QUOTE=belinaysu;25310135]basarıyla tamalanmıstır görevımdusumu bılem aldım uykumun gelmesını beklıyrm yatrsıyı kılıp sizlere duedıp eros ıcın namaz kılıp yatacagım
QUOTE=belinaysu;25310135]basarıyla tamalanmıstır görevımdusumu bılem aldım uykumun gelmesını beklıyrm yatrsıyı kılıp sizlere duedıp eros ıcın namaz kılıp yatacagım
stihare başkasına yaptırılmaz. İstihareyi herkesin kendi yapması gerekir. İstihare yapmasını öğrenmeli, bu sünneti kendisi ifâ etmelidir. Bedenle yapılan ibadetleri başkasına yaptırmak caiz değildir.
kzılar böyle yazıyo baska sı ıcın kılınmaz mı ben abalma falan kılmıstım ve allah sukur kallbı temız erosa karsı cok ıstıyorum :44::44::44:
stihare başkasına yaptırılmaz. İstihareyi herkesin kendi yapması gerekir. İstihare yapmasını öğrenmeli, bu sünneti kendisi ifâ etmelidir. Bedenle yapılan ibadetleri başkasına yaptırmak caiz değildir.
kzılar böyle yazıyo baska sı ıcın kılınmaz mı ben abalma falan kılmıstım ve allah sukur kallbı temız erosa karsı cok ıstıyorum :44::44::44:
aslında her ay yapmak lazımm...
ama denk gelmiyo her ayy...
iyi valla stresim başladı artıkkk
yarın kontrol var bakalım ne dicek doktor...
acaba enfeksiyon varmıı?kasığım batıyo ya enfeksiyondan çok korkuyomm...
inşallah yumurtadandırrr..
ahh o görevlerr benim kocayı mahvettim bugünnn
sabah 05,30 da işe gitti akşam 17,30 da geldi
22,00 de işe gidip yarın sabah 09,30 da gelecekk
biz o kısacık 3,5 saate sırayla yemek halvet banyo uyku çay keyfi sıkıştırdıkk
amiiin nazocummmm aminn hep beraber inşallahhhhadi inşallah değer çifter çifter alırsınız kucağınıza
bıkıyo adamlarrr,, hem iş hem bizzbende ılk defa eımın ısteksız oldugunu gördum dıyo askım yoruldum yarın ara verecez demı
HAY MAŞALLAHHHH:)
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM İYİ GECELER ÖPTÜM HEPİNİZİ
kuzucumm böleyse niyet edip yat sende ,,,
yapacak bişey yokk
herşeyin kuralı var tatlımm senin yapmak istemen bile yeterdii...
benımde batmalar baskı sankı adet agrısı gıbı bırsey var sanırsam yumurtluyoz canım
ALIRSINIZ DERKEN ALACAGIZ DEMEK ISTEDIN NAZO demı inş hayırlı zamanda bebeklerımz gelecek
benımde batmalar baskı sankı adet agrısı gıbı bırsey var sanırsam yumurtluyoz canım
hadi inşallah değer çifter çifter alırsınız kucağınıza
Soru:Bir kişi başkasının yerine istihare namazı kılabilirmi Ben bir kişiye hacetimi anlatsam o kişi benim yerime istihare namazı kılabilir mi bu ne kadar sahih olur.
Cevap: İstiharede asıl olan kişinin kendisinin yapmasıdır. Şayet kendi beceremiyorsa salih, alim ve fadıl bir insana yaptırabilir. Çünkü ameller niyete göre Allah katında değerlendirilir.
bak arastırdım buldum önemlı olan nıyetmıs valla nıyetım bellı senın ıcını rahatlatmak yatmadan ıcım okadar rahatkı
ben abdest almaya gıdıyom
zaten sendede var diye umudum var batmalardan yumurtluyorum diyee
yoksa kesin enfeksiyon dicemm
çünkü benim adet düzenim yok ilaçta kullanmadımm
yumurtlama şansımm az bence...
ama sende de batmalar varya umutlandım belki yumurtluyorumdur diyee
umut bizim herşeyimiz iştee...
ALIRSINIZ DERKEN ALACAGIZ DEMEK ISTEDIN NAZO demı inş hayırlı zamanda bebeklerımz gelecek
canım yaaa
nasılda araştırıyosunn helal et hakkını
allahım sana tüm kalbindekileri yaşamayı nasip etsinn
inşallahh hayırlı şeyler görürsünde 10 kat daha mutlu edersin benii
hakkını nasıl öderimmm
neyse benimde sana iyiliğim dokunur elbettt...
allah razı olsunn
temiz niyetinin hürmetine bebeğin tutunsun sana..
ahh cnm yaa ne saçma izin vermemk olurmu yaaaaaaaaaaa
atmıcam tamammmmmm
sanırım geç dölennmeyle ilgili bişi nazocummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
malesef canım tek olduğum için sana 4 ay izin versek kim bakacak buralara dedi aslında bizim anlaşmamız doğumdan sonra 2 ay izindi ondada hadi sana bişi olsa bizim başımız yanar diyo amannnn yani kovuldum galiba ben
üzülme canım ya inşallah dogumdan sonra daha ıyı b ı iş bulursun yada burası sen gıbı eleman bulamaz cagırır
zaten dediler biz senden çok memnunuz diye doğumdan sonra çalışabilir duruma gel bizi ara eğer burası müsaitse buraya diilse başka bi yere aldırırız dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?