Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hadis aferin tatlim
Pilav tarifin cok iyi bide suda pirinci bekleterek yapilan var oda tane tane oluyor

Hadiss kankiss nasilsin canim benim causizliktan basima agri girdi

mercımek corbası
bezelye yemegı
pılavv ( kı hıc tutturamam :) :)
salata
hosaf

nasıl kızlarrrrrrrr

Hadis aferin tatlim
Pilav tarifin cok iyi bide suda pirinci bekleterek yapilan var oda tane tane oluyor

saol bebeğim annemde öle yapar sıcak suyla yapar ama suda bekletinde ben hem soğuk suyla hemde bekletmeden yapıom zamanımı almıooo ve güsel oluo domatesli pilavda güsel oluo ben yaptım ve oldu

ne demek canım sende dua edersin :)))olur biter hehehe kız sen demedinmi denize gittim diee ondan öle dedimmmmm şimdi girion demeidm biliom anam işte ümit bizdekidee

kızlarr bende geldiiiiim 2.bebek için kolları sıvamış bir anneyim kızım öyle çok istiyorki, çalışmalar hala devam aşamasındabakalım 2.kez anne olabilme şansı hangi aya nasip olcak isteyen herkeslere Rabbim versin diyorum..

basagımmm naslsınnn.. hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar kızlarr... rabbimm şu mubarek ayda dualarımızı ve oruclarımzı kabul etsın ınsallah..
iyiym cnms ağols en naslsın neden bi var bi yoksun:44::44::44:
tamam gelince yaz arada bakarım ben benimde çok işim yok bugün
senin koca oğlu doğunca ne yapacak hiç bırakamıyacak desene, ozaman kocan oğlunuza bakar sen işe girersin

nazocum seni tebrike derim süpper fikirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yazıkkkkkk
olsun hadi ben geldm gelsene
demi çalışmak istiyor, başak için bulunmaz fırsat

evet ev hatunluğunu sevemedii sanırsamm
illa çalışıcam diyoo
ee çalışırsa mecbur olişe kaynana bakıcakk
bu fikre nasıl alışacakk
yokk kanka emin ol kaynnaam bakmaz. çünkü kaynanam yoğunn gerçekten kızzzz evde durmuyo. memleketten bile bi misafir gelse kırk yılda bir onları bile bırakıp toplantılarına gidiyo. asla kimse için evde kalmayan bi kadın bebeğm için asla kalmaziçim rahat yani bakması mümkün diiilllll

ev hatunluğunu sevmemmi kuzum . ama dedim ya daha çabk toparlanmak istiyorm:26:
:18::18::18::18:çaya gelemdm sana

inşallah canım rabbim gönlüne göre tez vakitte versin herşeyiiii kızın melek oldundan çabuk gelir merak etmeeee

hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnn Allah ım çok bekletmesn inşalllahh. kızın kaç yaşında

tamam iyi akşamlarr bende kaçıyorum birazdan işim var

niye ööle dedinkiiiiii anlamadımm
aman olsunda oğluşum,kızım hiç önemli değill allah sağlıklı bi evlat göndersindeee

noldu kızzzz

niye ööle didim biliyomusun. şööle bişi duymştum. kim baskın olursa halvette onun cibnsiyeti oluyo bebk

deli karı hadiş nbr kız kankan gittimi

Son düzenleme:
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnn Allah ım çok bekletmesn inşalllahh. kızın kaç yaşında

eylül ün 29unda 4dü dolduracak inşallah..öyle çok kardeş istiyorki sırf onun için çalışmalara başladım diyebilirimisteyen heerrkeslere Rabbim taz vakitte versin inşallah..banada

eylül ün 29unda 4dü dolduracak inşallah..öyle çok kardeş istiyorki sırf onun için çalışmalara başladım diyebilirimisteyen heerrkeslere Rabbim taz vakitte versin inşallah..banada

maaşallah Allah bağışlasın. o kadar çok istiyo ama doğunca bakıcakmıymış kardeşine

