Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sızın ne kadar eğlencelı olduğunuza bağlı
bi geçmişe göz gezdir
şamatası boldur bizim topiğinnnn....
tamam topiğin adını beğendım ahanda dedım bu gacılarda ben gıbı dertlı halde neselenmeye calışıyolar acep hala öylemı nedır sızın olayınız:26::26:

hıı rengini belli ettin sennn
eğlenceli karı gibi geldin sen bana..
hepimiz dertliyiz ama takmamaya çalışıyozz

başaak kuzum tanıtım yazımı değişş pko lu yazzz niye değişmedinn

peki ozaman 30 yasındayım 3 yıllık evlıyım ve ev kadınıyı. bır senedır bebek sahıbı olmaya calışıyorum.süt hormon değerim yuksek troıd değerım düşük cıktı tedavı gordum goruyorumda. rahım fılmım temız cıktı. esım henuz bu hafta sperm testı yaptıracak. adetlıyken gel dedı doktor cok beğendı benım kını heralde anladığım kadarıyla yıne oramı buramı kurcalıycakbende olay böyle

tamöam cnm dua ederim am ağlama sen ağlarsan dah kötü olur stres iyi değilllll

Başınız sağolsun canım..

Canim hosgeldin karamsar olma bak mubarek gunlerdeyiz
rabbim senide bebeginide korusun insallahh amin

allah yardımcın olsun canımmm
inşallah bişey olmayacakk, sağsalimm alacaksın bebeğini kucağına...
ağlama ağlayıpta kendini strese sokma canımmm
allah büyükk

hmm,prolaktinim benimde çok yükseliyodu,allaha şükür yoluna girdi...

hakkında hayırlısı,, inşallah temiz çıkar eşinin tahlilleri,,
hmm bat ne zaman bende 2. günü gideceğimm
beraber tedavi olucaz demekkii
yardımcı oluruz birbirimize,,

ay cnm benım ya kıyamam.. kalbını ferah tutmaya calış rabbım kararını vermıştır zaten hepımız ıcın.. sıkıntı yapmamaya calış kendıne allahın ıznıyle dualarımız senınle

ayy unutmuşum

vayy demekki seninki başka bi güzel

inşallah hayırlısıysa oumlu olur tedavin. bak seni aramıza lalım am ööööle zırt zırt başka topiklerde gezipte buraya gelmezlik yapmak yok.

biz hatunlarımızı bağrıma basıoyıruzzzzz çok s eviyoruz ve onları merak e diyoruzzzzzzzzzz

valla elı kulağındadır gelır bı ıkı gune barı dıyom bı ıse yarada su mubarek geceyı gecırecek kadar bekle.. ama bılmem lafımı dınlese hıç gelmez zaten.. ama yınede bı umıt bana bu ay böle bı kıyak yaparda ıkı rekat namaz kılar bebeğim gelsın dıye dualar ederım

yok be sekerım benım baska yerre takıldığım yok bı ıkı arkadas edındım ozelden onlarla yazısıyom.. ama madem aldınız topiğe devamlı uyelık ısterım haberınız olsun öle sıkıldık bay bay felan gelemem öle trıplere

Tilotu nereye giyiyorsan orasi cahil kariya bak evine cikmadan evde tilotla gezmek nasil bisi onu merak ederdi
evine tasindi simdi donsuz geziyoooo
duyduk duymadik demeyin

yine anlamadım ama olsun demeki lüzumsuz bi laf etti. o

Tilotu nereye giyiyorsan orasi cahil kariya bak evine cikmadan evde tilotla gezmek nasil bisi onu merak ederdi
evine tasindi simdi donsuz geziyoooo
duyduk duymadik demeyin

hadi inşallah bakalımm
çarşambadan sonra gelsin diye dua et sen
ben prolaktinim yükssekken hiç adet olamıyodum
sen adet görüyonmu normal zamanında..

sen esprili bi hanımsınn
sevdim seni..

valla anam bzide de kurallar var uymazsan tkb seni kurul kararı ile liste dışı eder. sıradan bi topik değiliz

dur sana kuralları buliy,im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…