• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

basligii okudum ve diyorum kiiiiiiiiiii

INSALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :))) hayirlisiyla hayirli zamanda enn hayirli bebisler bizim olsunnnnnnnn ....:21::21::21::21:

ayyyyyyyyyyyyy senin avatarını yirimmmmm:12::12:

kimsin sen hatun:16:
kimsin sen hatun dedik:57: cevap versene:19::19: :25::25::25:
merhaba başakcım nasılsın ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim

kayınpederimin ölüm yıldönümü nedeniyle evde yemeki Kuran - ı Kerim okuttuk bugünde yufka ekmek açtık

çok yoruldum şimdi eve geldim hemen uyuyacam
Allah kabul etsin cnm doğru düzfgün girmeyince merak ettim. bide senin topike slm vermiştim almamışsın korktum valla noldu acaba didim:18::1:
Yaa niye kimse yook ne güsel fıysat bulmuşum gelmişim ama konuşcak kimse yoook :14::14: neysem ben kendimi anlatayımda beni meyak etmeyin o yazdığım gün neyseki doktorun yazdığı çatlatma iğnesini zar zorda olsa bulduk vuruldum 36 saat sonra halvet didi eytesi gece onuda yaptık :23: bakalım inşallah olmuştuy bebişim bugün gene halvet vay :23: nooluy noolmas geç yumuytluyom zaati bugünde yapemde işimi garantiye alam ay çatlıyom meraktan yaa 20 milim olmuştu yumoşum ilk defa acaba çatladımı bebişim gelicekmi diye ben çatlayacam buydaa :26::18: ay eykenden öğyenmemin bi yolu yokmuki bazen ovulasyon testiyle belli oluyo ya acaba yapsam yumurtlama dönemindeyim diye çıkaymıki bebişim 2 güne 1 yapsam sürekli pozitif çıkaysa belli oluy yaani dimi amaaa :26::18: off neyse yaa geyçi pek ümidim yok ama inşallah tez zamanda gelir bebeğim hayırlısı olur inşallah hakkımızda :16::16: ee sizden neler var neler yok bu arada size kızgınım son yazdığımdan bu yana birinizde dememişsinizki bu kız iğnesini buldumu vurundumu acaba yumoşu çatlayıpta hamiş kalacakmı diye çok ayıp çoook darıldım vallaaa :19::63: (Bu arada başakcım lafım sana diil attığın msjlar için teşekkürler canım :16::21: beni bi sen merak etmişsin anlaşılan şööyle bi baktımda kimse benden bahsetmemiş bileeem ağlayılı işteee.. :14:) neysem benden habeyley böyle meyak etmemişsiniz geyçi pek ama ben yinede anlatiim didim bu arada sağ yumoşumdaki kistleyin en büyüğü 4milimmiş solumdaki kistleyimde 5 milimmiş sağdaki yumoşum 20 milim olmuş diyince şaştım kaldım ilk defa okaday büyüdü ordaki hemşirede çıkarken güldü boş geçirme bu zamanlarını çalış didi bende bu kadar büyümemişti daha önce kistlerde küçülmüş heralde soğan suyumu işe yaradı acaba didim oda belkide didiiii :23::1: ben bi sırıtarak çıktım ordan benimki diyo nooldu ne sırıtıyon didim böyle böyle çatlatma iğnesimi istesim naapsam didim işimi şansa bırakmayım diyee oda tutturmuş ben çatlatırım merak etme diyeee :23::60: ben genede yazdıydım sonunda buldukta vuyunabildim :1: bakalım biz elimizden geleni yaptık yapıyozda gerisi allaha kalmış :16: bu ay olmazsa gelecek ay güzeelcene yapcam soğan suyumu yaa taşınmayla uğraşmaktan anca 12 gün falan içebildim ondada akşamları pek uyamadım klomenle glukofenimide doğru düzgün kullanamadım unuttum hep doğru düzdün kullansaymışım daha çok büyürdü heralde yaa neysem kısmetimizde varsa bu ay her halukarda gelir bebişimiz :16::16: ay ne çenem düştü yaa neyse susamda gidem bari sonra görüşürüz hoşçakalııın :3::21::21:
:34::34::34::34::34:

bi ben unutmamışım dimi seniiiii:21::21::21::21:
demek bu kez çok dikkat ediyorsun.inşallah hamişsindir de boşa gitmez çabaların. ama sen dikkat et tabii. ağır kaldırma ne olur ne olmaz:20:

kimsin sen hatun dedik:57: cevap versene:19::19: :25::25::25:

