yuklede bakalaım dalga gecmezz
kız tv ne vardı hatırlamıyom eskı ılk onu yukledm merak gıder dıye
sevınc yakalaman gerek yok yukleye bılırım
benımde bı resmın var herkez hamıs sanıyo gobegımden dolayı cok hosuma gıdıyobasak utanma ekle
şaka yaptım canım ellerine sağlık yorulduğuna değmiş
benim en nefret ettiğim ev işi halı koltuk duvar silmektir
iyi geceler cnm evet burayada geliyo kendi topikinde de takılıyoo.
ama bugün pek gelmedi:26:
Iyi aksamlarrr evet arada gelirrrrrr
siliyorum basak anladınmı bu arada dubar kagıtı degıl bıldıgımız boya ama duvar kagıdı gıbı
iyiyim cnmmmmm nerden çıktın gece geceeee gelmezdin sen
kandıramazsın benii
2 SENE KORUNDUNUZ HERALDE.. inşallah çok bkletmez bebeğinn. sana bi tüyo veriyim. hamileyken de aynı şekilde adet belirtileri yaşıyopsun. gerçi sende dah aönce yaşamışsın bilirsinumudunu kaybetme bizimle burda neşeyle yuurtlayıp zevkle doğurabilirsin biz tk tek hamiş kalıyoruzzz
Haydi koyyy merak ettim ben koymustum ama olisle resimlerimi herkes gorduuuuu
Anlamamistir o ne bilsinnnnnsiliyorum basak anladınmı bu arada dubar kagıtı degıl bıldıgımız boya ama duvar kagıdı gıbı
bence de silmek çok kaka bişiii kulllanıp atsakyıkamak bile daha güzell silince temiz olmuyoki kirler dibine çöküyo
ozledımm senııı :) oglusunn nasıllll
canım benim inşAllah Allah tüm isteyenlere hepimize tez vakitde kısmet etsin inşAllah.. sende gebesinAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. benim önceki gebeliklerimde de bu ay da dahil hani derler ya belki seninde olmuştur kasıklarda batma falan ben hiç yaşamadım.. ya ne diyeyim hakkımızda hayırlısı inşAllah.
ben yüzümü koymam ki göbeğim ve totom yeter size
Anlamamistir o ne bilsinnnnn
Bak bak iki gunde ev hanimi olmus gobusu koy gizzzzz olisimiz var orda
iyi çok şükür cnm sağol pıt pıt oynuyo işte ama şu an uyuyo sanırım:26::26::26:
sevinç uyuyomudur bebek karındaaaabu sevinç karısı bilir de herşeyi
sen nslsın cnm eşin evde yokmu
bence de silmek çok kaka bişiii kulllanıp atsakyıkamak bile daha güzell silince temiz olmuyoki kirler dibine çöküyo
yaa hem saftirik yerine koyy hemde resim iste
ayy kocamın tlfa çekmştim resimler ondaaaaa
Nasil olsa gelir eveyaa hem saftirik yerine koyy hemde resim iste
ayy kocamın tlfa çekmştim resimler ondaaaaa
esım evde canım yanda tv ızlıyo.. bılgısayarm geldı gırerım artık.. gece acmıyodum eskıden bılgısayarda sorun var dıye esımde patlcak acma sunu dıyodu aksam acmıyodum.. sevınc de gıtms gezmelere.. bende 10 gun oldu adet yokk huhhuuu :) hayatımda sıvılvelı gormemıstm yuzumu sıvıcem var adet yok :) sacımıda kendı rengıne boyadımm bır gun hamıle kalırsam dıplerı cıkıp kotu durmasın dıye :) oglusun da buyudu walla bır an once dogsada hayırlısıyla sevsenn coookkk cokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?