tanıdım seni canım kiraz olmuşsun haaaa çok güzel kiraz ı bende çok severim
evet insan ablasına geçmiş olsuna gelmezmi aşkolsun
haklısın ablacımm bıynum haklı olana kıldan ince

bende kiraz severim bari kira oliim dedimm
canım benim önce güzel duygu vetemennilerin için teşekkürler.
Devlet 2 kez tüp bebek karşılıyor ama ilaç ta sınırlama varmı bilemiyorum dr lar genelde ilaçlarla ilgili pek bilgi sahibi değiller. Ama senin bunları ssk dan alabilmen için rapor çıkartman gerekiyor. Raporsuz ödenmiyor zaten. O neden le söylemiştir. Birde ben rapor çıkarttım tüp bebek için ilaçlara yüzdeydi yok farktı derken 1800 tl lik reçetenin 1200 tl sini ben ödedim zaten öle herşeyi karşılamıyo eskisi gibi devlet canım. Tüp bebek merkezleri ilaçları pazarlıkla o fiyata veriyo zaten. Eğer fakülte veya devlet hastanesi değilse gideceğin yer rapor çıkartmayı beklemeye değmiyo zaten. Merkezler bi sürü fark istiyor.
Mesela ben ilk denememde rapor çıkarttım ve istanbul tüp bebek merkezine gittim orda denedim. Rapordan önce görüştüğümde bana ilaçlar dahil 3000 tl fiyat vermişlerdi. Raporla bana 2000tl ye mal oldu ilaçlar dahil. Bu arada istanbul tüp bebeği tavsiye etmiyorum.
canım bu ilaçların belirli dozajdan sonrasını ssk ödemiyomuşşş
bak sara ablada aynısını yazmışş
doktor da ilerideki tedavilerimde sorun çıkmasın,haklarımı doldurmasın diye şimdilik parayla aldırıyor sanırımm..
kendiside sara ablanın dedikelrine benzer bişiler sölemişti,benim aklımda kalmadıı
benim doktorum hep uyarıyorr bu ilacı böyle alın,yada bunu karşılamaz şurdan kampanyalı alın,yada ne biliim bu ilaç pahalı uygununu kullanalım gibi........
çok yardımcı oluyor bize ,bizde bunları parayla aldırınca anlamadık niye böyle yaptığını demekki varmış bir bildiğii
henüz tüp bebek için yolum uzunn görünüyor tatlım yeni başaldıkk
mesela hsg çekildikten sonra 1 yıl geçmesi gerekiyomuşş tüp içinn ben daha geçen ay çekildimm
henüz sadece klomen kullandımm ,,bu ay iğne kullanıyoruz bakalım sonuç ne çıkacakkk....
ama senin ve buradaki tecrübeli hatunların bilgilerine daha çook ihtiyacım olcek gibi görünüyorrr
Eros bu pihtilasmayla ilgili sana msj atmistim ama

gormedinmi
yoksa cvp yazdin benmi gormedim
canım okudum mesajını ama alıntıarımda çıkmamışş,yaada ben alıntı yapmayı unutmuşumm
doktora gidince soracağım olabilirmi diyeee...
bak tecrübeleniyoruz burada
hatırlatayım bakalımmm...