Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

insallah cnmmm...tabiki rabbime sigindim o herşeyin sahibi o ne derse o olur ...hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun...bi doğru dürüst ilgilenen bi doktor istiom ben adam akıllı herşeyi anlayacağım dilde anlatsın biri artık...

Canim hayirlisi yaaa sogan kurunu dogru duzgun kullaniyonmu pko olupta bu kurle dogum yapan arkadaslar var
bocek hakkinda bir bilgim yok
badana isine gelince erkek milleti bayilir zamansiz isler cevirmeye

Canim hayirlisi yaaa sogan kurunu dogru duzgun kullaniyonmu pko olupta bu kurle dogum yapan arkadaslar var
bocek hakkinda bir bilgim yok
badana isine gelince erkek milleti bayilir zamansiz isler cevirmeye

kullanıyorm canım kullanıncada hep 1 haftaya olurdum sımdıı 20 gun oldu nerdeyse bu sabah basladım yıne sogana 14 gune olmzsam adet sokturucu ıccıcem artık soganla da adet olmuyorum artık kımın bebegı varsa gıdıp sewerım aldıklarımıda cope atıcam olmuyo napım 23 yasındasın olur dıyolarda 16 yasımdan berı adetım duzensız bıktım wallaha bıllaha.. sacımı bıle kendı rengıne boyamıstım bebek vardır dıye olmuyo su mubarek 3 aylarda ne dualar ne kuranlar okudum ama rabbım herkese herseyı nasıp etmıyo sevınccım ıste.. bocekler konusundada yemın edeerm 48 kıloydum 46 oldum gecen haftadan berı uzuntuden..

Kizlar size bisi soracam benim kaynana tatile gitmis bugun diger oglu ve babaanneyle bir tel acipta biz gidiyos demediler yolculuk bu olum var kalim var dimi ama
benim kociste aksama kayinpederi ara yemege cagir demesinmi
bende ne kadar dusuncelisiniz ailecek dedim hem annen bana haber etmeden gitsin bendr onun kocisinemi bakacam dedim

siz olsaniz ne yapardiniz

ıyı demıssın canım nezaketen de araması lazımdı en azından babanız sıze emanet deseydı bıle bakardın ayıp bu kaynanalar boyle hep.. sen ıyı kaynana ol bıtanem :) benım kaynanam varya cadının tekı ben kusuyodum bı kere ınsallah bebek yoktur ayyyy varsada ölsün dedi bak mubarek 3 aydayız yemın ederm aynen bunu dedı kayınpederm de bundan 20 sene once olmus.. esım tek basına aldıı ewımızı herseyımızı.. bunu telde dese kocam ınanmazsı ama bızde dedı esım duydu kovdu annesını.. konusmyolar 8 aydır.. esım 29 yasında bebeklere oluyoo resmen annesı boyle dıyınce afedersın ettı agzına bır suru kotuluk de yapmıstı nısanlıyken ohhh ıyı olduu

canım umutsuzluğa düşme hiç yakıştıramadım sana demekki şu anda zamanı değil inançlı bir insansın sen zamanını bekle Rabbim en iyisini bilir isyan etme hayatım
ziraai ilaçcılardan alsana ilaç bende karınca vardı aldım sulandırıp sıktım hepsi yok oldu canım.

wallahı canım ya kendılerı temızlemıyo ya suan ewde ne halı var her heryerde butun herseyı döktüm koltuklar yatakları cektım dıp kose yapcam dıger hafta 42 kılo olurum artık :)

hoppala benim cevaptan önce senin cevap var noluo yaa ...walla sıcakta hiç cikilmio zati...açtım klimayı heryeri sogutuorum..yayildim iice...

ohhh iyi yapmışsın hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…