bi geçmişe göz gezdirsızın ne kadar eğlencelı olduğunuza bağlı
tamam topiğin adını beğendım ahanda dedım bu gacılarda ben gıbı dertlı halde neselenmeye calışıyolar acep hala öylemı nedır sızın olayınız:26::26:
Selam hosgeldin sanslisin topic basi karisi
basak hanim burdalar
sızın ne kadar eğlencelı olduğunuza bağlı
kızlar selammm.nasılsınız??? geldim okuyorum sizleri ama yazmıyorum k.bakmayın, bu aralar pıhtılaşmam arttı pıhtılaşma topikine daldım başım ağrıyo şimdide çıkıcam.selam vereyim öncesinde dediydim... öptüm hepinizi.....şu haftalar bebişim ve benim için biraz sıkıntılı geçiyo bizim için dua edin olurmu,kimin duasının kabul olacağı belli olmaz,belki içinizden birianin o an dua kapısı açıktır, sürekli ağlıyorum ağlıyorum kötüyüm Allahım sabır güç ve bebeğime kuvvet versin,uzun ömür versin bırakmasın yine beni
Disa acik bir kapin oldugu icin....
Benim fayanslarim beyaz ve ben memnunum
aldinmi cevabini
günaydın kızlarr
dün temızlıgımı yaptım utum bıtsın tam dusa gırıp yatacaktık ki tel caldı esım karabası ölmüş daha genc ve tüp bebek yapmıslardı 2 kızı vardı 2 yasında bırı de ölmüşcok üzüldüm esım zaten geceye gidiyo artık kaynanamda olurum arada bı gırerım heralde
tamam topiğin adını beğendım ahanda dedım bu gacılarda ben gıbı dertlı halde neselenmeye calışıyolar acep hala öylemı nedır sızın olayınız:26::26:
kızlar selammm.nasılsınız??? geldim okuyorum sizleri ama yazmıyorum k.bakmayın, bu aralar pıhtılaşmam arttı pıhtılaşma topikine daldım başım ağrıyo şimdide çıkıcam.selam vereyim öncesinde dediydim... öptüm hepinizi.....şu haftalar bebişim ve benim için biraz sıkıntılı geçiyo bizim için dua edin olurmu,kimin duasının kabul olacağı belli olmaz,belki içinizden birianin o an dua kapısı açıktır, sürekli ağlıyorum ağlıyorum kötüyüm Allahım sabır güç ve bebeğime kuvvet versin,uzun ömür versin bırakmasın yine beni
allah yardımcın olsun canımmmkızlar selammm.nasılsınız??? geldim okuyorum sizleri ama yazmıyorum k.bakmayın, bu aralar pıhtılaşmam arttı pıhtılaşma topikine daldım başım ağrıyo şimdide çıkıcam.selam vereyim öncesinde dediydim... öptüm hepinizi.....şu haftalar bebişim ve benim için biraz sıkıntılı geçiyo bizim için dua edin olurmu,kimin duasının kabul olacağı belli olmaz,belki içinizden birianin o an dua kapısı açıktır, sürekli ağlıyorum ağlıyorum kötüyüm Allahım sabır güç ve bebeğime kuvvet versin,uzun ömür versin bırakmasın yine beni
peki ozaman 30 yasındayım 3 yıllık evlıyım ve ev kadınıyı. bır senedır bebek sahıbı olmaya calışıyorum.süt hormon değerim yuksek troıd değerım düşük cıktı tedavı gordum goruyorumda. rahım fılmım temız cıktı. esım henuz bu hafta sperm testı yaptıracak. adetlıyken gel dedı doktor cok beğendı benım kını heralde anladığım kadarıyla yıne oramı buramı kurcalıycakbende olay böyle
bi geçmişe göz gezdir
şamatası boldur bizim topiğinnnn....
hıı rengini belli ettin sennn
eğlenceli karı gibi geldin sen bana..
hepimiz dertliyiz ama takmamaya çalışıyozz
başaak kuzum tanıtım yazımı değişş pko lu yazzz niye değişmedinn
dışa açık bi kapı derken:44::44::44:
peki ozaman 30 yasındayım 3 yıllık evlıyım ve ev kadınıyı. bır senedır bebek sahıbı olmaya calışıyorum.süt hormon değerim yuksek troıd değerım düşük cıktı tedavı gordum goruyorumda. rahım fılmım temız cıktı. esım henuz bu hafta sperm testı yaptıracak. adetlıyken gel dedı doktor cok beğendı benım kını heralde anladığım kadarıyla yıne oramı buramı kurcalıycakbende olay böyle
allah yardımcın olsun canımmm
inşallah bişey olmayacakk, sağsalimm alacaksın bebeğini kucağına...
ağlama ağlayıpta kendini strese sokma canımmm
allah büyükk
hmm,prolaktinim benimde çok yükseliyodu,allaha şükür yoluna girdi...
hakkında hayırlısı,, inşallah temiz çıkar eşinin tahlilleri,,
hmm bat ne zaman bende 2. günü gideceğimm
beraber tedavi olucaz demekkii
yardımcı oluruz birbirimize,,
vayy demekki seninki başka bi güzel
inşallah hayırlısıysa oumlu olur tedavin. bak seni aramıza lalım am ööööle zırt zırt başka topiklerde gezipte buraya gelmezlik yapmak yok.
biz hatunlarımızı bağrıma basıoyıruzzzzz çok s eviyoruz ve onları merak e diyoruzzzzzzzzzz
ayy unutmuşum
Tilotu nereye giyiyorsan orasi cahil kariya bak evine cikmadan evde tilotla gezmek nasil bisi onu merak ederdi
evine tasindi simdi donsuz geziyoooo
duyduk duymadik demeyin
Tilotu nereye giyiyorsan orasi cahil kariya bak evine cikmadan evde tilotla gezmek nasil bisi onu merak ederdi
evine tasindi simdi donsuz geziyoooo
duyduk duymadik demeyin
ayy unutmuşum
valla elı kulağındadır gelır bı ıkı gune barı dıyom bı ıse yarada su mubarek geceyı gecırecek kadar bekle.. ama bılmem lafımı dınlese hıç gelmez zaten.. ama yınede bı umıt bana bu ay böle bı kıyak yaparda ıkı rekat namaz kılar bebeğim gelsın dıye dualar ederım
yok be sekerım benım baska yerre takıldığım yok bı ıkı arkadas edındım ozelden onlarla yazısıyom.. ama madem aldınız topiğe devamlı uyelık ısterım haberınız olsun öle sıkıldık bay bay felan gelemem öle trıplere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?