Allah kabul etsin cnm doğru düzfgün girmeyince merak ettim. bide senin topike slm vermiştim almamışsın korktum valla noldu acaba didim:18::1:

:34::34::34::34::34:

bi ben unutmamışım dimi seniiiii:21::21::21::21:
demek bu kez çok dikkat ediyorsun.inşallah hamişsindir de boşa gitmez çabaların. ama sen dikkat et tabii. ağır kaldırma ne olur ne olmaz:20:

canım topiğe selam verenlerin selamını genelde alıyorum demekki seninki gözümden kaçmış bide çok yorgundum söylediğim gibi:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

kizlar iyi aksamlar. size sorum var lutfennn hanimlar bi bakinn cevaplayinn vallaha yoksaaa gelirim oraya haaa ( her nereysee ora )))) beni dinleyin lutfencik..ben bu hsg cekildim, temiz cikdi sukur, ve bu ay ilacsiz falan kendiluyimden yumos buyudu ve catladi, bende deyerlendirdim )))) yumurtlama gunumden 3gun sonra yani bugun acayip bel agrilarim basladi, halsizlikde ayrica..sizzz hamileee karilarr bana bakin simdi, hamile kaldiginizzz ay boyle bi sey yasadinizmi ? yani bu bir belirti ola bilirmii ? adetime 12 gun var yaaa, 3gun oncede yumurtaldim :(((( cevap cevap cevap cevapppp

cnmmmmm ben hemen cevaplıyım seve seveee. yumurtlama günüden bi kaç gün sonraki o bel ağrısı vs vs onların hiç birisinin maalesef hamişlik belirtisi olduğunu söyleyemeyiz.

öyle ilişkiden hemen sonra hamiş kalmış olmuyosun. ancak adetin geciktiğinde hamiş olduğun ortaya çıkıyo.

geç döllenme olabiliyor mesela ilişkiye girdikten 2hafta sonra hamile kalmş olabiliyosn

öyle ilişkiden hemen sonra hamiş kaldığını anlamak mümkün değil.

keşke zamanında bende böyle deli gibi araştırırken bana da böle açık açık "adet gecikmeden asla hamile olduğun anlaşılmaz" deselerdi de

boşuna uğraşmasaydım:31::31:ama ben sana sööliyim hayatım

adetin gecikmeden hamile kaldığın asla belli olmuyo. sana güzel tiyolar, umutlandırıcı şeyler söylemek isterdim ama gerçek bu.

adetini bekleyelim inşalllah gelmezz ve sen bu ay hamile kalırsın. Rabbimm tez zamanda göndersin yavrucağını inşallahhhhhhhhhhh:16::16::16:

haber ver bize de:34::34:

bak bak bak,nasılda arkamdan atılıyo,gelmem sandın de mi,hain kadın:36:
bi kere ben ygs yi kazandım,lys ye girmeye hakkım vardı,ve de girdim,hemide doğuma üç gün kala,sonra bi sınavım daha vardı ama doğumu yeni yaptığım için gidemedim,yani ufak ta olsa bi umutla üniversiteli olcam,en azından açıköğretimi garantiledim,naaaaaaaaaaaaaberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:19:
abovvvvvvv vallahi göreceğini düşünmemiştim kızzzzz:30::30::30:zati hatun arada bi geliyo onda da geçmişe bakmıyo didim. ama sen lafın üstüne gelmişinnnn:9::9::9:

kötü bişi demedim ki :77::77::77:
kızlar günaydıınnnn günayydınnn ...
ben bugün yokummm
eltimde gün var oraya kaçıcamm ..
iyi günler size ..

:19::19::19::19::19::19::19:

Son düzenleme:
canım topiğe selam verenlerin selamını genelde alıyorum demekki seninki gözümden kaçmış bide çok yorgundum söylediğim gibi:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

anladım cnm neyse yorgunluğuna verdim hadi:1:bu yorgunluğun üstüne bide işbaşı yapmak ne zor dimi.

dün erken ytamşsın ama umarım dinlenmişisndir:21::21::21:

şimdi çıkmam lazım sen burdasın artık nasl olsa görüşürzzz:38:

kızlar benim gibi sağlıklı olmanıza rağmen uzun yıllar bebişiniz olmadıysa bu kürü deneyin.inan bana ilaçtan önce denedim ve hamileyim.hem kan yapıcı hem bronşite iyi geliyor hem de kolay hamile kalma kürü.inanın plastikten,damacana sulardan,katkı gıdalı hormonlu yiyeceklerden artık normal hayatımızı yaşayamaz olduk.önce damacanayı bırakın hormonları bozuyormuş en adi plastikten o damacanalar.ben 5 lt lik su alıyorum.onun plastiği hormon bozmuyor.haa çok mu faydalı bilemem ama damacanın plastiği 7 numara ve kadınlık-erkeklik hormonunun dengesini bozuyormuş.

