selam kızlar nasılsınız bakalım..başak göbüş resminimi koydun bende görmek istiyorum
Nasil olsa gelir eve
Evet canim geziyom bolbol
boya isini iyi dusunmussun
bebegin gelir insallah tez zamandaaa
selam kızlar nasılsınız bakalım..başak göbüş resminimi koydun bende görmek istiyorum
ınsallah canımm.. gez tabı en ıyısıı bnde gezıcm ramazndan sonra ınsallah..
basak yuzunude koysana
:44::44::44:Gizzzzz ne kadar nazlandin beeeeee ne var biz koyduk kimsede yimedi biziiiii
aynen bencede özellikle halı silince dibine çöküyor, arkadaş silinen halı yıkarkende zor temizleniyo diyor ben
halıda silmem hiç anca bişey dökülürse öyle,mutfağımda, girişte ve koridorda makinaya atılan yolluklar kullanıyorum tertemiz oluyor kışın bile ayda bir yıkadımmı mis gibi
birde ben temizlik robotu almak istiyorum çok güzel derinlemesine temizliyormuş kullananız varmı
Okullar acilinca cok gezemem olis ilkokula baslayacak bu seneeeeee
Basak uyur tabii oynar besleni cisini yapar idrar ama o gozlerini acar kapatir parmak emer benim oglan amuda bile kalkti en son kordonu bogazina dolandida rahatladi
koycam zati sözüm varNasil olsa gelir eve
Hosgeldin canim nasilsin nazlaniyooo daha koymadiiiii
Nazoo benim kaynosta var ihlasin super otesiii resmen somuruyoor cok memnun
:44::44::44:
o ne kiiiiiiii hizmetçi robot gibi bişimi
o zaman acısın cıkar tatlım sımdı :)
:18::18::18::18::18::18::18:zati yalnızım üstüme gelmeesın telınde kaldıysa pc resmın yokmu yada kendı tel cek at
Basos korkun gectimiiii yoksa gorumceki cagir sarilip uyursunuz
bende ihlastan almayı düşünüyorum böyle duydukça daha çok alasım geliyor her daim tertemiz mis gibi olur
bi nevi evde ne varsa herşeyi temizleyebiliyosun perdeleri bile çıkarmadan temizliyomuş
evet gerci basak cok sevinmisti tatilde yok olurum diye
aklima dusurdu telime internet paketi aldimsagolsun dusunceli karidir
bi nevi evde ne varsa herşeyi temizleyebiliyosun perdeleri bile çıkarmadan temizliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?