http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/400692-iste-simdi-plnhsynin-evi.html
of işte buuuuuuuuuuu
bu eve aşerdimmmm
inşallahhh hepimiz isteklerimize kawuşuruzz cnmmm umutsuz yaşanırmı hayatımızda herşey bi umutinşallah en azından umudun var kendi evinde istediğin gibi alırsın herşeyini
cnm bende senin gibi yapıyorumm zaten pek ekmek yemiyoruz bizdee ewde kalıp bayatlıcana hemen ertesi gün atıyorum didfrize hatta bi ara ekmekten yer kalmıyordu ekmek aldırmadım bi süre onları ısıtıp taze taze yedikaldığım günün ertesi günü buzdolabına koyuyorum yada dilimleyip dondurucuya atıyorum ne kadar yiyeceksek çıkarıp ısıtıyorum bayatlamıyor hem ziyan olmuyor
kızlar siz yüksek sesle sohbet edin ben yatak odama gidiyom uyumaya çalşıyım ev sessiz kalmasın ninnim olunj benim.
derken kapı açılşdıııııııııı oleyyyyyyyyyyy
kızlar siz yüksek sesle sohbet edin ben yatak odama gidiyom uyumaya çalşıyım ev sessiz kalmasın ninnim olunj benim.
derken kapı açılşdıııııııııı oleyyyyyyyyyyy
inşallahhh hepimiz isteklerimize kawuşuruzz cnmmm umutsuz yaşanırmı hayatımızda herşey bi umut
cnm bende senin gibi yapıyorumm zaten pek ekmek yemiyoruz bizdee ewde kalıp bayatlıcana hemen ertesi gün atıyorum didfrize hatta bi ara ekmekten yer kalmıyordu ekmek aldırmadım bi süre onları ısıtıp taze taze yedik
hem köfte yaparkende çok iyi oluyoo
öyle canım umutsuz yaşanmaz
benimde ekmekten doluyor ablamın kocası fırında çalışıyor gelirken falan bir sürü ekmek getiriyorlar bende veriyorum tanıdıklarıma zaten okadar ekmeği gördükçe yiyesimde gelmiyor
bende köfte için ayrı ufaltıp atıyorum yapacağım zaman uğraşmıyorum tost , yumurtalı yapıyorum kızartıyorum ama genelde kepek yada tam buğday ekmeği yemeğe çalışıyorum
üzülme canım yaaveee kızlar sımdık hasta oldum
yarın dok yolu gorukur bana
günaydınnn canımgünaydın kızlar
gönlünüzden geçen güzelliklerle dolu bi gün olsun
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar nasılsınız
üzülme canım yaa
her yni ay yeni umut
bak bende adet olmayı bekliyomm
beraber bekleriz bu ay olmazmı....
günaydınnn canım
nasılsınnn
günaydıııııınnnnn
sen nasılsın
kızlar midem çok fenaaa
üşüttüm sanırsamm
sanki midemin yerinde taş varrr
ağrıyo,bulanıyooo:120:
tabii soğuk soğuk dondurmlar,karpuzlar ,sular :131:
mahvoldumm yaaaa:94:
neyse ben bugün ve yarın yokum:114:
birazdan kayınannemler gelcek onu doktora götüreceğimm:94:,akşama köye çıkacağımm
yarın yufka açıcazz:80::81:
sizede yollarımmm:107:
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın
iyiyim ben tatlım sanada geçmiş olsun
yufka açmak insanı çok yoruyo geçen haftada biz açtık
bu sabahda tava böreği yaptım çok güzel oldu
sende dikkat et kendine şimdiden ellerine sağlık ve afiyet olsun
bende iyiyim canım çok şükür beklemeye devamyufkamıııı bende anacığımı yarın gönderiyorum giresuna onlarda açar orada banada yollarlar ben beceremem heç böyle işlerr
tembel tembel tembel
bende heç beceremiyodum ama öğrendim çokda zevkli oluyo yufka açması
Canim uzulme iki defa kullandim hep bir sonraki ay hamis kaldimveee kızlar sımdık hasta oldum
yarın dok yolu gorukur bana
Agrin olmasi normal canim artik bebisin yeri iyice daraldi
evet canım bu aralar ağrım var zaten çok heyacanlıyım korkuyorum hayırlısıyla bi doğum gelseydi sizi seviyorum....
Sen ole zannet sabah aksam halvetteyimkız sevinç çıkarabildinmi pas lekesini
yoksam çarpışmaya çarpışmaya pas tuttunuz da onumu çıkarmaya çalşıyosunt
günaydın kızlar
gönlünüzden geçen güzelliklerle dolu bi gün olsun
Seray nasilsin hayatim pihtidasim benim kiz dua et bizim mutasyonlar tek tarafli ya anneden ya babadan heterezigotuz
ikisindede olsa homozigot olurduk ve isimiz dahada zor olurdu.
ii sayılır walla bunalım takılıyom tek başına olunca daha çok düşünüyor insan...onlar nedemek ayy bende homozigot normal de yaziodu bazı sonuçlarda ...anlamiom bise yaa açıp okumakta istemiom hiç bisi istemiom...( bu ebru hanım bana nie bise demedi..cikmadimi ordaki testlerde bu anlamiom ya...ordaki sonuclarida alacam bigun... sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?