• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

önce ziyaretçi delüğünden baktım okudum yazdıklarını. ilaca da başlamşsın. inşallah dozu artmadan kurtulursun o ilaçtanç.

aslında depresyon ilacı içmeye başlamak kötü bişi diil. sadece sakinleştirmek yaşadıklarının sana daha az acı çektirmesini sağlamak için , ağrı kesici gibi bişi dimi.

senin yaptığın en büyük hata ne biliyomusun:50:

buraya yanımıza sohbete gelmiyosunnnn:21::21:gelsen çok eğlencen annem ya:29:

yeğenin iyi çok şükür, yolu yarıladık dolunay korkuyom kız yakında doğurcam galiba:30::30::30::30:

ziyaretçi deliğine senden başka giren yok zatiiii :110:
sen daha durr 7. ayda ne kabuslar başlar ben 7 aya girdim hergün doğuruyordum :1::1:
artık başa çıkamadım olişle benim doğum çantamı hazırladım bir köşeye koydum kafam rahat etti :16:

nannnn başakkk Allah iyiliğini versinnn naaannn..yaz anasınını satayımmmm ..koptummmmm burdaa
:60: :60: :60:
tamam birazdan bak:9::9::9::9::9::9:
gördük ama işimize gelmediğinden umursamadıkk

bu topiki sen açtın masrafları gelirleri problemleri sana ait
hem senin olsa ne farkederr
neyi değiştirirkii

biz topikte mutluyuz halimizdende memnunuz
bence sen tkb olarak dur durduğun yerde ..

vay şimdi böyle mi oldu eroş hanım:19::19:beraber açmştık hani sen verdin gazı bana sattın bari ucuza gitmesem:ssz::ssz:

hmmm...bide böyle deneyin canım,madem hsg de çektirmişsin inşallah bu vesileyle hayırlı haberleri alırsın canım..

çatlatma iğneside verir sana tahminimce..inşallah mucizen bu ay gerçekleşir canımmm:):49:

inşallah bakalım tatlımm yaaa
verecek zaten bekliyom bakalımm
hayırlısı olsun da varsın geç olsunnn

başağın bebeki erkek biliyonmu dolunay "ege"miz olacak inşallah kasım ayında

aynen güya alçak gönüllülük yapıyorrr ,,,
ama topiğe gelmeyen yada damarına basan oldumu da hemen

tkb atar seni listeden diye tehditlere başlıyor:35::35:
burnu havada kankam benimm

kelle vurmaya bile kalkıyor
ama bu ara hormonlar iyice tavanda demekki
doğumdan korkmaya başladığına göre daha 4 ay var :30::30:

başak sende ne var akşam yemeğine
gerçi siz yemek yemiyormuşsunuz omlet felan geçiştiriyormussunuz ama
soram dedim . bu gidişle çocuuu kaşşık kadar doğurursun seninde toton tavana değer
bütün kiloları alırsın :110:

ziyaretçi deliğine senden başka giren yok zatiiii :110:
sen daha durr 7. ayda ne kabuslar başlar ben 7 aya girdim hergün doğuruyordum :1::1:
artık başa çıkamadım olişle benim doğum çantamı hazırladım bir köşeye koydum kafam rahat etti :16:
o deliği tıkıyacağım zatenn
bakalım nolcek o zamann
tamam birazdan bak:9::9::9::9::9::9:

vay şimdi böyle mi oldu eroş hanım:19::19:beraber açmştık hani sen verdin gazı bana sattın bari ucuza gitmesem:ssz::ssz:
aa bak hakkımı yeme hayatta ucuza satmam
ucuza gidecek mala aracılık yapmam...
kar payımı kurtarmadan satışa girmem
merak etme iyi paraya gittinnn
kızzz hani mustafa ege idi başak karısı öle demişti bir ara :110:
ege kesin de önüne arkasına ne eklerr benn bilmemmm
ay evet o şimdi hormonların elinde dimiii

hiç işte kaşınıyor deli karı
bence nabzımızı ölçüyor o varya o kaçın kurası :40:

haber verdiğim günü hatırlasana dün gibiydi zaman ööle çabk geçiyoki 4 ay nedirkiiii:53:
aynen güya alçak gönüllülük yapıyorrr ,,,
ama topiğe gelmeyen yada damarına basan oldumu da hemen

tkb atar seni listeden diye tehditlere başlıyor:35::35:
burnu havada kankam benimm

noluyo len burda:41::41::41:

tkb olmanın gerektirdikleri napiyim. yaranamıyom sizeeeee:2::2: niye hapsırık smileyini kullandığımı bende bilmiyom:19:

annem ankarada nerde bulsun kuzum:26:

korunma yoksa çalışma başlamş demektir:63:

sizde yoksa bilemem
kız bizde herzaman var sen otur haline yan artık 15 günde bir mi ayda bir mi bilemem :110:
benim için gece gündüz farketmez kociş dayanamamış taaa yanıma koşmuş gelmiş :110:
:23::23:
ayyyyyy inşalllahhhhhh çok mutlu oldum şu an bunu okuyunca:16::16::16:

yanlız dikkat et görmemişin bir oğlu olmuş olmasın :9::9:
olişin başına bir iş getirme deli karı ne yaptın bebek hareketlerin düzeldimi

kızzz hani mustafa ege idi başak karısı öle demişti bir ara :110:

inşallah Mustafa Ege düşünüyorum ben ama kocamın amcasıvar mustafa diye. onun adını koyduk gibi geliyo galiba kocama pek niyeti yok. bende dini ama başka bir isim ekleyebilirim tam karar veremedim. sööleyin sevinceee:kkk:

haber verdiğim günü hatırlasana dün gibiydi zaman ööle çabk geçiyoki 4 ay nedirkiiii:53:

tkb olmanın gerektirdikleri napiyim. yaranamıyom sizeeeee:2::2: niye hapsırık smileyini kullandığımı bende bilmiyom:19:

ayyy evet yaaaaaaaa:16::16: çooook sevinmiştim daha dün gibi :29:
bana ne oluyosa :110:

ayyyyyy inşalllahhhhhh çok mutlu oldum şu an bunu okuyunca:16::16::16:

niye mutlu oldun anlamadımm????:44::44::44:

