listede çalşmalar yapıyo yazıyo ne bilsinler
ya soyledım korkmuyorum evımde daha rahatım gelmeyecek ınerım dedım gene yok gelın evdemı kalır zaten esım gecesıne az kaldı ay bıde teyzesı tek kalma asagı ın neden ınmeden evde tek otrma aynı seylerı yazıp duruyoo ya hayır huzurlu olsan ınecem evde tek sıkılıyrm tek otramıyorum ama suratları var ayy allah ım yarım etesım ınme evde otr huzurumuz kaccagına dıyo
evt çok aldırdı hemdeanladım canım zaten hormon ilaçlarının çok kilo aldırdığını ve vermek istesen de zor kilo verdiğini söylüyolar.senin de pko ve prolaktin yüksekliği mi var?bi de sana rahim filmi çekildi mi?
yooo listede oyle bisi yokk
karilar teraviye gidiyom ben hepinize dua edecem
evt çok aldırdı hemde
pko yeni oldu
ama doğumdan beri prolaktinimde ani inişler ve çıkışlar oluyoo
tabi yeni doğurduğum zamanlarda öbürleride dengesizdii
geçen ayın 22 sinde rahim filmi çekildim ama normal olan çekilemedi bende iyot alerjim var farklı bi yöntemle çekildimm
ve tüplerimin açık olduğunu öğrendikk
anladım canım bak sen beni dinle ağır olmayan bir diyet yap mesela ekmeği kesebilirsin spor yap biraz kilo ver faydasını görürsün.benim içime doğuyo senin bu sene bebişin olacak:)
o zaman eşim evde kalmamı istiyor de
o söylesinn
ne demek gelin evde mi kalırr
sen yine teyzeye söyle kıl tüy işim var
bu gece yapayım de
sabaha kadar herkes ayakta korkmam dee
yooo listede oyle bisi yokk
karilar teraviye gidiyom ben hepinize dua edecem
dediğini yapayım arkadaşım yapmasına amaanladım canım bak sen beni dinle ağır olmayan bir diyet yap mesela ekmeği kesebilirsin spor yap biraz kilo ver faydasını görürsün.benim içime doğuyo senin bu sene bebişin olacak:)
aman eroş kımseın laftan anladıgı yok zaten moralım bozuk bıle bıle ustume gelıyolar ya
dediğini yapayım arkadaşım yapmasına ama
şu anda hergün fsh lh hormonu içeren bir iğne artı prolaktin hormonumu dengeleyecek bi ilaç alıyorumm
yani o iş ekmekle suyla olacak iş değil canım yaaa
ben şu anda daha fazla kilo almamaya çalışıyorumm ona dikkat ediyorumm
hayırlısı umarım bu ayki tedavim sonuç verirde pozitifi görürüz
anladım canım görcen sen kırmızı çizgiyi içime doğuyo benim:) hemen burda haber ver ama olur mu
anladım canım görcen sen kırmızı çizgiyi içime doğuyo benim:) hemen burda haber ver ama olur mu
iyi aksamlar canım
nasılsın belinaycımmm:))
iyim canım ya öyle tek basıma oturuyorum sen nasılsın
walla eşim film izliyo bende size bir bakayım dedim..ama çookkkk sıcaaaaakkkk..yarın biraz zor geçecek galiba...
dun yatarken dus aldım sabah dus aldım sankı 1 haftadır banyo yapmıyorum gıbı terlıyımmm bu ne sıcaktır rabbım ıns sabrını verecekk
aynen canım sen birde burda olsan insan kendinden bıkıyor...kız tam çıkıyodum cevap yazdın sıcaktan mayıştınmı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?