Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

QUOTE=belinaysu;25310135]basarıyla tamalanmıstır görevım dusumu bılem aldım uykumun gelmesını beklıyrm yatrsıyı kılıp sizlere duedıp eros ıcın namaz kılıp yatacagım

ahh o görevlerr benim kocayı mahvettim bugünnn
sabah 05,30 da işe gitti akşam 17,30 da geldi
22,00 de işe gidip yarın sabah 09,30 da gelecekk
biz o kısacık 3,5 saate sırayla yemek halvet banyo uyku çay keyfi sıkıştırdıkk[/QUOTE]

bende ılk defa eımın ısteksız oldugunu gördum dıyo askım yoruldum yarın ara verecez demı

QUOTE=belinaysu;25310135]basarıyla tamalanmıstır görevım dusumu bılem aldım uykumun gelmesını beklıyrm yatrsıyı kılıp sizlere duedıp eros ıcın namaz kılıp yatacagım

ahh o görevlerr benim kocayı mahvettim bugünnn
sabah 05,30 da işe gitti akşam 17,30 da geldi
22,00 de işe gidip yarın sabah 09,30 da gelecekk
biz o kısacık 3,5 saate sırayla yemek halvet banyo uyku çay keyfi sıkıştırdıkk[/QUOTE]

HAY MAŞALLAHHHH:)
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM İYİ GECELER ÖPTÜM HEPİNİZİ

kardeşimde bana yapmıştı gerçi hayırsız çıkmıştı sonuç ama, başkasına yapılamadığını bilmiyodum

kuzucumm böleyse niyet edip yat sende ,,,
yapacak bişey yokk
herşeyin kuralı var tatlımm senin yapmak istemen bile yeterdii...

benımde batmalar baskı sankı adet agrısı gıbı bırsey var sanırsam yumurtluyoz canım

hadi inşallah değer çifter çifter alırsınız kucağınıza [/QUOTE]

ALIRSINIZ DERKEN ALACAGIZ DEMEK ISTEDIN NAZO demı inş hayırlı zamanda bebeklerımz gelecek

kuzucumm böleyse niyet edip yat sende ,,,
yapacak bişey yokk
herşeyin kuralı var tatlımm senin yapmak istemen bile yeterdii...

Soru:Bir kişi başkasının yerine istihare namazı kılabilirmi Ben bir kişiye hacetimi anlatsam o kişi benim yerime istihare namazı kılabilir mi bu ne kadar sahih olur.

Cevap: İstiharede asıl olan kişinin kendisinin yapmasıdır. Şayet kendi beceremiyorsa salih, alim ve fadıl bir insana yaptırabilir. Çünkü ameller niyete göre Allah katında değerlendirilir.

bak arastırdım buldum önemlı olan nıyetmıs valla nıyetım bellı senın ıcını rahatlatmak yatmadan ıcım okadar rahatkı

ben abdest almaya gıdıyom

benımde batmalar baskı sankı adet agrısı gıbı bırsey var sanırsam yumurtluyoz canım

ALIRSINIZ DERKEN ALACAGIZ DEMEK ISTEDIN NAZO demı inş hayırlı zamanda bebeklerımz gelecek

zaten sendede var diye umudum var batmalardan yumurtluyorum diyee
yoksa kesin enfeksiyon dicemm
çünkü benim adet düzenim yok ilaçta kullanmadımm
yumurtlama şansımm az bence...
ama sende de batmalar varya umutlandım belki yumurtluyorumdur diyee
umut bizim herşeyimiz iştee...

hadi inşallah değer çifter çifter alırsınız kucağınıza

ALIRSINIZ DERKEN ALACAGIZ DEMEK ISTEDIN NAZO demı inş hayırlı zamanda bebeklerımz gelecek[/QUOTE]

inşallah ALLAH izin verirse alacaz ben çıkıyorum çok öptüm

canım yaaa
nasılda araştırıyosunn helal et hakkını
allahım sana tüm kalbindekileri yaşamayı nasip etsinn
inşallahh hayırlı şeyler görürsünde 10 kat daha mutlu edersin benii
hakkını nasıl öderimmm
neyse benimde sana iyiliğim dokunur elbettt...
allah razı olsunn
temiz niyetinin hürmetine bebeğin tutunsun sana..

mlxy yazmadın kuzum hiççççç
bende çıkayımm , az bi işim var halledip yatayımm
yarınn kocam evde bişicik yapamam...
iyi geceler
yarın hepimizin hayırlı haberler duyması dileğiyle.....

canım inşallah yumurtluyosundur umutsuzlanma rabbım yeterki ol desın sonucda gebe kalabılmıssın inşallah bida kalacaksın

inşallah ALLAH izin verirse alacaz ben çıkıyorum çok öptüm [/QUOTE]

iyi geceler abla

inşallah canım senı anladıgım ıcın hemen kılmak ıstedım sonucda aynı seylerı yasıyoruz bana bırı dua edınce okadr mutlu oluyorum kı belkı kabul olur dıye
rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ısteyen herkezı ana bab etsın ıcındede bızlerı

bende cıkıoyrum kızlar iyi geceler eroş kuzum inşallah rüya görürsem ılk uyandıgımda hemen hatırlayamam belkı hatırlarsam esım 6 giderken yazarım o saate uyanık oluyosun galıba bakarsın

ahh cnm yaa ne saçma izin vermemk olurmu yaaaaaaaaaaa

atmıcam tamammmmmm

sanırım geç dölennmeyle ilgili bişi nazocummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

malesef canım tek olduğum için sana 4 ay izin versek kim bakacak buralara dedi aslında bizim anlaşmamız doğumdan sonra 2 ay izindi ondada hadi sana bişi olsa bizim başımız yanar diyo amannnn yani kovuldum galiba ben

üzülme canım ya inşallah dogumdan sonra daha ıyı b ı iş bulursun yada burası sen gıbı eleman bulamaz cagırır

üzülme canım ya inşallah dogumdan sonra daha ıyı b ı iş bulursun yada burası sen gıbı eleman bulamaz cagırır

zaten dediler biz senden çok memnunuz diye doğumdan sonra çalışabilir duruma gel bizi ara eğer burası müsaitse buraya diilse başka bi yere aldırırız dediler.

zaten dediler biz senden çok memnunuz diye doğumdan sonra çalışabilir duruma gel bizi ara eğer burası müsaitse buraya diilse başka bi yere aldırırız dediler.

tamam canım işte niye üzülüyosun sen bi hayırlısı ile bebegını kucagına al inşallah kısmetı ile gelecek ora olmasa daha iyi bir iş bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…