kızlar bu ne pislik bööle
Bu ne pis topikkkkkkkk
Heryer toz içinde ,bulaşıklar yığılmışşşşş
Ben şimdik bulaşığı attım makineye,süpürdüm ,sildimm,:95:
Toz aldımm :95:
Domestosumu ve banyo jelimi aldım wc yi temizledimm:81::81:
Hijyen yaptım topiğii:79::93:
Aaa 2 gün yokum haline bak topiğinnn
Sevinç annem gelince camları sil ben yoruldum annemm
Sen çalışkan hatunsunn bi el at da sill
Hadi bakalımm ben çıkıyom şimdilikkk
görüşürüzz ...
abovvv sevinç bu sıcaklarda hem de ramazan günü turşu yersen kavrulursun susuzluktan kız.
[ı] günaydın kızlar
ben 20 lik dişimi çektirdim sonunda ve doktorumun sayesinde hiçte korktuğum gibi olmadı çok şükür ancak ağrım var yüzüm şiş ama olacak o kadar yemek yiyemiyorum doğru düzgün bi hafta sürekli yumuşak şeylerle beslenmeliymişim zaten çiğnemeyle yenecek şeyleri istersemde yiyemiyorum ama olsun geçecek bunlar o ağrıdan kurtuldumya herşeye değer
sizler nasılsınız ne var ne yok[/ı]
geçmiş olsun canım çoğu gitmiş azı kalmış
canım benim hayırlısıyla bebişine kavuştuğunda bunları hatırlamayacaksın bile
naber kıss
heyecan doruktadır sende şimdikk
neyse bu günü saymazsak 3 gün kaldıı
çoookk heyecanlıı
allhım pozitifler görmeyi naasip eylesin sanada bizlerede....
[ı] sağol canım
sende inşallah pozitifi görürsün tatlım[/ı]
hemen pabucumu dama attın dimek paşagül hanım
iyiyim canım sağol ya valla sorma az kaldı artık elim ayağım titriyo perşembe naparım blmem. Inşallah hayırlı haberler alırım. Seninde inşallah yumoşların güzel güzel büyür ve tam zamanında çatlar sen de hayırlısıyla bebişine kavuşursun
senin yeriini kimse tutamaz kız kızmakızlar ben bir müddet olamıcam burda kendimi bakıma alıyorum bugün güzel bir halledeyim sonra yarım kuaföre gidicem saçlarımı kestiricem kaşlarımı aldıırcam güzel bir hatun olucem sonra görüşrüz işim olmasa akşama dogru girerim
Yok annem biz adanaliyik bisi olmas bizeee acida yerik salgamda icerikabovvv sevinç bu sıcaklarda hem de ramazan günü turşu yersen kavrulursun susuzluktan kız.
canim insallah mubarek gunlrr hurmetine ikizlerini kucaklarsin.amin canı. Allah bekleyen herkese hayırlı haberler almayı kısmet etsin.
Herşeye hazırlıklıyım diyorum ama yinede hazır olmuyosun. Umut işte
senin yeriini kimse tutamaz kız kızmakızlar ben bir müddet olamıcam burda kendimi bakıma alıyorum bugün güzel bir halledeyim sonra yarım kuaföre gidicem saçlarımı kestiricem kaşlarımı aldıırcam güzel bir hatun olucem sonra görüşrüz işim olmasa akşama dogru girerim
hahaha allah ıyılığını versın emı davuldan korkulurmu hıçama burdada calıyo uzaktanda gelıyo bu ses ne dedım baktım davulmuş eee boşuna dememışler davulun sesı uzaktan hoş gelırmış ne var sahurda:26::26::26:
Giz ne tirsak karisin sen az kaldi golgenden korkacan
bir ara vereyim tarifini barbunyanin bu gidisle patlican agaci cikacak midenizde hergun patlican ne bu boleee
gecenın sessızlıgınde oyle bı vuruyo kı korkulmayacak gıbı degılpatates kızartması tost makınem gelene kadar patatest kızartacam
aklıma baska bısey gelmıyo tavuk sevmıyorum :44::44::44: barbunya bılmıyrm kofte turune bayılırımbaska ne yapa bılırım sole ozman
kız sevınc sende bızım topık yemek anası ol
ewwweeeeeeeett sevinçç kıss
topiğin yemek anneside sen ol bakemm
iyi olurr
sen çok çeşit yapıyosun yemek konusundada sana danışaaak
BAŞAK HANIMM LÜTFEN SEVİNÇ HANIMI TOPİĞMİZİN YEMEK ANNESİ YAPARMISINIZZ ben oyumu kullandımm
eros canım uzulme ıns yumurtalar gelısırde bı an once ıgnenı vurulursun sonra gelsın bebısler
benım yumurtalar cok guzelde dok masallah dedı ıgneyı yaptı gonderdı adet gecıkınce bebıs vardır dedınur topu gıbı 4 cm kıstım oldu
off makıne acılacak yer sılıneck toz alınak ama ben susadum kım yapacak:26::26:
valla bende de kist yuvası var annem,yumurtalıkların görünümü nar gibi ...
hayırlısı belinaycım yaa
benim derdim vücüdum iğneye cevap versinn inşallahhh
bakalım nolcekk bekliyoz inşallahhhhh canımm inşallah bu sefr pozitifi görürüz...
sana yapacak olan varsa banada yolla aynı işler bendeede var
ama yorgunumm canım yapmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?