gelelim küre 5 yıldır korunmuyoruz ama bebeğimiz olmadı eşim de ben de sağlık sorunumuz yok.ama olmadı işte.en son karar verdik dr a gidelim tedavi varsa olalım diye.dr klomen ve progestan verdi.başlama tarihimi söyledi ilaca.eve geldim.internetten Prof .Dr saraçoğlu nun sitesinden tüp bebek olmasına rağmen 2-3 kez tutmayan ve kür sayesinde bebeği olan insanların teşekkür mesajını okudum.inanın zor değil ve faydalı eşiniz için keçiboynuzu kürü-kendiniz için incir kürü aynı zamanda yapın ihmal etmeden.üşenmeden.ilacı kullanmama gerek kalmadı.İbrahim hocanın bilgilerine sonuna kadar güveniyorum.Kimya profesörüydü sanırım.ve hangi maddede ne var en ince detayına kadar biliyor.kürü tarif edildiği şekilde yapın taze taze.allah izin verdiyse olur.ama denemekten zarar olmaz aksine faydalı yanları var.hücre yeniliyor vb vb.

slm kızlarr
nerelerdesinizz yahuuuu:3::3::3:
başak gelip kaçmış hemennn:19::19:nasılsın cnmmm:21: bu sıcaklarda sakın dışarı çıkmayın hamişlerrrrr:20:
ben de tam iyileşemedim ağrılarım yok şükür gripde değilim ama kafamı kaldıramıyorumm tansiyonumu ölçüyorum kaçgündür hep düşükk 7-5 herzaman bi bayılma hissi warr:37: yolda yürürken bile zor yürüyorum adım atmaya halim yok herkezde bana bakıyo sankim bişey warmış gibi pufff:19:
pazara gitmem lazımmm gözümde büyüyooo:25::25::25:
hastalıktan çamaşırları bile makinaya atamamıştım dün bi başladım tam 6 makina yıkandıı newresimler hawlular bornozlarr siyahlar renkliler wee beyazlar ayyy ew çamaşır kaynıyooo asacak yer bulamadım wallaa ama kim toplucak die kara kara düşünüyorummm :25::25::25:

sizler nasılsınız

selam kızlar nasılsınız:3::3:haftasonu adapazarına düğüne gittim dün gece geldik çok yorgununum ben:(( yemek molası verdik bi bakayım dedim... hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyorum sizleriii

inşaallah iyi geçmiştir sınawın kuzum,hadi sana kolay gelsin...

walla hiççalışmadım kıss tarihten hiç soru yapmadım bileme ölesine girdim işte...saol cnmm benimm...

evet haklısın o yüzden çalşıyo olsam daha çabuk ve düzenli yapardım biliyorum çünkü evde olduğum için ve işimde olmadığı için acele yetiştirmek zorunda değilim yayıla yayıla iş yapınca içinden çıkılmıyo. zamanla alşcam:9::9:
vardiya mı değişti:31:

abovvvvvvvv ne çok sorunun varmş karııııı:30::18:

:16::16::16::16::16:

:16::16::16::16::16:

:50::50::50::50:

:57::57::57:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

çalşkannnnn arkideşimizzzzz:46::46:çöocukta yaparım kariyerde diyorrrrr:21::21::21::21:

kardelende çocuk yaptı ama kariyer yapamadı:1::1::1:üniv. sınavına girmişti:110:

bişe olmaz bu sınavdan başakcımm....çocukta yapabilirmiyim bilmiom walla ...bugün sonuçları aldım...yazayımbilgisi olan varsa banada bilgi versin lütfen yoksa internette yazanları okuyunca çıldırıcam yani...

anti trombin 3: 126.1 normal değerler 63-122
free ps:32.99 normal değerler 55-160
faktör v leiden: homozigot normal
prottrombin (yanlış yazmış olabilirim okunmuo silik çıkmış) homozigot normal
mthrc 677 heterozigot
mthfr(1298) heterozigot

antikardiolipin değerlerimde normal değerler arasında....doktor bana corasprini içme şimdi dedi hamile kaldıgımda içecekmişim cleaxan die bi ilaçda başlıcaklarmış hamile kalırsam tabi...:18::18::18::18:korkuom ben yaa kalamıcakmıyım acaba...:50::50::50::50:pıhtılaşmayla ilgili bişiler var sanırım...

