midem çok bulandı ve çıkardım orucum bozuldu şimdi dimii yaa çok üzüldümiftara nerdeyse 3 saat kala bozmasam bişey olurmukiiii ((
anladm cnm pekte gecikmemiş henüz folik asit almaay başaldınmıyok canım aslında şunun şurasında 3aydır başladık çalışmalara ama bu ayda fos çıktı 4.aydayız ama napalım geç olsunda güç olmasın okula başlayana kadar beklerim ben sorun yok yani...
midem çok bulandı ve çıkardım orucum bozuldu şimdi dimii yaa çok üzüldümiftara nerdeyse 3 saat kala bozmasam bişey olurmukiiii ((
ben bugun doktora giitim klomen verdi yani sormak istediğim klomenle hamile kalanınız varmı aranızda yardım
ben kulladım bı aycık canım 2 ayımda kiscik oldu dok tedavıyı bıraktı bu aylık ama adet olacak gıbı agrılar gebelık belırtısı de ola bılır
pekı senın kıst olusan ay bır ağrın sızın oldumu böyle uzun suren:26::26::26:
hadıs sevınc
sagolun kızlarrr
sağol canım yaa ewet ağız dolusu ama zaten midem boş o kadar bişey çıkmadıki ya çok sinirlerim bozuldu ama yaaa...
aaaaaaaaaaa ne meraklısınız kızlar sız böyle sınır olmaya uzulmeye felanyahu herserde bır hayır vardır ayetını okumadınızmı sız varya elıme bır sopa alıp böle sızı adam akıllı dovmek gelıyo ıcımden ama yapmam gunah ramazan cıksın hele
üzülme canım bilierek bozmadın ya rabbım niyetını biliyo
cnm ben kullandımda klomenle kalamadım
anladm cnm pekte gecikmemiş henüz folik asit almaay başaldınmı
ayy geçmş sln cnm neden bulandı acaba miden
aaaaaaaaaaa ne meraklısınız kızlar sız böyle sınır olmaya uzulmeye felanyahu herserde bır hayır vardır ayetını okumadınızmı sız varya elıme bır sopa alıp böle sızı adam akıllı dovmek gelıyo ıcımden ama yapmam gunah ramazan cıksın hele
canım hıc agrım olmadı ıste 10 gıttım reglım 2 gunu klomen tekrar baslayacaktım hemıde 4cnm kıscık olmus suan arada oluyo sanırsam oda ılacdan kaynaklanıyo
tamam ramazan çıkınca düşünürük..yaa onca saat dayandımyaa ondan çok sinirlendim,üzüldüm..neyse ne yapalım artık yapacak bişeyim yok..
anladm cnm pekte gecikmemiş henüz folik asit almaay başaldınmı
ayy evet folik asit kullanmak gerek yaa eczaneden hemen alıp başlıyorum..
canım hıc agrım olmadı ıste 10 gıttım reglım 2 gunu klomen tekrar baslayacaktım hemıde 4cnm kıscık olmus suan arada oluyo sanırsam oda ılacdan kaynaklanıyo
valla ne bılım bende kıstmı olustu acaba dedım ama herkes doktorA gıdınce öğrenıyomuş kıstınıde bır ağrı sızı yapıyo duyenıde duymadım. neyse beklıycez artık suanda cok ağrıyo canım ağrım benım yaa kesın vardır ıyı bır hıkmetı bebek olmasadakız hamıle karılar sızın ıdrarınız nasıl bısey sankım benım ıdrarımda böle kumtanecıklerı dolanıyo yada benım gozlerımde sorunda olabılır sonucta sıfaonu cekmeden ıcerde takıldı gzoume belkıde hep öleydı hahahah belırtı arıyoz ya
valla ne bılım bende kıstmı olustu acaba dedım ama herkes doktorA gıdınce öğrenıyomuş kıstınıde bır ağrı sızı yapıyo duyenıde duymadım. neyse beklıycez artık suanda cok ağrıyo canım ağrım benım yaa kesın vardır ıyı bır hıkmetı bebek olmasadakız hamıle karılar sızın ıdrarınız nasıl bısey sankım benım ıdrarımda böle kumtanecıklerı dolanıyo yada benım gozlerımde sorunda olabılır sonucta sıfaonu cekmeden ıcerde takıldı gzoume belkıde hep öleydı hahahah belırtı arıyoz ya
benım hıc agrım olmadı o boyutta kıste yanı ıns hamıssındr belırtılerıdır ıcını ferah tut
siz kum döküyo olmayınhamıle olunca idrar sapsarı olurazcıktakokar ben bunları yaşadım hamıleyken
inşallah sen olumlu yazarsın bakalım. çalşmlar bittimiben de bu ay kullandım bakalım sonucu yazacaz artık
evet olailir neyse yarın rahat olursun inşallah . gece ne yedinbilmiyorum kuzum yaa başımda çok kötüydü,ilk gün diyedir mutlaka....
ayy evet folik asit kullanmak gerek yaa eczaneden hemen alıp başlıyorum..
[Q
siz kum döküyo olmayınhamıle olunca idrar sapsarı olurazcıktakokar ben bunları yaşadım hamıleyken
aaaaa ben hamileyken idrar enfeksiyonu geçirdim . ama çok başlarıyla hamile olduğumu bilmiyodum. ve çok kötü kokuyodu. hamileliktenmiydiiiiii
yanı sızın nasıldı bılemem ama 3hamılığımdede idrarımın kokusu farklıydı normalden belkı sızın durumbaşkadır :44:
belinaycım ve vilmacım çok feci alıntı kargaşası yaptınız kim kimin mesajına cvp veriyo anlamadm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?