Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok canım aslında şunun şurasında 3aydır başladık çalışmalara ama bu ayda fos çıktı 4.aydayız ama napalım geç olsunda güç olmasın okula başlayana kadar beklerim ben sorun yok yani...
anladm cnm pekte gecikmemiş henüz folik asit almaay başaldınmı
midem çok bulandı ve çıkardım orucum bozuldu şimdi dimii yaa çok üzüldüm iftara nerdeyse 3 saat kala bozmasam bişey olurmukiiii((

ayy geçmş sln cnm neden bulandı acaba miden

ben de bu ay kullandım bakalım sonucu yazacaz artık
inşallah sen olumlu yazarsın bakalım. çalşmlar bittimi
bilmiyorum kuzum yaa başımda çok kötüydü,ilk gün diyedir mutlaka....
evet olailir neyse yarın rahat olursun inşallah . gece ne yedin

ayy evet folik asit kullanmak gerek yaa eczaneden hemen alıp başlıyorum..

bence de yani kızının kardeşini önemsemiyomusun senhem hamiş kalamasanda önemli diil zararı olmaz

Son düzenleme:
[Q
siz kum döküyo olmayın hamıle olunca idrar sapsarı olurazcıktakokar ben bunları yaşadım hamıleyken

aaaaa ben hamileyken idrar enfeksiyonu geçirdim . ama çok başlarıyla hamile olduğumu bilmiyodum. ve çok kötü kokuyodu. hamileliktenmiydiiiiii

aaaaa ben hamileyken idrar enfeksiyonu geçirdim . ama çok başlarıyla hamile olduğumu bilmiyodum. ve çok kötü kokuyodu. hamileliktenmiydiiiiii

yanı sızın nasıldı bılemem ama 3 hamılığımdede idrarımın kokusu farklıydı normalden belkı sızın durumbaşkadır :44:

belinaycım ve vilmacım çok feci alıntı kargaşası yaptınız kim kimin mesajına cvp veriyo anlamadm:18:

yanı sızın nasıldı bılemem ama 3 hamılığımdede idrarımın kokusu farklıydı normalden belkı sızın durumbaşkadır :44:

benmki çok kötü kokuyodu ağrım vardı doktora gittim. aşırı enfeksiyon var dedi. ilaç çukuruna gömdü beni.

sonra dediki: hamile olma olasılığın varsa içme ilaçları zarar verir ded,i. bende yok dedim içtim ilaçları.

sonra hamile oldğmu öğrendim:18::18: belkide benm durumda farklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…