare başkasına yaptırılmaz. İstihareyi herkesin kendi yapması gerekir. İstihare yapmasını öğrenmeli, bu sünneti kendisi ifâ etmelidir. Bedenle yapılan ibadetleri başkasına yaptırmak caiz değildir.

kzılar böyle yazıyo baska sı ıcın kılınmaz mı ben abalma falan kılmıstım ve allah sukur kallbı temız erosa karsı cok ıstıyorum :44::44::44:

ALLAH kabul etsin
bizde kandillerde dağıtıyoruz, aslında herzaman dağıtsakya sevindirsek çocukları
aslında her ay yapmak lazımm...
ama denk gelmiyo her ayy...
iyi tatlım senden nbr??? valla 2 güncük bile olsa enerji depoluyorum süper bişey tatilll:)

tamam o zamannn hadi gazanız mübarek olsun:)
iyi valla stresim başladı artıkkk
yarın kontrol var bakalım ne dicek doktor...
acaba enfeksiyon varmıı?kasığım batıyo ya enfeksiyondan çok korkuyomm...
inşallah yumurtadandırrr..

QUOTE=belinaysu;25310135]basarıyla tamalanmıstır görevım dusumu bılem aldım uykumun gelmesını beklıyrm yatrsıyı kılıp sizlere duedıp eros ıcın namaz kılıp yatacagım

ahh o görevlerr benim kocayı mahvettim bugünnn
sabah 05,30 da işe gitti akşam 17,30 da geldi
22,00 de işe gidip yarın sabah 09,30 da gelecekk
biz o kısacık 3,5 saate sırayla yemek halvet banyo uyku çay keyfi sıkıştırdıkk[/QUOTE]

hadi inşallah değer çifter çifter alırsınız kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…