önce ziyaretçi delüğünden baktım okudum yazdıklarını. ilaca da başlamşsın. inşallah dozu artmadan kurtulursun o ilaçtanç.
aslında depresyon ilacı içmeye başlamak kötü bişi diil. sadece sakinleştirmek yaşadıklarının sana daha az acı çektirmesini sağlamak için , ağrı kesici gibi bişi dimi.
senin yaptığın en büyük hata ne biliyomusun
buraya yanımıza sohbete gelmiyosunnnngelsen çok eğlencen annem ya
yeğenin iyi çok şükür, yolu yarıladık dolunay korkuyom kız yakında doğurcam galiba
tamam birazdan baknannnn başakkk Allah iyiliğini versinnn naaannn..yaz anasınını satayımmmm ..koptummmmm burdaa
gördük ama işimize gelmediğinden umursamadıkk
bu topiki sen açtın masrafları gelirleri problemleri sana ait
hem senin olsa ne farkederr
neyi değiştirirkii
biz topikte mutluyuz halimizdende memnunuz
bence sen tkb olarak dur durduğun yerde ..
hmmm...bide böyle deneyin canım,madem hsg de çektirmişsin inşallah bu vesileyle hayırlı haberleri alırsın canım..
çatlatma iğneside verir sana tahminimce..inşallah mucizen bu ay gerçekleşir canımmm:)
inşallah bakalım tatlımm yaaa
verecek zaten bekliyom bakalımm
hayırlısı olsun da varsın geç olsunnn
başağın bebeki erkek biliyonmu dolunay "ege"miz olacak inşallah kasım ayında
aynen güya alçak gönüllülük yapıyorrr ,,,
ama topiğe gelmeyen yada damarına basan oldumu da hemen
tkb atar seni listeden diye tehditlere başlıyor
burnu havada kankam benimm
annem ankarada nerde bulsun kuzum:26:annenler yapamıyomuu yapıp yollasınnn sanaaa
Basak hanim bugun sende algilama eksikligimi var ben calismalara basladimmi dedim
gerci calisma herzaman var ama kontrollu
hiç işte kaşınıyor deli karı
bence nabzımızı ölçüyor o varya o kaçın kurası
annem ankarada nerde bulsun kuzum:26:annenler yapamıyomuu yapıp yollasınnn sanaaa
Basak hanim bugun sende algilama eksikligimi var ben calismalara basladimmi dedim
gerci calisma herzaman var ama kontrollu
ayyyyyy inşalllahhhhhh çok mutlu oldum şu an bunu okuyuncabaşağın bebeki erkek biliyonmu dolunay "ege"miz olacak inşallah kasım ayında
o deliği tıkıyacağım zatennziyaretçi deliğine senden başka giren yok zatiiii
sen daha durr 7. ayda ne kabuslar başlar ben 7 aya girdim hergün doğuruyordum
artık başa çıkamadım olişle benim doğum çantamı hazırladım bir köşeye koydum kafam rahat etti
aa bak hakkımı yeme hayatta ucuza satmamtamam birazdan bak
vay şimdi böyle mi oldu eroş hanımberaber açmştık hani sen verdin gazı bana sattın bari ucuza gitmesem
ege kesin de önüne arkasına ne eklerr benn bilmemmmkızzz hani mustafa ege idi başak karısı öle demişti bir ara
ay evet o şimdi hormonların elinde dimiiikelle vurmaya bile kalkıyor
ama bu ara hormonlar iyice tavanda demekki
doğumdan korkmaya başladığına göre daha 4 ay var
hiç işte kaşınıyor deli karı
bence nabzımızı ölçüyor o varya o kaçın kurası
haber verdiğim günü hatırlasana dün gibiydi zaman ööle çabk geçiyoki 4 ay nedirkiiiikelle vurmaya bile kalkıyor
ama bu ara hormonlar iyice tavanda demekki
doğumdan korkmaya başladığına göre daha 4 ay var
aynen güya alçak gönüllülük yapıyorrr ,,,
ama topiğe gelmeyen yada damarına basan oldumu da hemen
tkb atar seni listeden diye tehditlere başlıyor
burnu havada kankam benimm
kız bizde herzaman var sen otur haline yan artık 15 günde bir mi ayda bir mi bilememannem ankarada nerde bulsun kuzum:26:
korunma yoksa çalışma başlamş demektir
sizde yoksa bilemem
ayyyyyy inşalllahhhhhh çok mutlu oldum şu an bunu okuyunca
kızzz hani mustafa ege idi başak karısı öle demişti bir ara
haber verdiğim günü hatırlasana dün gibiydi zaman ööle çabk geçiyoki 4 ay nedirkiiii
noluyo len burda
tkb olmanın gerektirdikleri napiyim. yaranamıyom sizeeeee:2::2: niye hapsırık smileyini kullandığımı bende bilmiyom
ayyyyyy inşalllahhhhhh çok mutlu oldum şu an bunu okuyunca
önce ziyaretçi delüğünden baktım okudum yazdıklarını. ilaca da başlamşsın. inşallah dozu artmadan kurtulursun o ilaçtanç.
aslında depresyon ilacı içmeye başlamak kötü bişi diil. sadece sakinleştirmek yaşadıklarının sana daha az acı çektirmesini sağlamak için , ağrı kesici gibi bişi dimi.
senin yaptığın en büyük hata ne biliyomusun
buraya yanımıza sohbete gelmiyosunnnngelsen çok eğlencen annem ya
yeğenin iyi çok şükür, yolu yarıladık dolunay korkuyom kız yakında doğurcam galiba
inşallah bakalım tatlımm yaaa
verecek zaten bekliyom bakalımm
hayırlısı olsun da varsın geç olsunnn
başağın bebeki erkek biliyonmu dolunay "ege"miz olacak inşallah kasım ayında
inşallah Mustafa Ege düşünüyorum ben ama kocamın amcasıvar mustafa diye. onun adını koyduk gibi geliyo galiba kocama pek niyeti yok. bende dini ama başka bir isim ekleyebilirim tam karar veremedim. sööleyin sevinceee
niye mutlu oldun anlamadımm????:44::44::44:
-----------------------
insan inanamıyor dimi??
içinde yavrun var ,,artık onun adı varr,,,o da bir canlı ve 4 ay sonra kucağında olacak inşallahh
bide topikimizin bebeki kızımm basarım yeğenimi ben bağırcığımaaaaaaaaaa
haber verdiğim günü hatırlasana dün gibiydi zaman ööle çabk geçiyoki 4 ay nedirkiiii
noluyo len burda
tkb olmanın gerektirdikleri napiyim. yaranamıyom sizeeeee:2::2: niye hapsırık smileyini kullandığımı bende bilmiyom
başak sende ne var akşam yemeğine
gerçi siz yemek yemiyormuşsunuz omlet felan geçiştiriyormussunuz ama
soram dedim . bu gidişle çocuuu kaşşık kadar doğurursun seninde toton tavana değer
bütün kiloları alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?