Son düzenleme:
niye kimsecikler yok yaaaa...bekliom sabahtan beri....konusuruz dertleşiriz diodum....nese gelmeye çalışırım yine...öpüldünüzz

niye kimsecikler yok yaaaa...bekliom sabahtan beri....konusuruz dertleşiriz diodum....nese gelmeye çalışırım yine...öpüldünüzz

canım ben gelicem gelmesinede erkek kardeşim ve hanımı geldi bize kalmaya gene yokum cumartesiye kadar anlıcagın anca diyet grubuna girip yedikelrimi yazıcam işte o kadar sonra görüşrüz yemek yiyorlar diye girdim baktım sonra görüşürüz kızlar k.i.b:5::5:

adetin 9. günü çarpışma
adetin 11. günü çarpışma
adetin 13. günü 2. çizgi silik çarpışma var
adetin 14. günü 2. çizgi koyuya yakın çarpışma var
adetin 15. günü 2. koyu çizgi çarpışma var
adetin 16. günü 2. koyu çizgi çarpışma yok
adetin 17. günü silik 2. çizgi çarpışma yok
adetin 18. günü çarpışma var

anlıcanz durum bu asıl günler pek çarpışma yok sizce durum ne olur

kızlar bu hatuna cvp vermedi kimse. ne demek istiyo ben anlamadım:18:

çarpışma ne demek halvetmi:53:

nekadr guzel faydalı şeyler yazılıo :)
:23::23::23:katıl bize o zaman faydalan annemmm:29::29::29: :38::38::38:

kızlar benim gibi sağlıklı olmanıza rağmen uzun yıllar bebişiniz olmadıysa bu kürü deneyin.inan bana ilaçtan önce denedim ve hamileyim.hem kan yapıcı hem bronşite iyi geliyor hem de kolay hamile kalma kürü.inanın plastikten,damacana sulardan,katkı gıdalı hormonlu yiyeceklerden artık normal hayatımızı yaşayamaz olduk.önce damacanayı bırakın hormonları bozuyormuş en adi plastikten o damacanalar.ben 5 lt lik su alıyorum.onun plastiği hormon bozmuyor.haa çok mu faydalı bilemem ama damacanın plastiği 7 numara ve kadınlık-erkeklik hormonunun dengesini bozuyormuş.

gelelim küre 5 yıldır korunmuyoruz ama bebeğimiz olmadı eşim de ben de sağlık sorunumuz yok.ama olmadı işte.en son karar verdik dr a gidelim tedavi varsa olalım diye.dr klomen ve progestan verdi.başlama tarihimi söyledi ilaca.eve geldim.internetten Prof .Dr saraçoğlu nun sitesinden tüp bebek olmasına rağmen 2-3 kez tutmayan ve kür sayesinde bebeği olan insanların teşekkür mesajını okudum.inanın zor değil ve faydalı eşiniz için keçiboynuzu kürü-kendiniz için incir kürü aynı zamanda yapın ihmal etmeden.üşenmeden.ilacı kullanmama gerek kalmadı.İbrahim hocanın bilgilerine sonuna kadar güveniyorum.Kimya profesörüydü sanırım.ve hangi maddede ne var en ince detayına kadar biliyor.kürü tarif edildiği şekilde yapın taze taze.allah izin verdiyse olur.ama denemekten zarar olmaz aksine faydalı yanları var.hücre yeniliyor vb vb.
:42::42::42::42:

Allaahhhhh kucağına almayıda nasib etsinnnnn çok sevindm cnm bilgini paylaştığın için teşekkür ederimmmmm:16::16::16::16:

Son düzenleme:
slm kızlarr
nerelerdesinizz yahuuuu:3::3::3:
başak gelip kaçmış hemennn:19::19:nasılsın cnmmm:21: bu sıcaklarda sakın dışarı çıkmayın hamişlerrrrr:20:
ben de tam iyileşemedim ağrılarım yok şükür gripde değilim ama kafamı kaldıramıyorumm tansiyonumu ölçüyorum kaçgündür hep düşükk 7-5 herzaman bi bayılma hissi warr:37: yolda yürürken bile zor yürüyorum adım atmaya halim yok herkezde bana bakıyo sankim bişey warmış gibi pufff:19:
pazara gitmem lazımmm gözümde büyüyooo:25::25::25:
hastalıktan çamaşırları bile makinaya atamamıştım dün bi başladım tam 6 makina yıkandıı newresimler hawlular bornozlarr siyahlar renkliler wee beyazlar ayyy ew çamaşır kaynıyooo asacak yer bulamadım wallaa ama kim toplucak die kara kara düşünüyorummm :25::25::25:

sizler nasılsınız
kız seninde mi pazarın bugün:9::9:ayy haklısın evde oturun hamişler vallahi bayılcam haa:32::32:ama pazara çıkmam lazım hava accık s erinlesin diye bekliyorum ama havada tık yok:50:

çıkcam mecbur.

