canım pilavı tutturamıom demişsin bak iki kişiik için yapıcansan 1 su bardağı princi süzgece koy iice muslukta tut beyaz suyu durulana kadar yıkaaa sonra tencerene şehireye atma istiosannn şehriyeyi yağda pembelinceye kadar kavur
altını kıss yıkadığın princleri tekrar sudan geçir tencereye dök biraz prinçelri çevir kavrulsun sonra 2 su bardağı soğuk suyu ekle tuz ekle karıştrı üzeirni tam kapat suyu kaynasın karıştır altını kıs üzeri delik delik olana kadar suyu çekicek zaten tabiki tencere kapağı kapalı olsun pişti pialvımız altını kapat.piştikten sonra şişsin diee bi kaşık daldır yani dibini kaldır havlu sar demlensiin.(1 su brd prince 2 su brd su olucak şekilde ölçekle tuzunu da tatlı kaşığından daha az koy 1 su brd için .
1 e 2 yani kaç kişi olursan ol ölçeği artırabilirsin bilgi için.)
Hadiss kankiss nasilsin canim benim causizliktan basima agri girdi
mercımek corbası
bezelye yemegı
pılavv ( kı hıc tutturamam :) :)
salata
hosaf
nasıl kızlarrrrrrrr
Hadis aferin tatlim
Pilav tarifin cok iyi bide suda pirinci bekleterek yapilan var oda tane tane oluyor
Cok iyi bir menuuu
bulgur pilavi yap sende riske atma yada tarif istersen
pirinc pilavi tarifi verebilirim cnm
hadis iyi dileklerin icin cok saol hayatim bebek yok annem kana da baktirdim
pihtiliyimya isimi sansa birakmadim denize girmiyomki kiz ewimdeyimm
iyiym cnms ağols en naslsın neden bi var bi yoksun:44::44::44:basagımmm naslsınnn.. hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar kızlarr... rabbimm şu mubarek ayda dualarımızı ve oruclarımzı kabul etsın ınsallah..
tamam gelince yaz arada bakarım ben benimde çok işim yok bugün
senin koca oğlu doğunca ne yapacak hiç bırakamıyacak desene, ozaman kocan oğlunuza bakar sen işe girersin
yazıkkkkkkeşimde daha çok var bugünü iple çekiyordu dün 3..4 saatliğine işe gitti
gideceği saatten 2 saat önce uyanmış gecede 3 te yatmıştık sabah 9 a gelirken kalktı heyacandan uyku tutmamış
oh be diyo son artık 1 ay işe gitmeyeceğim diyorgaribim çocuklar gibi
olsunhaklısın kankam ama benim kocam biraz yabanii
bende cemaatle yapılan ibadetlerden daha fazla zevk alıyorumm
ama adam yollamıyoo
bide mahallede öle çok samimi olduğum kimse yok yanına katılıp gideyimm birazda ondan göndermiyoo
benim kocamın mantığında kadınlar mecbur kalmadıkça öle fırt fırtt dışarı çıkmamalı
adamın görüşü bu bende saygı duyuyorum mantıklı gelmesede
naapayım en kötü huyu bu olsunn,,onun ötesinde mükemmel bi eş nasıl olsa
bende sen gelene kadar işlerimi halledeyimmmm
demi çalışmak istiyor, başak için bulunmaz fırsat
evet ev hatunluğunu sevemedii sanırsamm
illa çalışıcam diyoo
ee çalışırsa mecbur olişe kaynana bakıcakk
bu fikre nasıl alışacakk
:18::18::18::18:çaya gelemdm sanagunaydın canlar nasılsınızbenı sormayın yaa arada gırıp cıkan kasık sancılarımla bek ıyı sayılmam mıdemde yanmaya basladı ınşallah gecer ya okadarda cvok yedım sahurda nereye gıttı hemencık daha saat kaç
Cok iyi bir menuuu
bulgur pilavi yap sende riske atma yada tarif istersen
pirinc pilavi tarifi verebilirim cnm
hadis iyi dileklerin icin cok saol hayatim bebek yok annem kana da baktirdim
pihtiliyimya isimi sansa birakmadim denize girmiyomki kiz ewimdeyimm
kızlarr bende geldiiiiim 2.bebek için kolları sıvamış bir anneyim kızım öyle çok istiyorki, çalışmalar hala devam aşamasında bakalım 2.kez anne olabilme şansı hangi aya nasip olcak isteyen herkeslere Rabbim versin diyorum..
