Canim iki mutasyonda heterezigotsun bende oyleyim bak saglikli bir oglum var ustelik tedavisiz ignesiz ilacsiz oldu
rabbime sigin umutsuz olma canim hersey olacagina varir ben iyiyim cok sukur. bu arada sadece trombofili paneli testinde cikiyor canim hayirlisi.
günaydın.ii diyim ii olim cnm...sen nasilsin
kızlar günaydın hepinize nasılsınız??
Gunaydin hayatim iyiyim sen nadilsin
kızlar günaydın hepinize nasılsınız??
evdeyim cnmmm dünde evdeydim canım sıkılıyor ama bisede.yapmak gelmio icimden
sağol kuzum bende öyle diyim öyle olsun..sen ewdwmisin bugün..
Canim hayirlisi yaaa sogan kurunu dogru duzgun kullaniyonmu pko olupta bu kurle dogum yapan arkadaslar var
bocek hakkinda bir bilgim yok
badana isine gelince erkek milleti bayilir zamansiz isler cevirmeye
kızlarr günaydın negatıf sonuc.. polıkıstık overlı olarak bebeklere uzaktan bakarım artık hep... ayrıca bırsey sorucam sıze sız deneyımlısınız bılebılrsınız.. kucucuk kahverengi ucmuyo sadece yuruyo bı bocek gordum dun ewde bıde gecen hafta.. dun aksam hastaneden gelınce halıları yıkamaya verdım baktım parkede gıdıyo aldım elıme yumusak walla ezdım tahta kurusumu dıye cok ıgrenc ama napıyım.. ben bır bucuk yıllık ewlıyım daha ya oturdugum bbınada sıfır.. geceb hafta gorunce yemın ederım kavanozlarıyla baklıyatları attım ama baklıyattan degılmıs.. ceyızlerımı cıkarcam sımdı onlarda mı degıldır ama.. esım de merkezı sıstem borularından asagıdakı kadın pısın otesı bısey ondan gelıyodur dıyo bence degıl.. alah askına bu ıgrenc sey nedır bı bılgısı olanayrıca dun duwardakı cızıklere rutus yapmak ısteyen kocam sayesınde butun ewı badana yaptırmk zorundada kaldık kı raamazan gelıyo dıye dıp kose temızlık yapmıstım allahım benı denıyo kızlar yemınle aglmaktan oldum gecede 2 saat ya uyudum ya uyumdm
Canim hayirlisi yaaa sogan kurunu dogru duzgun kullaniyonmu pko olupta bu kurle dogum yapan arkadaslar var
bocek hakkinda bir bilgim yok
badana isine gelince erkek milleti bayilir zamansiz isler cevirmeye
kk kafayımı yedi ne mesajlar tersten gidiyo yoksa bizim nettenmi
çok şükür kuzum bende iyiyim,her zamanki gibi çookk sıcak,bende yayıyorum bugün..sewinc senin sonuçların 13 ünde çıkacaktı dimi..
kendileri temizlemiyoki hiç walla
walla benimde bişey yapasım yok bugün sıcaktan halim kalmıyorr..
Kizlar size bisi soracam benim kaynana tatile gitmis bugun diger oglu ve babaanneyle bir tel acipta biz gidiyos demediler yolculuk bu olum var kalim var dimi ama
benim kociste aksama kayinpederi ara yemege cagir demesinmi
bende ne kadar dusuncelisiniz ailecek dedim hem annen bana haber etmeden gitsin bendr onun kocisinemi bakacam dedim
siz olsaniz ne yapardiniz
canım umutsuzluğa düşme hiç yakıştıramadım sana demekki şu anda zamanı değil inançlı bir insansın sen zamanını bekle Rabbim en iyisini bilir isyan etme hayatımkullanıyorm canım kullanıncada hep 1 haftaya olurdum sımdıı 20 gun oldu nerdeyse bu sabah basladım yıne sogana 14 gune olmzsam adet sokturucu ıccıcem artık soganla da adet olmuyorum artık kımın bebegı varsa gıdıp sewerım aldıklarımıda cope atıcam olmuyo napım 23 yasındasın olur dıyolarda 16 yasımdan berı adetım duzensız bıktım wallaha bıllaha.. sacımı bıle kendı rengıne boyamıstım bebek vardır dıye olmuyo su mubarek 3 aylarda ne dualar ne kuranlar okudum ama rabbım herkese herseyı nasıp etmıyo sevınccım ıste.. bocekler konusundada yemın edeerm 48 kıloydum 46 oldum gecen haftadan berı uzuntuden..
wallahı canım ya kendılerı temızlemıyo ya suan ewde ne halı var her heryerde butun herseyı döktüm koltuklar yatakları cektım dıp kose yapcam dıger hafta 42 kılo olurum artık :)
hoppala benim cevaptan önce senin cevap var noluo yaa ...walla sıcakta hiç cikilmio zati...açtım klimayı heryeri sogutuorum..yayildim iice...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?