Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bizim burda bi tanıdık bi kızı istediyse bi daha akrabaalardan komşulardan kimse gitmez o kızı istemeye
hani gelin alındığında o kişi,filanca da istemişti,gözü vardı denilmesin diyeee
sende her kızı olişine istiyonn mundar ediyon başka kimse isteyemiyo
başakın bu kızda gözü vardı diye

mundar etti deyince benm aklıma totosuna el attı gibi geliyo.

ilginço zmaan sizin orda bi kız ilk isteyene varmalı yoksa evde kalır

valla halledecez başakçımm
çare yok
zate adamda 1 haftadır beklemede incir ağacı arıyo çıkmak içinn
kaçışım yokk gibi...
bilmem anlatırım sana

yani mecbur bi şeklde olcak ama bu şarttlarda olursa seninde oliş olur haberin olsun

valla halledecez başakçımm
çare yok
zate adamda 1 haftadır beklemede incir ağacı arıyo çıkmak içinn
kaçışım yokk gibi...
bilmem anlatırım sana

kız gittinmi doktoraa???
anlat bakalım nolduuu

kız gittim siz burdan alttan muayene var deyince ben etek giyip gittim alttan muayene hazırladım kendimi.doktor karından bakacağız dedi.ultrason çok iimiş.bi de eğer karından sorun gözükürse alttan bakıyomuş.ben de ultrasonda bişey çıkmadı.kist falan bişey yokmuş.prolaktine baktır bi daha dedi.onun da çok sorun olacağını düşünmüyom dedi.eşimden sprem testi istedi.ya eşinin spermlerinde sorun var ya da tüpler tıkalı olabilir dedi.şu an sende bir sorun yok gibi dedi

mundar etti deyince benm aklıma totosuna el attı gibi geliyo.

ilginço zmaan sizin orda bi kız ilk isteyene varmalı yoksa evde kalır

hayır canımm evde kalmıyoo
sadece o sülale ve istenilen erkeğin çok yakın arkadaşları o kızı isteyemiyoo
koskaoca il koskoca ülke niye evde kalsın kızz

hmm iyi bak allah gönlüne göre verdii sevindim senin adınaa
zaten prolaktin 37 yi geçmediği sürece sorun olarak kabul etmiyolarr
eee kist filan yokmuşş nasıl pkolusun sen
illa olur pkolularda:26::26:,
hadi bakalım bi eşin yaptırsın bide testi ne çıkacakk
allah hayırlısını versinn

kirazcım ben çıkıyom kocam evdeportakal eroş
tamam iyi akşamlarr bende kaçıyorum birazdan işim var

yani mecbur bi şeklde olcak ama bu şarttlarda olursa seninde oliş olur haberin olsun
niye ööle dedinkiiiiii anlamadımm
aman olsunda oğluşum,kızım hiç önemli değill allah sağlıklı bi evlat göndersindeee
sınırımden aynen su durumdayım

noldu kızzzz

tamam iyi akşamlarr bende kaçıyorum birazdan işim var

niye ööle dedinkiiiiii anlamadımm
aman olsunda oğluşum,kızım hiç önemli değill allah sağlıklı bi evlat göndersindeee

noldu kızzzz

bu zaman kadar kaynanamda kalıyodum dun kayın babam bı suratı vardı yemek bıle yemedım ben boyle seylere gelemem cunku hep gulerım en ufak seye aglarım bede eve cıktım bugun kaynanam arada evdeyım dedım kapattı arkasından kayınbabm aradı bıda ınmeyecegımı bıldıgı ıcın geleymr alacm dedı yok dedım gelın evde tek kalmaz dedı 3 yıla gıtdık bısey olmaz dedım sım dı teyzesı oldurdu sabahdan berı yazıyo nıye gıtmedn gıtsene yanlızmısın neden yanlıssın sahurda ne yapacan hadı gıt kaynana aynı seylere sabahdan berı yazıyoo ya sınrı ettı herkeze ayrı hesap veryorum ufack cocugsa bıle

hmm bende ondan sorun çıkıyo o zman
inşallah eşindede sorun çıkmaz canımm
zate 1-2 sene olmaması bile normal sayılıyorr

özel işim var desene tatlım yaa
korkmuyorum gelirdim ama özel işim var de
kıl tüy bahane et
eşin ne diyoor eşim evde olmamı istiyor de mesela
o gitme deedi sabah erkenden bi yere gidicez filan dee

yada evmde kalmaya alışmak istiyom filan deee

ya soyledım korkmuyorum evımde daha rahatım gelmeyecek ınerım dedım gene yok gelın evdemı kalır zaten esım gecesıne az kaldı ay bıde teyzesı tek kalma asagı ın neden ınmeden evde tek otrma aynı seylerı yazıp duruyoo ya hayır huzurlu olsan ınecem evde tek sıkılıyrm tek otramıyorum ama suratları var ayy allah ım yarım et esım ınme evde otr huzurumuz kaccagına dıyo

amiinn 1,68 boy 90 kg
ama ben devamlı hormon ilacı kullanıyorum onlar mahvetti beni canımmm

anladım canım zaten hormon ilaçlarının çok kilo aldırdığını ve vermek istesen de zor kilo verdiğini söylüyolar.senin de pko ve prolaktin yüksekliği mi var?bi de sana rahim filmi çekildi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…