kızlarr bende geldiiiiim 2.bebek için kolları sıvamış bir anneyim kızım öyle çok istiyorki, çalışmalar hala devam aşamasında bakalım 2.kez anne olabilme şansı hangi aya nasip olcak isteyen herkeslere Rabbim versin diyorum..
tamam iyi akşamlarr bende kaçıyorum birazdan işim var
niye ööle dedinkiiiiii anlamadımm
aman olsunda oğluşum,kızım hiç önemli değill allah sağlıklı bi evlat göndersindeee
noldu kızzzz
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnn Allah ım çok bekletmesn inşalllahh. kızın kaç yaşında
eylül ün 29unda 4dü dolduracak inşallah..öyle çok kardeş istiyorki sırf onun için çalışmalara başladım diyebilirim isteyen heerrkeslere Rabbim taz vakitte versin inşallah..banada
işşallah canım benim işşallahsabırlı ol canım inşallah istedigin kiloya düşersin bende sadece vişne hoşaf varbide mercımek corbası yapacammm gerısını bulamasım:44:
naber kız annesi ne var ne yok bakalımcanlarım hepimizin ramazanı hayırlı olsun,tuttugunuz oruçlar, dualarımız kabul olsun inşallahhhh....
Geliyom annem ac kapiyi bu arada uzulme rabbim buyuk ve herseyi biliyor
Ramazanin mubarek olsun deli karii maasallah de yetisirim ben bugunde gitcem aksam yemeemi bile hazir ettim
canim ne kadar cok yersen o kadar acikiyon dene istersen
Canim ben patlican tava yaptim dolaba koydum aksam firina gidecek ayran corbasi yaptim dolapta soguyoo salatami yaptim strecledim attim dolaba aksamada pirinc pilavi yapacam yanina tatlim.
Hayirli ramazanlar canim amin...
Giz biz iyiyiz sen nerelerdesin basak karisi saclarini yolacak senin
hoşgeldin canımmkızlarr bende geldiiiiim 2.bebek için kolları sıvamış bir anneyim kızım öyle çok istiyorki, çalışmalar hala devam aşamasında bakalım 2.kez anne olabilme şansı hangi aya nasip olcak isteyen herkeslere Rabbim versin diyorum..
hahahahahhaaaaaaaolsunhadi ben geldm gelsene
yokk kanka emin ol kaynnaam bakmaz. çünkü kaynanam yoğunn gerçekten kızzzz evde durmuyo. memleketten bile bi misafir gelse kırk yılda bir onları bile bırakıp toplantılarına gidiyo. asla kimse için evde kalmayan bi kadın bebeğm için asla kalmaz içim rahat yani bakması mümkün diiilllll
ev hatunluğunu sevmemmi kuzum . ama dedim ya daha çabk toparlanmak istiyorm:26:
:18::18::18::18:çaya gelemdm sana
niye ööle didim biliyomusun. şööle bişi duymştum. kim baskın olursa halvette onun cibnsiyeti oluyo bebk
ya kızlar aranızda klomen kullanan vardı madem bu klomen bı sonrakı aya etkı edıyo neden benım sancılarım suruyo ha adet oldum ha olcam gıbı hıssedıyom kendımı gecmıyomu hıç ne zama gecıyo bı yardım etsın kullananlar
maaşallah Allah bağışlasın. o kadar çok istiyo ama doğunca bakıcakmıymış kardeşine
deli karı hadiş nbr kız kankan gittimi
deli karı hadiş nbr kız kankan gittimi
çok hevesli bakıcam annecim ben kardeşime, onun elinden tutucam parka götürecem felan diyor ama:44nu ancak hamile kalıp ,doğum yaptığımda göreceğiz hayırlısı artık..
bende kullanmıştım ve bende de hamişlik belirtileri vardı prospektüsü okuyunca anladımkii
gebelik belirtileri görülmesi normalmişşş
bende habire uyuyodum başım kalkmıyodu
hatta eltim,bu kesin hamile diyodu
bütün gün uyumak iş mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?