Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hayirlisi canim insallah bebegin gelir

kıslar ben yavaş yavaş kaçayımm azıcık işim var
halledip yatayımm kii sabah köye gideceğimm okumamız var,,,
oradan kardeşimin yanına gideceğimm,,
anca gece uğrayabilirim buraya herhalde...
kendinize iyi bakınnn
yarın okumada sizin içinde içten bi ammmiiiiinnnnn diyeceğimm....

saol cnm sımdıden allah kabul etsın hadi.. ıyı geceler:))))

bende cıkayım artık arkadaslar kaç gecedır böle psıkolojık manyaklığımdan adam gıbı uyku uyuyamadım. sizle konusmak cok ıyı oldu saolun gorusucuzzz yıne öpüldünüz

Iyi geceler cenaze den eve geldim bi size bakayım dedim ben çok kötüyüm psikolojim bozuldu resmen bi da gitmeyecem cenaze evine çok üzüldüm rabbim kimseye evlat açısı vermesin

Iyi geceler cenaze den eve geldim bi size bakayım dedim ben çok kötüyüm psikolojim bozuldu resmen bi da gitmeyecem cenaze evine çok üzüldüm rabbim kimseye evlat açısı vermesin

belinay canım ölen kaç yaşındaydı??
allahım sabır versin,taksiratını affetsinn..
kimselere vermesin

Günaydın kızlarrgerçi sewinc haricinde pek burda mesajıma ve selamıma cevap veren olmuyo ama ben yinede vereyim selamımı

ay bacım yapışkan dedinde aklıma bi anım geldi ilk defa kullanıcam işyerinde bidene gördüm dieee bizim de depo kağıt oldundan farede çok sever öle yerleri daadanmış keyfi rahat dedim senin keyfini nasıl bozarım ben buldum yapışkanı aldım ilk kullancm yaa aldım elime havlu kağıdı üzerine sürdüm üzerinede ekmek parçaladım bide yerler limanant parke olmazmı cahal ben biride görüp demedi yapmaa die sabah bi geldim koyduğum heryerde yavruları yapışmışşş tabiki yerle birlikteee ayyy bi zorlandık anlatamam sekrter bayıldıı arkasında üzerine kutu koyduk tıkır tıkır seslerinden işe adepte olamamıştı patron gördü ne diceni bilemedi çok zekisin dedi tam not verdi ama büyüğüde depoda buldum ekmeği yemiş sanırım tabiki ondad ayapışkan olunca hayvan nefes alamamış allahım sen taksiratımı affetttt

sevinç sen hiç cepten giriyo gibi diilsin maaşallahhhh.

gittiğin eve internt mi bağlattın naptın

haklısın hayatım böyle bi sorunun varsa dur bakim sana bişiler yapmaya çalışırız:126:bi ara gelde detayları görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…