sabırlı ol canım inşallah istedigin kiloya düşersin bende sadece vişne hoşaf var bide mercımek corbası yapacammm gerısını bulamasım:44:
işşallah canım benim işşallah
canlarım hepimizin ramazanı hayırlı olsun,tuttugunuz oruçlar, dualarımız kabul olsun inşallahhhh....
naber kız annesi ne var ne yok bakalım

canım eşim pc format attırdı herşey silindi anlıcagın vim kalabalıktı annemler gelin bendeydi giremedim ben annemlere gittim 1 hafta öle yoktum oglum teyzesi memlekete gitti eymenimi çok özledim ben çok agladım dün eşim kızdı paşa o bizim bebegimi zdegil yapma dedi bunu bu kadar seviyorum kim bilir yavrumu ne kadar severim ay birde dadlu pc nin ekranına koydum resmini bakıp bakıp duruyorum bayramda yada bayramdan sonra bende gidicem kalıcam memlekette biraz tatil olur banada diyorum acaba paşamı götürsemmi babasındamı kalsa köpükle:26::26:yavrularımıda özlerim ortada kaldım sizlerde ne var ne yok görüşmeyeli artık yanınızdayım yandınız çenemden hepinizi taciz edicem teker tekerkorkun benden oktaycımı seyrediyorum ne yapalım

ya kızlar aranızda klomen kullanan vardı madem bu klomen bı sonrakı aya etkı edıyo neden benım sancılarım suruyo ha adet oldum ha olcam gıbı hıssedıyom kendımı gecmıyomu hıç ne zama gecıyo bı yardım etsın kullananlar

hoşgeldin canımm
allah bekletmesin inşallahhh
tez zamanda yollsın yavrunu
hahahahahhaaaaaaa
olsun sen yineden bırakma yavrunu kızz
yazık yeğenime
anne kokusuyla büyüsünn
sen ne çabuk unuttun beklediğin günleri
kimseye elletmem diyodun şimdik minnacık yavruyu bırakıp çalışıcam diyonn
toparlanmayın braz daha nolurr yavrundan önemlimi???
keşke benimde yavrum olsada bende borç harç ödemeye çalışsam hiç önemli değill
bak böylede uğraşıyoz nasılsa

niye ööle didim biliyomusun. şööle bişi duymştum. kim baskın olursa halvette onun cibnsiyeti oluyo bebk

hmm benim bildiğim ölle değil ama
bilimsel gözle bakarsak erkek etkili cinsiyette kadın naparsa yapsınn cinsiyette pek bi etkisi yokk
allahım sağlıklı evlatlar varsinde kız erkek ne farkederr
sonuçta benim yavrum olacakk

bende kullanmıştım ve bende de hamişlik belirtileri vardı prospektüsü okuyunca anladımkii
gebelik belirtileri görülmesi normalmişşş

bende habire uyuyodum başım kalkmıyodu
hatta eltim,bu kesin hamile diyodu
bütün gün uyumak iş mi??

maaşallah Allah bağışlasın. o kadar çok istiyo ama doğunca bakıcakmıymış kardeşine

çok hevesli bakıcam annecim ben kardeşime, onun elinden tutucam parka götürecem felan diyor ama:44nu ancak hamile kalıp ,doğum yaptığımda göreceğiz hayırlısı artık..

bi sesmi geldi aaaa bizim totolu gelmiş ben iyiyim sen napıon sevinç seni arıodu hererde sanırım son olarak çekyat altına bakmaya gitti beni bukadar aramamıştır naptın kankama çabuk söleeee gtitti gitti gittti beni bıraktı benim net arada cozuttundan sayfayı bi müddet açamadım ondan o arada sıvıştı zaaarrr

çok hevesli bakıcam annecim ben kardeşime, onun elinden tutucam parka götürecem felan diyor ama:44nu ancak hamile kalıp ,doğum yaptığımda göreceğiz hayırlısı artık..

he bizim yeğende diodu çocuk doğuncaaa ters ters bakmaya başlamışş kıskanç kıvırcığım benim ah bi boş meydan bulsamda saçını çeksem diodur herhlade çok özledim yeğenimi yeni doğanıda göremedim daha offff gurbtlik ne zormuşşş

bende hamılelık belırtılerı yok kı sadecde kasıklarım ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…