-----------------------

insan inanamıyor dimi??:31::31::31:
içinde yavrun var ,,artık onun adı varr,,,o da bir canlı ve 4 ay sonra kucağında olacak inşallahh:21::21::21::21::21:

bide topikimizin bebeki kızımm basarım yeğenimi ben bağırcığımaaaaaaaaaa:16::16::16::16:

canım doktor dediki hani küçükken düşerizde dizimiz yara olur....annemizde merhem sürer yaraya daha çabuk iyileşir ya..
sende bu bu ilaçla yaranı merhem sürererk iyileştirecen dedi...ilaçsızda atlatırsın pek tabi dedi ama ilerde izi kalmaması için daha sağlıklı olmak için kullanmanı öneriyorum dedi..başlarda bünyem tepki verdi ilaca ama alıştım şimdilik..
8-10arası kullanmam gerekiyormuş..zaten yakında kontrolum var bakacak yeni durumuma:)enson gittiğimde kadına 2 saat ağlamıştım:)şimdi içimden ağlamak gelmiyor bile...
sizinde desteğinizi inkar edemem başağım..iyiki varsınız ama bazen yanlız kalmakta iyi geliyor..arada uğrarım şimdilik...
demek oğluşun oluyor hee:)maşallah canımm...iyi yaa..büyüğü erkek olsun ikinci kız olunca abilik yapar ona:)
sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum canım,korkma sakın,tam tersi keyfini çıkar bu sürecin..doğum bile bambaşka güzellikleri barındırıyor..doğıururkende keyfini çıkar ttalım:)
inşallah sendende güzel doğum hikayeleri dinleriz başakçımmm:16:

önce ziyaretçi delüğünden baktım okudum yazdıklarını. ilaca da başlamşsın. inşallah dozu artmadan kurtulursun o ilaçtanç.

aslında depresyon ilacı içmeye başlamak kötü bişi diil. sadece sakinleştirmek yaşadıklarının sana daha az acı çektirmesini sağlamak için , ağrı kesici gibi bişi dimi.

senin yaptığın en büyük hata ne biliyomusun:50:

buraya yanımıza sohbete gelmiyosunnnn:21::21:gelsen çok eğlencen annem ya:29:

yeğenin iyi çok şükür, yolu yarıladık dolunay korkuyom kız yakında doğurcam galiba:30::30::30::30:

inşallah bakalım tatlımm yaaa
verecek zaten bekliyom bakalımm
hayırlısı olsun da varsın geç olsunnn

başağın bebeki erkek biliyonmu dolunay "ege"miz olacak inşallah kasım ayında

egeee ismi çok ttalı yaa:)ama bu ara çok duyuyorum demeden geçemicem:9:

inşallah erenayımm seninkide hemen egenin peşinden gelir birlikte büyütürsünüz bebişlerinizi canım:):emir_bebek::emir_bebek:

inşallah Mustafa Ege düşünüyorum ben ama kocamın amcasıvar mustafa diye. onun adını koyduk gibi geliyo galiba kocama pek niyeti yok. bende dini ama başka bir isim ekleyebilirim tam karar veremedim. sööleyin sevinceee:kkk:
:kkk::kkk: görürlerse sölerler :110:
niye mutlu oldun anlamadımm????:44::44::44:

-----------------------

insan inanamıyor dimi??:31::31::31:
içinde yavrun var ,,artık onun adı varr,,,o da bir canlı ve 4 ay sonra kucağında olacak inşallahh:21::21::21::21::21:

bide topikimizin bebeki kızımm basarım yeğenimi ben bağırcığımaaaaaaaaaa:16::16::16::16:

:16::16: bende bağrıma basarım :21:
ama deli karı elletmezki bizee :19::19:
zati o çocuğa nasıl bakacağını çok merak ediyorum :27:

ee sana yakışıyor tkb olmak annemm
hiiiç gocunma ..

sen görevini yapp gerisini boşverr
yaranıyon kızz bak nasıl seviyos senii

başak sende ne var akşam yemeğine
gerçi siz yemek yemiyormuşsunuz omlet felan geçiştiriyormussunuz ama
soram dedim . bu gidişle çocuuu kaşşık kadar doğurursun seninde toton tavana değer
bütün kiloları alırsın :110:

kocam yemiyoo dedimmmmmm ben demedimmmmmm:95::95::95::95:

ben kendime ayrı olarak yemek yapıyorum. hatta bi ara yaptığım taze fasülyenin miktarını göstercektim size. tek ben yediğim için azıcık yapıyorum :50:

ama ben mevye, yemek, ayran yoğurt fındık cevizzz karpuzzz ne bulursam yiyom:125::125: kocam bu saydıklarımın hiç birini yemiyo:50:

Back
X