Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bana da amin dedinm i kanka

belinaycım daha iyisindir inşallah. yine kaynoşa gitcen mi.

kızlar ben bi bakim demiştim geri gidiyom. işlerimi bitiriyim. beydağlıcım ben msjını görmüştüm canım içimden cvp verdimama sen duymadın

Yok kiz cepten giriiiiiiiim aksam gidiyom demeden kactin farkinda diiilim sanmaaaa

yok o öyle sandığın gibi olmadıelektürük kesildi

sevinç ben yatarken yüzüstü yatsam bebk ezilir mi:26:

çünkü ne zmaan yüzüstü yatsam pıtpıt vuruyo

yok o öyle sandığın gibi olmadıelektürük kesildi

sevinç ben yatarken yüzüstü yatsam bebk ezilir mi:26:

çünkü ne zmaan yüzüstü yatsam pıtpıt vuruyo

He heeee bende yedimmmm kiz deli belliki rahatsiz oluyooooo hem oyle yatarmi hamile kadin tobe tobeee cocuga bir huzur vermedin deli kariiiii en fazla yan yat soluna yatarsan kan dolasimi rahat olurrrrrr

He heeee bende yedimmmm kiz deli belliki rahatsiz oluyooooo hem oyle yatarmi hamile kadin tobe tobeee cocuga bir huzur vermedin deli kariiiii en fazla yan yat soluna yatarsan kan dolasimi rahat olurrrrrr

sevicimm naberr.. yaptım test koca bır tek cızgı negatıff hala adette olmadımm aglamadm ama bu sefer testten sonra napım olmuyosa olmuyo

sevicimm naberr.. yaptım test koca bır tek cızgı negatıff hala adette olmadımm aglamadm ama bu sefer testten sonra napım olmuyosa olmuyo

Canim insan ister istemez uzuluyor ben korundugum halde her ay reglim geldiginde bozuluyom
sonra kendime geliveriyom. Allaha sigin canim O herseyin en iyisini bilir
mubarek gunler hurmetine dualarimizi kabul eylesin Amin.......

kızlar benım kırmızılarda geldı.. tamam gelcenı bılıyodum ama hıç değilse yarını gecırseydı barı.. offfff benım ıcınde okuduğunuz kuranda kıldığınkz namazda bol bol dua edın ya... bende artık yapabıldıklerımı yapcam ve dualarım sızınle... bu arada yarın doktora gıdfıcem durtuklıcek yıne sonucu gelınce bıldırırım sıze

Canim her iste bir hayir var derler hayirlisi Rabbim dermansiz dert vermr
esin ben tum kk daki arkadaslarim adina dua ediyorum
rabbim ne muradiniz varsa versin kucaklarinizi bos birakmasin amin.....

Basos nerdesin hayatimmmm

belinay kaynosu cok sewdi galiba piyasada yok :120:
sessa da kaynos hisimina ugrayanlardan kaynosu geldi geleli yokkk
bengisu tasinamadimi acepppp
hurrem bebegi karnina koydu kaybolduuu
hadiste kocisi ise koydu kaybolduuu
erenayda koye gitmis
nikoda isten cikmis
mood temizlik bitmedimii
beydaglii topic topic geziinmi tatlim
nazoda yok yigenlerimi geldi acep
hacer taze hamisss:44:
ve diger karilar ben buralari bekliiiim siz kaybolun

Son düzenleme:

sevinç hanım bakıyorum aklına bilem gelmemişim küstüm

beni sayan yok hıhhhhhhhhhhhhh üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

off kuzucum ya kıyamam yanlızmı kadın sen burlarda
Evet yaaaaaaa
sevinç hanım bakıyorum aklına bilem gelmemişim küstüm

beni sayan yok hıhhhhhhhhhhhhh üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Giz yokkkk telimin sarji bitiyordu ne sartlarda giriyom nete
surda tatildeyim sizi merak ediyom yaranamiyom
hem diger karilar dedik yaaaas
alla allaaaa sizin hepinizi cooook sewiyom ben

topic basi kariniz yok siz bana sardiniz

anam özürün kabahatinden büyük
bizi diğer karılar etti şimdide biz senle arkadaş değilmiydik dost değilmiydik diğer karılar olduk hıııı

bizi diğer karılar etti şimdide biz senle arkadaş değilmiydik dost değilmiydik diğer karılar olduk hıııı

Olurmu hayatimmmm arkadasim o an ole olmusss dedigim gibi sarjim bitiyorduuuu acaleyle yazdim yoksa birinci sayfadaki listeyi oldugu gibi alir bu karilar nerde derdim

Olurmu hayatimmmm arkadasim o an ole olmusss dedigim gibi sarjim bitiyorduuuu acaleyle yazdim yoksa birinci sayfadaki listeyi oldugu gibi alir bu karilar nerde derdim

diğer karilar olduk ya nese bu seferlik affettim seni adanadasin ya bidaha olursa bulurum seni bak ...hadiskoyla görüştünuzmu kiss?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…