• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol bebeğim hayırlı evlatlar olurlar inşallahh

bebeğin ismi güzelmiş. benim koca da kuzey koyak diyodu:60:

ama galiba biizmki ege olcak:1::1:

:19::19::19:hııı kesin öyledir . sonra kocanda yapamaz sende koyamazsın.

bak ben sana bi yöntem sööliyim kart okuyucu al. tak kullan ne uğraşcan buletoothla

:) bizde ege ve güney arasında kaldık eşim biz güneyliyiz güney olsun dedi bende tmm dedim :)
canım vardı kart okuyucum zaten de onu kaybettim bende bluetooth la yapayım dedim beceremedim
aşk olsun neden koymayım yoksa unutmadığım sürece tabiki :17::17::17::17:

selam kızlar nasılsınız:3::3:haftasonu adapazarına düğüne gittim dün gece geldik çok yorgununum ben:(( yemek molası verdik bi bakayım dedim... hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyorum sizleriii
gezginciiiii dikkat et yeğenime heee..kuzum hayırlı haberler alıcaksın inşaallah doktordan:54::54:
walla hiççalışmadım kıss tarihten hiç soru yapmadım bileme ölesine girdim işte...saol cnmm benimm...

bişe olmaz bu sınavdan başakcımm....çocukta yapabilirmiyim bilmiom walla ...bugün sonuçları aldım...yazayımbilgisi olan varsa banada bilgi versin lütfen yoksa internette yazanları okuyunca çıldırıcam yani...

anti trombin 3: 126.1 normal değerler 63-122
free ps:32.99 normal değerler 55-160
faktör v leiden: homozigot normal
prottrombin (yanlış yazmış olabilirim okunmuo silik çıkmış) homozigot normal
mthrc 677 heterozigot
mthfr(1298) heterozigot

antikardiolipin değerlerimde normal değerler arasında....doktor bana corasprini içme şimdi dedi hamile kaldıgımda içecekmişim cleaxan die bi ilaçda başlıcaklarmış hamile kalırsam tabi...:18::18::18::18:korkuom ben yaa kalamıcakmıyım acaba...:50::50::50::50:pıhtılaşmayla ilgili bişiler var sanırım...

canım maalesef sende de kan pıhtılaşması çıkmışama sakın üzülüpte strese girme bu şekilde hamile kalıp çocuk doğuran çok kişi var,bana genelde hamilelik öncesinde de corasprin veriyolardı hamile oluncada cleaxan dediğin iğne başlanıyordu ek olarak ..ama tabi doktorun daha iyi biliyodur..senin doktorun kimdi??

gezginciiiii dikkat et yeğenime heee..kuzum hayırlı haberler alıcaksın inşaallah doktordan:54::54:

canım maalesef sende de kan pıhtılaşması çıkmışama sakın üzülüpte strese girme bu şekilde hamile kalıp çocuk doğuran çok kişi var,bana genelde hamilelik öncesinde de corasprin veriyolardı hamile oluncada cleaxan dediğin iğne başlanıyordu ek olarak ..ama tabi doktorun daha iyi biliyodur..senin doktorun kimdi??

bu nedir yaa ne kadar çok dimi bu sorunla uğraşanlar...hakkımızda hayırlısı...bu iğne nasıl ya hergunmu vuruluo bide kendimizin vurabileceği bi ignemi...benim sabit bi dr um yokki artık balcalida düşük yaptım otopsi sonucu çıkınca test istedi fatma tuncay ozgunen oda yoktu bugün sansima...ama izinden gelsin onada gidecem...

bu nedir yaa ne kadar çok dimi bu sorunla uğraşanlar...hakkımızda hayırlısı...bu iğne nasıl ya hergunmu vuruluo bide kendimizin vurabileceği bi ignemi...benim sabit bi dr um yokki artık balcalida düşük yaptım otopsi sonucu çıkınca test istedi fatma tuncay ozgunen oda yoktu bugün sansima...ama izinden gelsin onada gidecem...

ewet canım gittikçede çoğalıyor maalesef...eğer insülin iğnesi gördüysen ona benziyor ilacı içinde hazır günlük kendin vuruyosun tabi önce bir hemşire gösteriyo sana,banada balcalıda öğretmişlerdi nasıl vurulacağımı birde jinekoloğum öğretmişti..göbek,kol ve bacaktan yapabilirsin ama en rahatı göbek bana göre..hamile kalır kalmaz başlaman gerekiyor sakın ihmal etme..

