Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

vaaayyyyyyy bebkler gibi kokuyo hemde. tamam tamam ben belini halllederim. olmadı idarelik lastik takarım yada ip bağlarım

vaaayyyyyyy bebkler gibi kokuyo hemde. tamam tamam ben belini halllederim. olmadı idarelik lastik takarım yada ip bağlarım

evet tavsiye ederim yumuşaklık olsun,koku olsun,kalıcılığı olsun mükemmel ...
ben onu kullanıyorum bulabildiğim sürece...
zaten 3-4 ay sonra bebek gelince sende onu kullanıcaksınn..

ip bağlamak:44::44: bak bu fikri sevdimm

Eros basakta beline lastik takar sorun degil hem onun isine geliyor simdi donsuz gezmekkk
halvetten halvete kosuyoryaasa
nasil olsa ev kendinin banyo kendinin

:114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:

hani iğne açılır felan bi yerime batmasın ip daha kullanışlı olur

Deterjanida ayri kullanacaksin
ben haci sakirin bebe deterjanini kullandim superdi
sabun tozu misssssss kokuyooooo

slm kızlar nasılsınız benıde aranıza kabul edersenız sevınırım
gel kuzum gel
hemen sorularıma cevap ver
kaç yaşındasın ?
kaç yıllık evlisin?
kaç zamandır bebek istiyosun?
sorunun ne?
eğlencelimisin?

hani iğne açılır felan bi yerime batmasın ip daha kullanışlı olur
nasılda menfaatini bilirsin!!!:130::130:
Deterjanida ayri kullanacaksin
ben haci sakirin bebe deterjanini kullandim superdi
sabun tozu misssssss kokuyooooo

evet haklısın sevincimmm
bebek cildi hassas oluyor..
bu deterjanlar alerji filan yapıyor...

kızlar selammm.nasılsınız??? geldim okuyorum sizleri ama yazmıyorum k.bakmayın, bu aralar pıhtılaşmam arttı pıhtılaşma topikine daldım başım ağrıyo şimdide çıkıcam.selam vereyim öncesinde dediydim... öptüm hepinizi.....şu haftalar bebişim ve benim için biraz sıkıntılı geçiyo bizim için dua edin olurmu,kimin duasının kabul olacağı belli olmaz,belki içinizden birianin o an dua kapısı açıktır, sürekli ağlıyorum ağlıyorum kötüyüm Allahım sabır güç ve bebeğime kuvvet versin,uzun ömür versin bırakmasın yine beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…