- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
basligii okudum ve diyorum kiiiiiiiiiii
INSALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :))) hayirlisiyla hayirli zamanda enn hayirli bebisler bizim olsunnnnnnnn ....![]()
kimsin sen hatun dedikayyyyyyyyyyyyy senin avatarını yirimmmmm
kimsin sen hatun![]()

Allah kabul etsin cnm doğru düzfgün girmeyince merak ettim. bide senin topike slm vermiştim almamışsın korktum valla noldu acaba didim:18:merhaba başakcım nasılsın ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim
kayınpederimin ölüm yıldönümü nedeniyle evde yemeki Kuran - ı Kerim okuttuk bugünde yufka ekmek açtık
çok yoruldum şimdi eve geldim hemen uyuyacam

Yaa niye kimse yook ne güsel fıysat bulmuşum gelmişim ama konuşcak kimse yoookneysem ben kendimi anlatayımda beni meyak etmeyin o yazdığım gün neyseki doktorun yazdığı çatlatma iğnesini zar zorda olsa bulduk vuruldum 36 saat sonra halvet didi eytesi gece onuda yaptık
bakalım inşallah olmuştuy bebişim bugün gene halvet vay
nooluy noolmas geç yumuytluyom zaati bugünde yapemde işimi garantiye alam ay çatlıyom meraktan yaa 20 milim olmuştu yumoşum ilk defa acaba çatladımı bebişim gelicekmi diye ben çatlayacam buydaa :26::18: ay eykenden öğyenmemin bi yolu yokmuki bazen ovulasyon testiyle belli oluyo ya acaba yapsam yumurtlama dönemindeyim diye çıkaymıki bebişim 2 güne 1 yapsam sürekli pozitif çıkaysa belli oluy yaani dimi amaaa :26::18: off neyse yaa geyçi pek ümidim yok ama inşallah tez zamanda gelir bebeğim hayırlısı olur inşallah hakkımızda
ee sizden neler var neler yok bu arada size kızgınım son yazdığımdan bu yana birinizde dememişsinizki bu kız iğnesini buldumu vurundumu acaba yumoşu çatlayıpta hamiş kalacakmı diye çok ayıp çoook darıldım vallaaa
(Bu arada başakcım lafım sana diil attığın msjlar için teşekkürler canım
beni bi sen merak etmişsin anlaşılan şööyle bi baktımda kimse benden bahsetmemiş bileeem ağlayılı işteee..
) neysem benden habeyley böyle meyak etmemişsiniz geyçi pek ama ben yinede anlatiim didim bu arada sağ yumoşumdaki kistleyin en büyüğü 4milimmiş solumdaki kistleyimde 5 milimmiş sağdaki yumoşum 20 milim olmuş diyince şaştım kaldım ilk defa okaday büyüdü ordaki hemşirede çıkarken güldü boş geçirme bu zamanlarını çalış didi bende bu kadar büyümemişti daha önce kistlerde küçülmüş heralde soğan suyumu işe yaradı acaba didim oda belkide didiiii
ben bi sırıtarak çıktım ordan benimki diyo nooldu ne sırıtıyon didim böyle böyle çatlatma iğnesimi istesim naapsam didim işimi şansa bırakmayım diyee oda tutturmuş ben çatlatırım merak etme diyeee
ben genede yazdıydım sonunda buldukta vuyunabildim
bakalım biz elimizden geleni yaptık yapıyozda gerisi allaha kalmış
bu ay olmazsa gelecek ay güzeelcene yapcam soğan suyumu yaa taşınmayla uğraşmaktan anca 12 gün falan içebildim ondada akşamları pek uyamadım klomenle glukofenimide doğru düzgün kullanamadım unuttum hep doğru düzdün kullansaymışım daha çok büyürdü heralde yaa neysem kısmetimizde varsa bu ay her halukarda gelir bebişimiz
ay ne çenem düştü yaa neyse susamda gidem bari sonra görüşürüz hoşçakalııın
![]()

bi ben unutmamışım dimi seniiiii

demek bu kez çok dikkat ediyorsun.inşallah hamişsindir de boşa gitmez çabaların. ama sen dikkat et tabii. ağır kaldırma ne olur ne olmaz