Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

siliyorum basak anladınmı bu arada dubar kagıtı degıl bıldıgımız boya ama duvar kagıdı gıbı

Haydi koyyy merak ettim ben koymustum ama olisle resimlerimi herkes gorduuuuu

şaka yaptım canım ellerine sağlık yorulduğuna değmiş
benim en nefret ettiğim ev işi halı koltuk duvar silmektir

bence de silmek çok kaka bişiii kulllanıp atsak yıkamak bile daha güzell silince temiz olmuyoki kirler dibine çöküyo

canım benim inşAllah Allah tüm isteyenlere hepimize tez vakitde kısmet etsin inşAllah.. sende gebesin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. benim önceki gebeliklerimde de bu ay da dahil hani derler ya belki seninde olmuştur kasıklarda batma falan ben hiç yaşamadım.. ya ne diyeyim hakkımızda hayırlısı inşAllah.

siliyorum basak anladınmı bu arada dubar kagıtı degıl bıldıgımız boya ama duvar kagıdı gıbı
Anlamamistir o ne bilsinnnnn
bence de silmek çok kaka bişiii kulllanıp atsak yıkamak bile daha güzell silince temiz olmuyoki kirler dibine çöküyo

Bak bak iki gunde ev hanimi olmus gobusu koy gizzzzz olisimiz var orda

ozledımm senııı :) oglusunn nasıllll

iyi çok şükür cnm sağol pıt pıt oynuyo işte ama şu an uyuyo sanırım:26::26::26:

sevinç uyuyomudur bebek karındaaaa bu sevinç karısı bilir de herşeyi

sen nslsın cnm eşin evde yokmu

amin cnm yaşında genç sanırım . ümitsizli,ğe kapılmak için bi neden yok

iyi çok şükür cnm sağol pıt pıt oynuyo işte ama şu an uyuyo sanırım:26::26::26:

sevinç uyuyomudur bebek karındaaaa bu sevinç karısı bilir de herşeyi

sen nslsın cnm eşin evde yokmu

esım evde canım yanda tv ızlıyo.. bılgısayarm geldı gırerım artık.. gece acmıyodum eskıden bılgısayarda sorun var dıye esımde patlcak acma sunu dıyodu aksam acmıyodum.. sevınc de gıtms gezmelere.. bende 10 gun oldu adet yokk huhhuuu :) hayatımda sıvılvelı gormemıstm yuzumu sıvıcem var adet yok :) sacımıda kendı rengıne boyadımm bır gun hamıle kalırsam dıplerı cıkıp kotu durmasın dıye :) oglusun da buyudu walla bır an once dogsada hayırlısıyla sevsenn coookkk cokkkk

aynen bencede özellikle halı silince dibine çöküyor, arkadaş silinen halı yıkarkende zor temizleniyo diyor ben
halıda silmem hiç anca bişey dökülürse öyle,mutfağımda, girişte ve koridorda makinaya atılan yolluklar kullanıyorum tertemiz oluyor kışın bile ayda bir yıkadımmı mis gibi
birde ben temizlik robotu almak istiyorum çok güzel derinlemesine temizliyormuş kullananız varmı

Basak uyur tabii oynar besleni cisini yapar idrar ama o gozlerini acar kapatir parmak emer benim oglan amuda bile kalkti en son kordonu bogazina dolandida rahatladi

yaa hem saftirik yerine koyy hemde resim iste

ayy kocamın tlfa çekmştim resimler ondaaaaa
Nasil olsa gelir eve

Evet canim geziyom bolbol
boya isini iyi dusunmussun
bebegin gelir insallah tez zamandaaa

selam kızlar nasılsınız bakalım..başak göbüş resminimi koydun bende görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…