NAZOOOOOOOOOOO hadi kız senibnde pazarın değilmi bugün gel beraber çıkakkkkkk:12::12::12:

aman o kocasıyla çıkar boşver nazoyu:19::19: mood beraber çıkak annem bayılırsam kolonya sıkarsın suratıma:21::21::21:

selam kızlar nasılsınız:3::3:haftasonu adapazarına düğüne gittim dün gece geldik çok yorgununum ben:(( yemek molası verdik bi bakayım dedim... hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyorum sizleriii
koca toto hamişşşşşş anca gezzzzzz:36::36::36:
walla hiççalışmadım kıss tarihten hiç soru yapmadım bileme ölesine girdim işte...saol cnmm benimm...

bişe olmaz bu sınavdan başakcımm....çocukta yapabilirmiyim bilmiom walla ...bugün sonuçları aldım...yazayımbilgisi olan varsa banada bilgi versin lütfen yoksa internette yazanları okuyunca çıldırıcam yani...

anti trombin 3: 126.1 normal değerler 63-122
free ps:32.99 normal değerler 55-160
faktör v leiden: homozigot normal
prottrombin (yanlış yazmış olabilirim okunmuo silik çıkmış) homozigot normal
mthrc 677 heterozigot
mthfr(1298) heterozigot

antikardiolipin değerlerimde normal değerler arasında....doktor bana corasprini içme şimdi dedi hamile kaldıgımda içecekmişim cleaxan die bi ilaçda başlıcaklarmış hamile kalırsam tabi...:18::18::18::18:korkuom ben yaa kalamıcakmıyım acaba...:50::50::50::50:pıhtılaşmayla ilgili bişiler var sanırım...

ben anlamıyorm ama bilen kızlar yardımcı olur annemm üzülme neden sen çocuk yapamayasın:38:

canım ben gelicem gelmesinede erkek kardeşim ve hanımı geldi bize kalmaya gene yokum cumartesiye kadar anlıcagın anca diyet grubuna girip yedikelrimi yazıcam işte o kadar sonra görüşrüz yemek yiyorlar diye girdim baktım sonra görüşürüz kızlar k.i.b:5::5:

oooo kolay gelsin sana bacımmm....diet grubundan ayrıldım ben...paylaşım gerekiodu kilo bildirimi vs....zor oluyodu internet olmayınca...kendine ii bak cnmm...öptüm

kız seninde mi pazarın bugün:9::9:ayy haklısın evde oturun hamişler vallahi bayılcam haa:32::32:ama pazara çıkmam lazım hava accık s erinlesin diye bekliyorum ama havada tık yok:50:

çıkcam mecbur.

NAZOOOOOOOOOOO hadi kız senibnde pazarın değilmi bugün gel beraber çıkakkkkkk:12::12::12:

aman o kocasıyla çıkar boşver nazoyu:19::19: mood beraber çıkak annem bayılırsam kolonya sıkarsın suratıma:21::21::21:

koca toto hamişşşşşş anca gezzzzzz:36::36::36:

ben anlamıyorm ama bilen kızlar yardımcı olur annemm üzülme neden sen çocuk yapamayasın:38:

bencede yardımcı olurlar ama nasıl takip etcem çok kaynatıonuz siz geçmişi okumakta zorlanıom....tahlil sonuçlarından korktugum için çocuk yapamayacam heralde dedim cnm...kısmet bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...

oooo kolay gelsin sana bacımmm....diet grubundan ayrıldım ben...paylaşım gerekiodu kilo bildirimi vs....zor oluyodu internet olmayınca...kendine ii bak cnmm...öptüm

bencede yardımcı olurlar ama nasıl takip etcem çok kaynatıonuz siz geçmişi okumakta zorlanıom....tahlil sonuçlarından korktugum için çocuk yapamayacam heralde dedim cnm...kısmet bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...

üzülme yardımcı olan hatunlar sana özel msjla bildirir kaçırmazsın

Back
X