canım şimdi durum şu ben bu ay hastalanınca bursaya gittim 2.günü cuma dr.dan prolaktin e2 ve fsh istedim. Adam fsh yeter diyip diğerlerini yaptırmadı. Ben de fsh la adamı aradım kür için olmaz dedi öteki testleri de faxla yani kür bidahaki aya kaldı canım. Bioenerji uzmanıyla da görüştük ama adam bu kadar dr a rağmen sorun eşinde diyo uçmuş yani. Tüp bebek tedavim devam ediyo bu arada perşembe gene bursaya gideceğim hayırlısı yani
allahım çabalarının karşılığını versinn canımm
inşallah bu son tüpbebek tedavin olur..
kıslar ben yavaş yavaş kaçayımm azıcık işim var
halledip yatayımm kii sabah köye gideceğimm okumamız var,,,
oradan kardeşimin yanına gideceğimm,,
anca gece uğrayabilirim buraya herhalde...
kendinize iyi bakınnn
yarın okumada sizin içinde içten bi ammmiiiiinnnnn diyeceğimm....
Iyi geceler cenaze den eve geldim bi size bakayım dedim ben çok kötüyüm psikolojim bozuldu resmen bi da gitmeyecem cenaze evine çok üzüldüm rabbim kimseye evlat açısı vermesin
Iyiyimtatlim adanadayim ne kadar kalacagim belli degil sonuclarim 20 temmuzda cikacak sanirim git gel yaparim
canım fare yapışkanları varya onlardan al eczaneden...kalın kartona sürr iyice tabaka olsun,,
üzerine elini sürmeden(eldivenle yada poşet geçir)ekmek yada kaşar koyy
en sık gördüğün yere koy hemen yapışıyo ona
sonra koy poşete yallahh
benim evimi önceki yaz fare basmıştı(6 adet fareyi böle yakaladıkk)
denenmiş pratik çözümm...
30 yaşında canım daha 6 yıllık evli ve yeni tüp bebek den yavruları oldu onlarda yaralıbelinay canım ölen kaç yaşındaydı??
allahım sabır versin,taksiratını affetsinn..
kimselere vermesin
Gunaydin hayatimmmm nasilsin iyimisin datlimGünaydın kızlarrgerçi sewinc haricinde pek burda mesajıma ve selamıma cevap veren olmuyo ama ben yinede vereyim selamımı
kızzz bakkk hafta sonuna kadar görüşelim hafta sonu mersine gitçez haberin olsun sonra kaçtı kaltak deme
ben analdım kuzucuğum ama mesela ben telefondan kadınklar kulubune gırıyom ama forum takıp edemeıyom medenıyetsız telefon okadar calışmıyo kafası karısıyo donuyo felan napcaz sımdı ozaman okumıyım mı mesajları yazık değilmı teknolojı kurbanı edıyon benı göz gore göre
Gunaydin hayatimmmm nasilsin iyimisin datlim
Derim valla
sevinç sen hiç cepten giriyo gibi diilsin maaşallahhhh.
gittiğin eve internt mi bağlattın naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?