ewet canım gittikçede çoğalıyor maalesef...eğer insülin iğnesi gördüysen ona benziyor ilacı içinde hazır günlük kendin vuruyosun tabi önce bir hemşire gösteriyo sana,banada balcalıda öğretmişlerdi nasıl vurulacağımı birde jinekoloğum öğretmişti..göbek,kol ve bacaktan yapabilirsin ama en rahatı göbek bana göre..hamile kalır kalmaz başlaman gerekiyor sakın ihmal etme..

evet cnm biliom annem yapıo kendine insülin..oda göbekten yapıo ...kıs hamisken göbekten yapmak zararlı olmaz demi...küçük bi iğne ama insan korkar yinede...tamam cnm kalırsam ihmal etmem...

evet cnm biliom annem yapıo kendine insülin..oda göbekten yapıo ...kıs hamisken göbekten yapmak zararlı olmaz demi...küçük bi iğne ama insan korkar yinede...tamam cnm kalırsam ihmal etmem...

yok kuzum korkma sakıncası olmuyor zaten küçücük bişey..ilaç yakıyor biraz...kız ben iğne yapılan insan bakamazdım ama kendime o iğnelerden ne kadar yaptım..insan mecbur kalınca ve sonucunda da güzel bişey olacağını bilince öyle bir katlanıyorsun ki acılara ah ahh..

yok kuzum korkma sakıncası olmuyor zaten küçücük bişey..ilaç yakıyor biraz...kız ben iğne yapılan insan bakamazdım ama kendime o iğnelerden ne kadar yaptım..insan mecbur kalınca ve sonucunda da güzel bişey olacağını bilince öyle bir katlanıyorsun ki acılara ah ahh..

öyle olur tabi cnm gulu seven dikenine katlanirmis...napalim iğneden korktuğum yok walla...üzüldüm yaaa :((( hamile kalamam die korkuom kalırsam aynı seleri yaşamaktan korkuom...korkuomda korkuom ışte...:(((

öyle olur tabi cnm gulu seven dikenine katlanirmis...napalim iğneden korktuğum yok walla...üzüldüm yaaa :((( hamile kalamam die korkuom kalırsam aynı seleri yaşamaktan korkuom...korkuomda korkuom ışte...:(((

seray sakın bak bu düşüncelere sokma kendini,yeniden başladığını düşün hem sen öncekinde bu ilaçları kullanmamamıştın belkide ondan kaybettin..ilaçları kullanınca inşaallah kavuşursun bebeğine..benim kan pıhtılaşması haricinde de sorunum var benimkiler o yüzden de gidiyor o yüzden sen canını sıkma.. benim teyzemin kızı bu şekilde yani iğneyle çocuk sahibi oldu..çok sağlıklı bir kızı var..inşaallah seninde ve tüm isteyenlerinde olur..

sadece bugünmü dünde girmedi. aslında giriyo da topike girmiyo anlamadım özelden mi yazışıyosunuz:20::20::20:

öylemii..yok kız özelden yazışmıyoruz,bugünü tam olarak okudum ya rastlamadım sewince genelde yazıyor o her gün merak ettim arkadaşımı...

kızlar ben cikim kayinannemdeydik eve gidecez...girmeye çalışırım yine...

beydagli çok saol verdiğin bilgiler için...öptüm cnm...

öylemii..yok kız özelden yazışmıyoruz,bugünü tam olarak okudum ya rastlamadım sewince genelde yazıyor o her gün merak ettim arkadaşımı...

son yazdığı cevaba baksana kaç gündür yazmıyo. ama dün gece girmiş siteye okuyup okuyup gerimi çıkıyo ne

ilginç bi yorum getirmiş o zaman. bizde ne zamandır çarpışamıyoz:31::31::31:

walla bende çok benzetme ve yorum duydum ama çarpışmayı ilk defa duydum..aman sen çarpışma şincik çarpışacaksanda ağırçekimde çarpış..neme lazım,çocuğa travma yaşatmayın:9::9:

seray sakın bak bu düşüncelere sokma kendini,yeniden başladığını düşün hem sen öncekinde bu ilaçları kullanmamamıştın belkide ondan kaybettin..ilaçları kullanınca inşaallah kavuşursun bebeğine..benim kan pıhtılaşması haricinde de sorunum var benimkiler o yüzden de gidiyor o yüzden sen canını sıkma.. benim teyzemin kızı bu şekilde yani iğneyle çocuk sahibi oldu..çok sağlıklı bir kızı var..inşaallah seninde ve tüm isteyenlerinde olur..

insallah cnmmm ne bilim atlatirim heralde...ilk günüm bugün...çok çok saol...yinede şükürler olsun rabbime dermansiz dert vermesin...hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin...

Back
X